اطلاعاته خودتو با دیسک زنده ی اوبونتو برگردون،و باید بریزی تو یه هارد دیگه.یا بیخیالشون بشی. من نتونستم با ویندوز درایو پیدا کنم ، ولی اوبونتو تونست ببینه هاردمو، همینش باعث شد که به بیام به سمتش.
حتما باید اطلاعات رو از هاردت خارج کنی، چون هاردت باید فرمت شه و تمامی درایو هاش پاک شه ، بشه مثل یک هارد کارخونه.
دوست عزیز ممنون از توضیح و تذکر خوبتون ولی اجازه بدین این نکته رو اضافه کنم که لزوما تا زمانی که نیازی نباشه نیازی به فرمت کردن هارد یا انتقال هارد روی یه هارد دیگه نیست . من خودم مشکل هارد اکسترنالم رو با همین برنامه تست دیسک حل کردم و نیازی به فرمت کردن هارد و یا انتقالش نبود... البته برای یه هارد دیگه م که مشکل پیدا کرده بود مجبور به انتقال هارد به یه هارد دیگه شدم... خود برنامه تست دیسک میگه که هارد در چه حد آسیب دیده و میشه یا نمیشه برگردوند
درضمن ازینکه این مشکل منجر به سوق دادن شما به این نوع سیستم عامل شد خوشحالم
تا باشه ازین مشکل ها باشه (البته خدایی نکرده!)
موفق باشید
سلام دوسته عزیز، بله حق با شماست نباید بی جهت فرمت کرد هارد رو، ولی مشکلی که این دوستمون پیدا کرد، تغییر فرمت هارد هست، و این فرمتی که اوبونتو رو هاردشون بست ، بسته به سیاست های مایکروسافت، ویندوز این فرمت از هارد رو قبول نمیکنه ، برا همین هست که ویندوز هارد رو نمیشناسه ، ولی اوبونتو میشناستش. برای همین ایشون باید فرمت هارد رو عوض کنند تا ویندوز بتونه هاردش رو بشناسه، در ضمن فکر نکنم هارد آسیب دیده باشه، فقط تغییر فرمت داد.
باز اگه مشکل این دوستمون از راه دیگه ای حل شد خوشحال میشم به من هم اطلاعات بدند تا خودم هم یاد بگیرم.
آره واقعا لینوکس/اوبونتو خیلی فوق العاده هست، دوستم هاردش اکسترنالش به مشکل برخورد، ویندوز کاری نمیتونست برگردونه، ولی با اوبونتو اطلاعات حیاتیش رو برگردوند، قدرت خوبی به آدم میده.دوسش دارم،ولی خوب نرم افزار های رشته ی برق بیشتر برای ویندوز هستند و من مجبورم که داشته باشمش، الان میخام اوبونتو رو روی هارد اکسترنالم نصب کنم.
البته الان با یه لپتاپ دوستم دارم اوبونتو 14 رو دانلود میکنم امیدوارم خوب باشه
حالا من جی پارتت خودم دانلود کردم میشه نصب کرد تا بفهمم مشکل چیه؟ امکان داره هاردم خراب شده باشه؟
تو نصب و اینا من خودم تازه واردم، ولی با اوبونتو به صورت لایو خودش GPARTED داره،میتونی از اون استفاده کنی.
راستی اصلا اوبونتو فایل خراب نمیکنه، فوق العاده هست.
موفق باشی.