انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پاک شدن بوک مارک و هیستوری و.. در فایرفاکس و دانلود در XDM (حل شد!)  (دفعات بازدید: 1505 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان. یکی از بچه ها زوبونتو 14.04 داره.
چند روزیه که هر وخ سیستم رو روشن میکنه تمام دانلوداش توی XDM پاک میشن
و هرچی هم بوک مارک و هیستوری و کش و ... توی فایرفاکس هم داشته اونا هم پاک میشن
مثلا هر بار که سیستم رو روشن میکنه باید از اول رمز و یوزر سایت ها رو بزنه و وارد بشه. کلا از تمام سایت ها می افته بیرون.
من خودم شک کردم که چون پارتیشن هوم پر شده برای همین کش ها و ... ذخیره نمیشن.
الان خالیش کرده ولی بازم همین اتفاق می افته. باید چکار کنه؟؟
خودش میگه دستکاری هم نکرده اصلا
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 03:51 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
سلام

دو برنامه ای که گفتید , کانفیگ های مربوط به یوزر ها رو درون home دایرکتوری خود یوزر ایجاد و ذخیره می کنه ( همان طور که خودتون گفتید )

پس در مرحله ی اول ببینید بقیه ی برنامه ها هم همین روند مشابه رو دارن یا خیر ! یا مثلا یک فایل متنی ایجاد کنید داخل home دایرکتوری و ببینید پاک می شه یا خیر !

مورد دوم این که یک یوزر ایجاد کنید و ببینید همین مشکل ( مثلا برای فایرفاکس ) همچنان با پرجاست یا نه

مورد سوم که شاید پاک کردن صورت مسیله باشه اینه که شما چرا یک بک آپ از بوک مارک ها و پسورد های ذخیره شده در فایرفاکستون تهیه نمی کنید تا توی این جور مواقع به مشکل برنخورید ؟

موفق باشید .

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
سلام دوست عزیز. ممنون بابت راهنمایی. لینک رو دادم بهش تا تست کنه و خبر بده
ولی یه مشکل دیگه هم داره اونم اینه که نرم افزاراش توی منوی اپلیکیشن هم دارن کم کم پاک میشن.
خودش میگه ویروسی بدافزاری چیزی هست. نرم افزار عجیب غریب هم میگه نصب نکرده. یه فایل 2 گیگی هم داشته دانلود میکرده و 1700 مگش رفته بوده. بعد سیستم رو خاموش کرده و بعد که روشن کرده اون دانلود و محتویاتش هم کلا پاک شدن.
به نظرتون مشکلش چیه؟
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
اقا رسول ببخشید من نظر میدما...شما خودت استادی.همیشه تو زومیت کامنتاتو میخونم و لذت میبرم.  ;)
داداش شاید یه برنامه cleaner مثل Janitor یا bleachbit چیزی تو استارت اپ فعاله داره خودکار این چیزا رو پاک میکنه.تو استارت اپ بگرده بد نیست!
اینم کد مشاهده پروسه های مخفی استارت اپ:
sudo sed -i "s/NoDisplay=true/NoDisplay=false/g" /etc/xdg/autostart/*.desktop

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
دوست من شما هر وخ دوست داشتی نظر بده.  ;)
مرسی از لطفت. والا من خودمم چندماه زوبونتو داشتم. الان هم کوبونتو دارم ولی اصلا به همچین چیزی بر نخوردم. اصن مشکل عجیبیه.
باشه بهش میگم توی استارت آپ و تسک منیجر هم یه نگاه بندازه. آخه خودشم میگه چیزی نصب نکرده و دستکاری هم نکرده
من کلا توی چیزی که هنوز برام اتفاق نیفتاده و تجربه نکردم خیلی نمیتونم نظر بدم. برای همین برای این مشکل دوستمون به این جا متوسل شدم  ;D
از شما هم خیلی ممنون بابت کمکتون  ;)