انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نمیتونم اوبونتو نصب و استفاده کنم.  (دفعات بازدید: 1679 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
  • ارسال: 172
سلام دوستان.یه مشکلی حدود یکسال قبل داشتم که بسیاری از توزیع های لینوکس رو سیستمم نصب نمیشدن.خیلی با هارد ور رفتم و با بقیه قطعات.درس نشد .نهایتا باعث شدم مادربردم بسوزه.حدود 20 روز قبل رفتم یه سیستم جدید گرفتم با مشخصات زیر.اول وین 8.1 سپس تو پارتیشن بندی یه linux swap حدود 7-8 گیگ و یه ext4 هر دو بصورت primary ایجاد کردم و رفتم نصب لینوکس.چنباری میانه را erorr داد.نصب نشد که نشد.انواع توزیع ها رو امتحان کردم.مینت-اوبونتو-فدوراو...نشد یعنی میرف تو تنظیمات نصب بعد پنجره بسته میشد و از اول...خیلی ور رفتم.رفتم یه هارد جدید گرفتم.وسترن بلک .پارتیشن بندی و نصب ولی بازم نشد.با کلی کش و قوس دیدم وقتی کارت گرافیکو در میارم گویا حل میشه.خلاصه مطلب اینکه بالاخره نصب شد.ولی همین که بوت شدم و اومد بالا کلی خطا و اروور...لازم به توضیحه اوبنتو14.04 رو رو لبتابمم داره عالی کار میکنه.و دوستان ویندوز بسیار عالی داره کار میکنه.نهایتش درایو های لینوکسی رو پاک کردم چون اعصلبمو خراب کرد.خیلی لینوکسو دوس دارم.لطفا کمکم کنید.سوال خاصی بود در خدمتم.در مورد اروور ها بگم نمیدونم به انگلیسی بعضا میگه این احتمال ممکن است مربوط به رم یا هارد باشد ترجمش این میشه.
Core i3-4130
ram:4gig
main:biostar
پاور:ایسوس
هارد دوتا:یکی 500 سیگیت-یکی 1 ترا وسترن دیجیتال بلک
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1393، 05:11 ب‌ظ توسط fariiid- »

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پاسخ : نمیتونم اوبونتو نصب و استفاده کنم.
« پاسخ #1 : 12 مهر 1393، 05:31 ب‌ظ »
در ویندوز یه پارتیشن حذف کن(Free space) بساز
بعد با دیسک یا فلش اوبونتو سیستم رو بالا بیار
از پارتیشن  Free Space سه تا پارتیشن بساز
1-Swap : حداکثر دوبرابر اندازه RAM
2-Root یا / : اندازه دلخواه که فرمتش ext4 باید باشه.Primary بودن در لینوکس مهم نیست.اختیاریه
3-Home : اندازه دلخواه و نوعش هم ext4 یا ext3 میتونه باشه

بعد از نصب لینوکس.Boot Loader به اسم GRUB به شما کمک میکند که همزمان ویندوز و لینوکس رو بتونید بارگذاری کنید.
اگه به مشکل خوردید.نگران نباش.به راحتی میشه Boot Loader گراب رو نصب کرد.و اگر حتی ویندوز و لینوکس هم بالا نیومد نگران نباش.به راحتی با همون فلش یا Live CD سیستم بالا میاد (حتی به اینترنت هم متصلی) و با استفاده از آموزش زیر بوت لودر گراب رو دوباره نصب کن(How to Repair, Restore, or Reinstall Grub 2 with a Ubuntu Live CD or USB):
http://howtoubuntu.org/how-to-repair-restore-reinstall-grub-2-with-a-ubuntu-live-cd

احتمال اینکه بوت لودر قدیمی باشه هم هست.بوت لودر قدیمی گراب هم تجربه میگه ویندوز رو نمیشناسه.برای اینکه ویندوز رو هم در لیست قرار بگیره باید گراب رو به نسخه 2 آپگرید کنید.
برای آپگرید گراب هم از آموزش زیر استفاده کن (Upgrading to GRUB 2 From GRUB 0.97):

https://help.ubuntu.com/community/Grub2/Upgrading

اطلاعات بیشتر:

نحوه نصب اوبونتو  کنار ویندوز ۸ :   http://bayanbox.ir/id/641415311506634038?download
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 13 مهر 1393، 09:36 ب‌ظ »
دوست عزیزم ممنونم بابت پاسخگویی ولی حل نشد!
یک سوال:کارت گرافیک سیستم من afox g210 با 1 گیگ حافظه است.آیا مشکل میتواند از این باشد به نظرتون؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #3 : 17 مهر 1393، 02:41 ب‌ظ »
دوست عزیزم ممنونم بابت پاسخگویی ولی حل نشد!
یک سوال:کارت گرافیک سیستم من afox g210 با 1 گیگ حافظه است.آیا مشکل میتواند از این باشد به نظرتون؟

فکر نمیکنم مشکل به خاطر کارت گرافیک باشه.چون اگه گرافیک رو هم نشناسه حداقل باید بتونید وارد محیط متنی بشید
چه خطایی رخ داده.به انگلیسی دقیق تایپ کن تا دوستان با تجربه تر کمک ات کنن
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 مهر 1393، 11:25 ب‌ظ »
والا اکثر موارد اصلا خطایی هم نشون نمیده.میرم تو قسمت نصب خود به خود خارج میشه یا اصلا مثل ویندوز هنگ میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته...گیج شدم هر کاری کردک نتونستم.انواع اقسام توزیع هارو امتحان کردم نشد که نشد...

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 18 مهر 1393، 01:55 ب‌ظ »
والا اکثر موارد اصلا خطایی هم نشون نمیده.میرم تو قسمت نصب خود به خود خارج میشه یا اصلا مثل ویندوز هنگ میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته...گیج شدم هر کاری کردک نتونستم.انواع اقسام توزیع هارو امتحان کردم نشد که نشد...
یادمه چندین سال پیش زمانی که توزیع Red-hat GNU/Linux رو نصب میکردیم.برای سیستم هایی که به دلیل نشناختن کارت گرافیک نمیتونستن وارد محیط گرافیکی نصب بشوند.از محیط شبه متنی استفاده میشد.
در بیشتر کامپیوتر ها شما میتوانید به راحتی نصب را بصورت گرافیکی انجام دهید. برخی مواقع کارت گرافیکی شما ممکن است این حالت را قبول نکند. همچنین با اینکه هنگام نصب سخت افزار کامپیوتر شما شناسایی میشود،ممکن است برخی مواقع دیسک سخت، کارت شبکه و یا یکی از سخت افزارهای حیاتی دیگر شناسایی نشده و به اطلاعات مخصوصی هنگام بوت نیاز داشته باشد.

در نصب رد هت از انواع گزینه هایی که شما میتوانید نصب را بوسیله آن شروع کنید وجود دارد.
text : شما میتوانید با تایپ text جلوی اعلان نصب بصورت متنی را آغاز نمایید. از این گزینه هنگامی استفاده نمایید که به نظر میرسد برنامه نصب نتوانسته کارت گرافیک شما را شناسایی نماید. با این نوع نصب برنامه نصب چندان خوشگل! نیست ولی بخوبی کار میکند.

اما برای اوبونتو این طور گزینه ای هست یا نه!؟
من برای توزیع اوبونتو نگاه کردم.در آدرس زیر گزینه ای به اسم Network Installation هست که به ما کمک میکنه اوبونتو رو بر روی کامپیوترهای شبکه که CD-ROM ندارند و یا مشکل شما رو دارند(عدم شناسایی کارت گرافیک و ...) اوبونتو رو نصب کرد.ولی گزینه ای به اسم Text mode ندارد.ولی Network Installation به صورت غیر مستقیم کار Text Mode رو انجام میده
http://www.ubuntu.com/download/alternative-downloads
برای آشنایی با طریقه نصب به این شیوه به آدرس زیر برو:
https://help.ubuntu.com/14.04/installation-guide/i386/apas01.html#howto-getting-images-netboot

اماپیشنهاد من استفاده از توزیع هایی مثل Red Hat و Cent OS است که محیط متنی نصب دارند.
البته شاید اوبونتو هم محیط متنی نصب دارد و من از آن بی خبرم!

مثلا برای نصب Cent OS در محیط متنی از آدرس زیر کمک بگیر:
http://xmodulo.com/how-to-install-centos-in-text-mode.html

آفلاین fariiid-

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 21 مهر 1393، 10:55 ق‌ظ »
دوست عزیزم جناب آقای فشی...بسیار ممنونم از راهنمایی جنابعالی
راستش مجبور شدم بدم کامپیوترم بعضی از قطعات نظیر مادربردشو عوض کنن.گفتم شاید مشکل از اینا باشه.به محض اینکه گرفتم روش های پیشنهادی جنابعالی رو انجام میدم و نتیجرو خدمتتون اعلام میکنم.بازم ممنون بابت جواب هاتون