انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بهترین نوع پارتیشن بندی بین اوبونتو و ویندوز  (دفعات بازدید: 2314 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliloom

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
ویندوز یه طرف قضیه س و اوبونتو طرف دیگه این وسط ۸۰۰ گیگ رو ntfs fat32 یا exFAT پارتیشن بندی کنم؟ کدوم بهتر تره؟
تبادل فایل بین دو سیستم با کدوم بی دردسر تره
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1393، 03:01 ب‌ظ توسط Hamza »

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام.
برای ویندوزت همون طور که همیشه پارتیشن بندی میکردی بکن(من ntfs کردم به مشکلی بر نخوردم. فقط پیشنهاد میکنم که ویندوز ۸ یا ۸.۱ نصب نکن). فقط ۳۰ گیگ از آخر هارد رو free space بزار (البته هرچی بیشتر بهتر.).
<یعنی تمام هاردت به غیر از اون ۳۰ گیگ آخر ntfs باشه حالا هر چنتا پارتیشن که میخوای باشه>

نکته: اول ویندوزت رو نصب کن(بهتره ۷ باشه).

dvd اوبونتو رو بزار و سیستم رو ریست کن توی یکی از صفحه های نصب که فکر کنم صفحه ی دوم باشه چنتا گزینه برا نوع پارتیشن بندی میاد و گزینه ای که ubuntu رو کنار ویندوزت نصب میکنه رو انتخاب کن که فکر کنم همون گزینه ی پیشفرض هست(گزینه ی اول. البته تمام گزینه ها رو با دقت بخون چون مهمه.). <گزینه ی دیگه تمام هارد رو پارتیشن بندی میکنه و گزینه بعدی هم پارتیشن بندی دستی هست.>
بقیه ی نصب هم که راحته.

توی اوبونتو باید پارتیشن های ویندوزی رو ببینی. اما پارتیشن های لینوکسی توی ویندوز دیده نمیشن.
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1393، 03:53 ب‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین aliloom

• Newbie
  • *
سپاس
ولی سوال من اینه که بین ntfs fat32 یا exFAT کدوم بهتره

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
توی پست قبلی ntfs رو برای درایورهای ویندوزیت پیشنهاد دادم.
برای لینوکس اگر به صروت اتوماتیک بزای پارتیشن بندی کنه که هیچی . ولی اگر بخوای دستی پارتیشن بندی کنی که اصلا اون ۳ تا فرمتی که گفتی نیازی نیست و به صورت زیر عمل کن.
مثلا برای ۳۰ گیگ :
اول ۲ گیگ swap درست کن. بعد ۱۲ گیگ برای دایرکتوری root (/) بزار. و بقیه رو home درست کن.(بهتره که نوع فرمت رو ext4 بزاری).

آفلاین aliloom

• Newbie
  • *
نه ببینید ویندوز نصب اوبونتو نصبه از دو تا شون استفاده میکنم یه فضای ۸۰۰ گیگی دارم میخوام پارتیشن بندی کنم که هر دو سیستم عامل بخون شون ntfs fat32 یا exFAT؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

سلام

ntfs به‌لحاظ ویندوزی بودنش مقداری ناامن و بدقلق نشون داده که لینوکسیها بعضی وقتها نمیتونن باهاش رابطهٔ خوبی برقرار کنن

fat32 مقداری بهتر و امن‌تره ولی محدودیت حجم نقل و انتقال فایل داری

exfat رو یکی گفته بود باهاش خوب بوده ... فکر کنم در اینجا بتونی مطالب خوبی پیدا کنی

موفق باشی
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست