0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
sudo apt-get -f install
برای بالا نیومدن سیستم بعد نصب کارت گرافیکی, باید به کرنل پشتیبانی شده توسط نرم افزار توجه می کردید.(که معمولا تو قسمت release note سایت سازنده قرار داره.)برای مشکل عوض کردن سرور دستور زیر رو ترمینال وارد کنید:کد: [انتخاب]sudo apt-get -f install
سلام دوستانمن روی سیستمم ابونتو 14نصب کردم و کارت گرافیکم nvidia است . تقریبا یک روز طول نکشید که صفحه لاگین به صورت سیاه بالا آمد و من هم مجبور شدم سیستم رو دوباره نصب کردم . این بار اومدم کارت گرافیکم رو نصب کردم باتوجه به قسمت additionalاما بازم نشد یا سیستم هنگ میکردم یا بالا نمیومد . خلاصه چند بار اینکارو نصب و حذف رو یه هفته قبل انجام دادم اما نشد . کارت گرافیکم رو برداشتم و از کارت گرافیک مادر بوردم استفاده کردم و مشکل هنگ و بالا نیومدن درست شد اما یه مشکل دیگه داره . بعضی از برنامه ها بالا نمیاد و خطا میده.الان نمدونم به خاطر برداشتن کارت گرافیکم باید چیزی نصب کنم واسه کارت گرافیک جدید یانه ؟همچنین یه خطایی رو سیستم بر میگردوند کنار ساعت ومنم عدم نمایشش رو زدم دیگه نمایش نمیده که واستون بزارم .در ضمن دیروز اپگریتش هم کردم و کامل شد اما دوباره که از قسمت ubuntu softwar/download from ادرس سرور رو عوض کردم ودیدم که دوباره داره مخازن رو میگیره و منم قطعش کردم و عملا ناقص شد و دوباره که میخواستم آپگریتش کنم خطا اتصال به اینترنت میده در صورتی که اینترنت وصله .الانم عملا لینوکس هیچ کاربردی برام نداره و منم کلی از کارام مونده (طراحی وب ) . به دلایلی نمیخوامم به ویندوز برگردم اگه میتونید کمکم کنید.ممنونم از همه شما