انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال پیرامون ویرایش عکس  (دفعات بازدید: 3792 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
سوال پیرامون ویرایش عکس
« : 13 تیر 1388، 01:31 ب‌ظ »
سلام
چه جوری میشه دوری یه عکس را محو کرد تا وقتی در جا های مختلف قرار می گیرد رنگ پس زمینه را به خود بگیرد مثلا برای عکس زیر می خواهم دور کلاه و صورت محو باشه و مناسب برای آواتار بشه
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: سوال پیرامون ویرایش عکس
« پاسخ #1 : 13 تیر 1388، 01:40 ب‌ظ »
 ;D من مبتدیانه اینجوری میکنم ولی جدی نگیر :

اول یه لایه رو لایه اصلیم اضافه میکنم که اون لایه ماته
بعد تصویرمو  از لایه زیری سلکت میکنم و کات و میار به لایه جدید بعد لایه پایینی را پاک میکنم .
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #2 : 13 تیر 1388، 01:49 ب‌ظ »
و یا اطراف شکل مورد نظرت رُ با یه وسیله مثلا چوب‌جادو معمولا با کلید w انتخاب کنید و اونو delete کنید یا با پاک کن یا هر روش دیگه‌ای پاک کنید بصورتی که از عکس اصلی حذف بشه. بعد عکس رُ با فرمت gif یا png بصورت ترادسپارنت ذخیره کنید.
Godisnowhere

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #3 : 13 تیر 1388، 02:38 ب‌ظ »
سلام
چه جوری میشه دوری یه عکس را محو کرد تا وقتی در جا های مختلف قرار می گیرد رنگ پس زمینه را به خود بگیرد مثلا برای عکس زیر می خواهم دور کلاه و صورت محو باشه و مناسب برای آواتار بشه

اگه اون چیزی که میخوای اطرافش پاک بشه(transparent بشه)، اطرافش تکرنگ باشه(مثلاً کل دو رو ورش تقریبا سفید باشه) این راه شاید بهتر جواب بده: منوی Colors گزینهٔ Color to Alpha و رنگ دور و ور رو بهش بدید. می‌تونید قبلش با قطره‌چکون اون رنگ (اطراف) رو بگیرید.

یه راه دیگه هم استفاده از Layer Mask هست که بهتر از دیلیت کردن اطراف شی‌ء هست. چون اگه یه قسمتهایی رو که دیلیت می‌کنید دیگه نمیشه برگردوند مگه با undo که اونم نمیشه یه قسمت خاصش رو برگردوند. اما Layer Mask خیلی خیلی انعطاف‌پذیرتر و راحت‌تر هست. تازه میشه مرزها رو نمیشه‌شفاف کرد که قشنگ‌تر بشه.
روی لایهٔ موردنظرتون راست-کلیک کنید و گزینهٔ Add Layer Mask رو بزنید و White (full opacity رو انتخاب کنید. بعد روی اون لایهٔ بغلی که اضافه شده(همون Layer Mask) کلیک کنید و قسمتهایی که میخواید از لایهٔ اصلی دیده نشه، توی mask ش با سیاه رنگ کنید(یا با خاکستری اگه می‌خواید نیمه‌شفاف بشه)

راستی کدوم «عکس زیر» ؟؟!! من که چیزی نمی‌بینم!  :o

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
« پاسخ #4 : 13 تیر 1388، 06:04 ب‌ظ »
سلام
از این که جواب سوالم را دادید خیلی ممنون هستم و کارم راه افتاد و واقعا ازتون ممنون هستم  ;D :oops:
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟