انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فراموش کردن رمز عبور در اوبونتو روی vmware  (دفعات بازدید: 3940 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdiemahi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
من اوبونتو را خیلی وقت پیش روی ویندوز از طریق vmware نصب کردم. الان رمز عبورمو فراموش کردم و فقط از طریق Guest میتونم وارد شم. برای پیدا کردن رمز عبورم باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم پاسخ دهید

آفلاین mahdiemahi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
چرااااااا کسی جواب منو نمیده اینجاااا؟؟؟  :-| :-| :-| :-| :-|

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
سلام

1. پیشنهاد میشه که از ماشین های مجازی خود snap shot تهیه کنید تا در چنین مواقعی راحت باشید .

2. یک دیسک زنده را داخل ماشین مجازی خودتون از طریق بوت لود کنید سپس با استفاده از دسترسی روت دستور زیر رو وارد کنید :

fdisk -l
در خروجی می تونید پارتیشنی که اوبونتو درون اون نصب شده رو پیدا کنید . به عنوان مثال sda1

در مرحله ی بعد این پارتیشن رو داخل دایرکتوری mnt/ مانت می کنیم . به این صورت :

mount /dev/sda1 /mnt
حالا با استفاده از chroot به اوبونتوی خودمون که مانتش کردیم وصل میشم ! یعنی :

chroot /mnt/
حالا با استفاده از دستور passwd می تونیم پسورد یوزر خودمون رو ریست کنیم . به عنوان مثال :

passwd ubuntu
توجه داشته باشید که ubuntu در بالا مثال و یوزر فرضی ما می باشد .

نکته : مراحلی که در بالا گفته شد در سیستم واقعی هم جوابگو هست .

موفق باشید .

آفلاین Xunilak

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
من از این آموزش استفاده کردم و ممنون.فقط با فلشی که برای نصب از اون استفاده کردم برای همه دستورات باید یهsudo هم میزدم.گفتم بگم که اگه کسی انجام داد به مشکل برنخوره ;)

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
یعنی هرکی لپ تاپ من و با دیسک زده بوت کنه و این دستورات و بزنه پسورد من و عوض میکنه و با سیستم عاملم بوت میشه ؟؟؟؟!!!!!!!!!
مگه میشه؟؟؟!!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
یعنی هرکی لپ تاپ من و با دیسک زده بوت کنه و این دستورات و بزنه پسورد من و عوض میکنه و با سیستم عاملم بوت میشه ؟؟؟؟!!!!!!!!!
مگه میشه؟؟؟!!

هکر اگه دسترسی فیزیکی پیدا کنه، هیچ جوری نمیشه جلوش رو گرفت
هر سیستم عاملی که باشه رات با روش های مشابه میشه رمزشون رو ریست کرد. فرقی هم نمی کنه ویندوز باشه یا مک یا گنولینوکس
برای همین چیزی به اسم رمزنگاری اختراع شده  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
مگه میشه؟؟؟!!

هکر اگه دسترسی فیزیکی پیدا کنه، هیچ جوری نمیشه جلوش رو گرفت
هر سیستم عاملی که باشه رات با روش های مشابه میشه رمزشون رو ریست کرد. فرقی هم نمی کنه ویندوز باشه یا مک یا گنولینوکس
برای همین چیزی به اسم رمزنگاری اختراع شده  ;D

عجب! حالا رمزگذاری کل هارد لازمه؟ یا پارتیشن هوم کفایت میکنه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
طبیعتا کل هارد. رمزنگاری هوم فقط واسه هومه دیگه! باقی پارتیشن ها اعم از روت و بوت و حتی پارتیشن های NTFS و EXT4 متفرقه هم باید رمزنگاری بشن.
ولی خب بازم امنیتت در حضور فیزیکی هکر تقریبا 0 هست. چرا؟‌ چون نهایتا هاردت رو درمیاره و با یه چکش...  ;D
خیلی حساس نشو پس. اگه هکر دسترسی فیزیکی داشته باشه، کلا بیخیال شو. ولی اگه از راه دور بخواد نفوذ کنه، توی گنولینوکس تقریبا غیرممکنه! مگه اینکه خودت بهش اجازه بدی
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
طبیعتا کل هارد. رمزنگاری هوم فقط واسه هومه دیگه! باقی پارتیشن ها اعم از روت و بوت و حتی پارتیشن های NTFS و EXT4 متفرقه هم باید رمزنگاری بشن.
ولی خب بازم امنیتت در حضور فیزیکی هکر تقریبا 0 هست. چرا؟‌ چون نهایتا هاردت رو درمیاره و با یه چکش...  ;D
خیلی حساس نشو پس. اگه هکر دسترسی فیزیکی داشته باشه، کلا بیخیال شو. ولی اگه از راه دور بخواد نفوذ کنه، توی گنولینوکس تقریبا غیرممکنه! مگه اینکه خودت بهش اجازه بدی
البته بایوس زیاد دستکاری بشه میشه واسه روشن شدن رمز گذاشت.
دیگه هکر با دسترسی فیزیکی هم کاری نمیتونه بکنه.
خود بایوس واسه باز شدن رمز میخواد.
هارد هم همینطور

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هارد هم همینطور
در موارد حضور فیزیکی، باز کردن قفل بایوس در حد آب خوردنه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
هارد هم همینطور
در موارد حضور فیزیکی، باز کردن قفل بایوس در حد آب خوردنه!
یعنی هکر میتونه وقتی هیچ چیز جز پسورد را وارد کنید نیست، اف ها هم کار نمیکنن چجوری می خواد این کارو بکنه؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4880
  • masoft قدیم
یعنی هکر میتونه وقتی هیچ چیز جز پسورد را وارد کنید نیست، اف ها هم کار نمیکنن چجوری می خواد این کارو بکنه؟
هارددیسک رو در میاره  :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خیلی جورها. مثلاً مین‌برد رو ریست کنه، یا دیسک رو عوض کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن