0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
با سلامbluetooth لپتاپ فعال / روشن نمیشه !از قسمت settings --> bluetooth وقتی روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه بدون هیچ ارور خاصی .!
نقلقول از: عمو رامین در 17 مهر 1393، 10:25 بظبا سلامbluetooth لپتاپ فعال / روشن نمیشه !از قسمت settings --> bluetooth وقتی روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه بدون هیچ ارور خاصی .!sudo hciconfig hci0 downsudo hciconfig hci0 upخروجی بگیر بذا اینجا
نقلقول از: mablue در 17 مهر 1393، 10:57 بظنقلقول از: عمو رامین در 17 مهر 1393، 10:25 بظبا سلامbluetooth لپتاپ فعال / روشن نمیشه !از قسمت settings --> bluetooth وقتی روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه بدون هیچ ارور خاصی .!sudo hciconfig hci0 downsudo hciconfig hci0 upخروجی بگیر بذا اینجاCan't get device info: No such deviceدر ضمن در مورد دستورات توضیح بده .
با ری استارت مشکل قبلی حل شد .- الان این bluetooth خود ubuntu چه مشکلی داره که نرم افزار های دیگه bluetooth ساخته شدن ؟- چطور میشه فایلی رو از طریق bluetooth فرستاد ؟! اصلا گزینه ای با عنوان "send" نداره ..
نقلقول از: CodeR در 18 مهر 1393، 05:33 بظبا ری استارت مشکل قبلی حل شد .- الان این bluetooth خود ubuntu چه مشکلی داره که نرم افزار های دیگه bluetooth ساخته شدن ؟- چطور میشه فایلی رو از طریق bluetooth فرستاد ؟! اصلا گزینه ای با عنوان "send" نداره ..نه بلکه واسه هر دسکتاپی یه بلوتوس منیجزی ساختن که به پیشنیازهای کمتری نیاز داشته باشه درصورت نصبالبته گاها هم فقط برا تفریحرو ااایکن بلوتس کلیک کن سند رو بزن.
خب اول یه دستگاه بهش معرفی کن بعد سعی کن فایل ارسال کنی
نقلقول از: Ghost Shadow در 20 مهر 1393، 07:29 بظخب اول یه دستگاه بهش معرفی کن بعد سعی کن فایل ارسال کنی ممنون .و حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !
نقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:35 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 20 مهر 1393، 07:29 بظخب اول یه دستگاه بهش معرفی کن بعد سعی کن فایل ارسال کنی ممنون .و حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !سلام دوست عزیزچه جوری بلوتوث رو فعال کردید؟مال من کلا فعال نمیشه یعنی رو کلیدش که میزنم دوباره برمیگرده حالت خاموش.
حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !
نقلقول از: Риал Краесис در 20 مهر 1393، 10:50 بظنقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:35 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 20 مهر 1393، 07:29 بظخب اول یه دستگاه بهش معرفی کن بعد سعی کن فایل ارسال کنی ممنون .و حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !سلام دوست عزیزچه جوری بلوتوث رو فعال کردید؟مال من کلا فعال نمیشه یعنی رو کلیدش که میزنم دوباره برمیگرده حالت خاموش.سلامبرای بنده هم به این صورت بود اما بعد از یک ری استارت مشکل حل شد .این سوال رو هم اگه کسی میتونه جواب بده ! :نقلقول حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !
نقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:56 بظنقلقول از: Риал Краесис در 20 مهر 1393، 10:50 بظنقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:35 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 20 مهر 1393، 07:29 بظخب اول یه دستگاه بهش معرفی کن بعد سعی کن فایل ارسال کنی ممنون .و حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !سلام دوست عزیزچه جوری بلوتوث رو فعال کردید؟مال من کلا فعال نمیشه یعنی رو کلیدش که میزنم دوباره برمیگرده حالت خاموش.سلامبرای بنده هم به این صورت بود اما بعد از یک ری استارت مشکل حل شد .این سوال رو هم اگه کسی میتونه جواب بده ! :نقلقول حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده ! جسارتا دقیقا چیکار کردید؟بلوتوث رو روشن بعدش سیستم رو ری استارت کردید؟یا متود دیگه ای؟PCیاlaptop؟مدل؟
نقلقول از: Риал Краесис در 20 مهر 1393، 10:59 بظنقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:56 بظنقلقول از: Риал Краесис در 20 مهر 1393، 10:50 بظنقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:35 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 20 مهر 1393، 07:29 بظخب اول یه دستگاه بهش معرفی کن بعد سعی کن فایل ارسال کنی ممنون .و حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !سلام دوست عزیزچه جوری بلوتوث رو فعال کردید؟مال من کلا فعال نمیشه یعنی رو کلیدش که میزنم دوباره برمیگرده حالت خاموش.سلامبرای بنده هم به این صورت بود اما بعد از یک ری استارت مشکل حل شد .این سوال رو هم اگه کسی میتونه جواب بده ! :نقلقول حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده ! جسارتا دقیقا چیکار کردید؟بلوتوث رو روشن بعدش سیستم رو ری استارت کردید؟یا متود دیگه ای؟PCیاlaptop؟مدل؟bluetooth که روشن نمیشه در این حالت . فقط بعد از ری استارت مشکل حل شده بود .متود دیگه ای نبوده .این اطلاعات رو باید شما بگید تا راهنمایی کنیم
نقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 11:06 بظنقلقول از: Риал Краесис در 20 مهر 1393، 10:59 بظنقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:56 بظنقلقول از: Риал Краесис در 20 مهر 1393، 10:50 بظنقلقول از: CodeR در 20 مهر 1393، 10:35 بظنقلقول از: Ghost Shadow در 20 مهر 1393، 07:29 بظخب اول یه دستگاه بهش معرفی کن بعد سعی کن فایل ارسال کنی ممنون .و حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده !سلام دوست عزیزچه جوری بلوتوث رو فعال کردید؟مال من کلا فعال نمیشه یعنی رو کلیدش که میزنم دوباره برمیگرده حالت خاموش.سلامبرای بنده هم به این صورت بود اما بعد از یک ری استارت مشکل حل شد .این سوال رو هم اگه کسی میتونه جواب بده ! :نقلقول حالا فایل ارسال نمیشه و failed میده ! جسارتا دقیقا چیکار کردید؟بلوتوث رو روشن بعدش سیستم رو ری استارت کردید؟یا متود دیگه ای؟PCیاlaptop؟مدل؟bluetooth که روشن نمیشه در این حالت . فقط بعد از ری استارت مشکل حل شده بود .متود دیگه ای نبوده .این اطلاعات رو باید شما بگید تا راهنمایی کنیم laptop HP Pavilion DV6 6199eubuntu 14.04.1چیز دیگه ای هم نیازه بگم.