0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
برای بنده با ری استارت حل شد .شما ری استارت کردید ؟بعضی مواقع بعضی از قسمت ها تو اوبونتو ( بعضی کلید های صفحه کلید ، سخت افزار های دیگه .. ) کار نمیکنن .. تو تاپیک دیگه ای این مسئله مطرح شد ولی کسی جواب نداد !
دوستان فایل ارسال نمیشه بوسیله bluetooth !! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
سلام ابونتوی من از اول که میشه 8 9 ماه پیش تا الان بلوتوث ندارهتو setting در قسمت بلوتوث نوشته no bluetooth adapters found .من چیکار کنم؟ضمنا تو ویندوز بلوتوثم کار میکرد و الانم وای فای دارملپتاپم:dell inspiron n5010core i5ممنون
rfkill list
دروداول باید با set up new device اون وسیلهتون رو معرفی و سپس pair کنید که معمولا در این هنگام خیلی ناز میکنن : این اونو نمیشناسه اون اینو نمیشناسه وووو اینقدر انجام میدیم که یه دفعه خودشون همدیگرو میشناسن بدون هیچگونه دخالت و زور و ضربی . اگه خواستید یه بار ریاستارت کنید حالا میشه فایل رو ارسال کرد
نقلقول از: CodeR در 21 مهر 1393، 09:06 قظدوستان فایل ارسال نمیشه بوسیله bluetooth !! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ممکنه کاری که برا من جواب داد برا شما هم جواب بده: من تنظیمات بایوس رو به دیفالت برگردوندم و بنگ بلوتوث به شکل باور نکردنیی را افتاد سرعت خوبی هم داره حدود 300KB/S من که راضیم.
بله چرا اینطوریه ؟ :دیحالا اگر کسی راه حل اصلی رو بلده بگه
وقتی سیستم عامل لاک میشه ( lock ) و سپس آنلاک (unlock ) میشه ، دیگه کلید های کم و زیاد کردن نور مانیتور کار نمیکنن ! :|
نقلقولبله چرا اینطوریه ؟ :دیحالا اگر کسی راه حل اصلی رو بلده بگه والا تا اونجاییکه من یادمه همیشه اول دوتا دستگاه رو بهم میشناسوندم بعدش نقل و انتقال انجام میدادمنقلقولوقتی سیستم عامل لاک میشه ( lock ) و سپس آنلاک (unlock ) میشه ، دیگه کلید های کم و زیاد کردن نور مانیتور کار نمیکنن ! :| خب این مشکل الان چه ارتباطی به بلوتوث داره ؟
ربط داره دیگه .منظورم اینکه هر دفعه یه چیزی الکی الکی از کار میوفته !
بظسلام ابونتوی من از اول که میشه 8 9 ماه پیش تا الان بلوتوث ندارهتو setting در قسمت بلوتوث نوشته no bluetooth adapters found .من چیکار کنم؟ضمنا تو ویندوز بلوتوثم کار میکرد و الانم وای فای دارملپتاپم:dell inspiron n5010core i5ممنونخروجی دستور رو بذارید:کد: [انتخاب]rfkill list
نقلقول بظسلام ابونتوی من از اول که میشه 8 9 ماه پیش تا الان بلوتوث ندارهتو setting در قسمت بلوتوث نوشته no bluetooth adapters found .من چیکار کنم؟ضمنا تو ویندوز بلوتوثم کار میکرد و الانم وای فای دارملپتاپم:dell inspiron n5010core i5ممنونخروجی دستور رو بذارید:کد: [انتخاب]rfkill listسلام ممنون از جوابتونخروجی اینه:0: phy0: Wireless LAN Soft blocked: no Hard blocked: no
نقلقولبظسلام ابونتوی من از اول که میشه 8 9 ماه پیش تا الان بلوتوث ندارهتو setting در قسمت بلوتوث نوشته no bluetooth adapters found .من چیکار کنم؟ضمنا تو ویندوز بلوتوثم کار میکرد و الانم وای فای دارملپتاپم:dell inspiron n5010core i5ممنونخروجی دستور رو بذارید:کد: [انتخاب]rfkill listسلام ممنون از جوابتونخروجی اینه:0: phy0: Wireless LAN Soft blocked: no Hard blocked: noپیشنهاد میدم یه تاپیک مجزا باز کنید چون مشکل شما فرق میکنه یعنی اوبونتو اصلا سخت افزار بلوتوثتونو تشخیص نمیده.