ایشالا که با راهنماییها بتونی کارتو درست کنی. ولی به شخصه حدود ۴ بار بعد از کلی کلنجار رفتن و راههای مختلف به نقطهای میرسیدم که سیستمعامل Break میشد و همهچیز از اول! هورااا!
اگه نتیجه گرفتی که عالیه. ولی اگه نشد پکیجهایی که سعی کردی نصب کنی رو با این دستور پاک کن:
$ sudo dpkg -r some-package-name
به جای استفاده از MariaDB هم بیا و بیخیال شو همون MySQL رو از مخازن نصب کن! خطر داره اینکارا! از ما گفتن بود.
از شما چه پنهون من یه بار همچین کار خفنی کردم و یه بلای خفنی سرم اومد
sudo su
rm -R /var/lib/dpkg/
و رفتم گوگل کردم دیدم نوشتن خیلی خراب کاری بزرگی کردی و باس ص۳تمو رینیستال کنی! همینکه میرفتم رینیستال کنم
گفتم بذا سافتور سنتر اوبونتو رو اجرا کنم ببینم از اونجا میشه چیزی نصبید|(با کمال ناامیدی)دیدم خودش ارور داد سیستمو باس ریپیر کنه با یه دکمه کارم حله حل شد!!
رو دبیان ببین میتونی سافتور سنتر اوبونتو رو بنصبی اجرا کنی!!
برای نصب پکیج های دبیان نیازی به dpkg و apt-get نیست.اینا برا راحتی کارن و نیازی نیست حتما باشن
درضمن امضای عالیی داری.به راحتی هرکاربر ویندوزیو جذب میکنه
الان من حاضرم هم mysql و حذف کنم هم mariadb اما این مشکل حل شه:(
یه نکته ای هست تو عکس و من شک دارم به این قضیه و باید دوستان دیگه هم نظرشونو بگیریم:
کلا چیزی بروک نشده! ایشون که با دستی میخواد فایل deb از قبل دانلود شده بنصبه یا repo هاش سرورای اوبنتو رو اضافه کرده و یا شاید repo های نسخه جدید دبیان رو اضافه کرده و سیستمش آپدیت نیست این سیستم ارور میده که بابا دپندنسی ها قدیمی هستن و فایلی که میخوای نصب کنی به دپندنسی های جدیدتری نیاز داره!
البته دوستان دیگه هم درخواست دارم نظر بدن من که اینطور فک میکنم...
و شمایی که مشکلو داری لطفا کپی پیست کن کل قضیه رو تو اینجا
آخه تو برنامه های مدیریت package ها که میرم اخطار میدن که 7 پکیج brokenدارم
چرا؟چون رفتین به زور چیزایی نصبیدین که کلا فایده ای جز اخطار های دپندنسی قدیمی در پی نداشت
دپندنسی هم قدیمی باشه ینی خرابه دیگه |(از لحاظ سیستم)
اما خراب کاری یه جای دیگست
شما دستی هر چی نصبیدیو پاک کن درست شه (فک نکنم بتونی الانم استفاده کنی هیچکدومو)
یا اول از همه اونایی که بعد نصب سیستم قاط زد رو بحذف خدا کریمه