انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل نگرفتن ipاز dhcp  (دفعات بازدید: 7676 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین a.javaheri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
مشکل نگرفتن ipاز dhcp
« : 17 تیر 1388، 10:11 ق‌ظ »
سلام خدمت تمامی دوستان
من تازه 2 روزه که با انجمن آشنا شدم
خیلی خوشحالم که توی یه محیط حرفه ای داخل شدم
عزیزیان من dhcp server  روی ubuntu 8.10server را  با کمکhttp://wiki.ubuntu.ir/InstallingUbuntuServer7.10   
انداختم .سرویسش هم run میشه ،اما dhcp server  به کلاینت ها ip نمی ده.اساتید کسی هست که با این مشک برخورده باشه؟
میتونید 1 راهنمایی کوچولو به من بکنید. ;)

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: مشکل نگرفتن ipاز dhcp
« پاسخ #1 : 17 تیر 1388، 01:58 ب‌ظ »
در سمت کلاینت‌ها باید تنظیمات گرفتن اوتوماتیک IP یا DHCP رُ فعال کرده باشید. یا کد زیر رُ در هر کلاینت برای تست و گرفتن IP از DHCP Server بزنید:
dhclient
Godisnowhere

آفلاین a.javaheri

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 17 تیر 1388، 06:06 ب‌ظ »
در سمت کلاینت‌ها باید تنظیمات گرفتن اوتوماتیک IP یا DHCP رُ فعال کرده باشید. یا کد زیر رُ در هر کلاینت برای تست و گرفتن IP از DHCP Server بزنید:
dhclient
فاراب جان،تمام client های من ویندوزی هستند.ویندوزی ها نمی تونند از dhcp serevr آیپی بگیرند.

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
« پاسخ #3 : 17 تیر 1388، 10:37 ب‌ظ »
سلام خدمت تمامی دوستان
من تازه 2 روزه که با انجمن آشنا شدم
خیلی خوشحالم که توی یه محیط حرفه ای داخل شدم
عزیزیان من dhcp server  روی ubuntu 8.10server را  با کمکhttp://wiki.ubuntu.ir/InstallingUbuntuServer7.10   
انداختم .سرویسش هم run میشه ،اما dhcp server  به کلاینت ها ip نمی ده.اساتید کسی هست که با این مشک برخورده باشه؟
میتونید 1 راهنمایی کوچولو به من بکنید. ;)
متاسفانه هیچوقت وقت نگذاشتم این صفحه رو کامل کنم
:D
چندوقت پیش خواستم پیداش کنم نتونستم :)
این دستور رو وارد کن
sudo cat /etc/dhcp3/dhcpd.confخروجیش رو اینجا بگذار
در ضمن موقعی که dhcp رو ری استارت میکنی هیچ اروری نداری ؟
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 18 تیر 1388، 01:39 ق‌ظ »
dhclient
فاراب جان،تمام client های من ویندوزی هستند.ویندوزی ها نمی تونند از dhcp serevr آیپی بگیرند.

اگر درست سرویس رُ پیکر بندی کرده باشی، و توی فایل dhcpd.conf مشکلی نباشه، باید بتونی IP سرور رُ توی کلاینت‌ها ping کنی. با توجه به اینکه کلاینت‌ها ویندوز هستند، باید بررسی کنی که کلاینت‌ها سرور رُ به اصطلاح میبینند یا نه. در CMD ویندوز سرور رُ ping کن.
Godisnowhere

آفلاین a.javaheri

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 18 تیر 1388، 09:52 ق‌ظ »
dhclient

اگر درست سرویس رُ پیکر بندی کرده باشی، و توی فایل dhcpd.conf مشکلی نباشه، باید بتونی IP سرور رُ توی کلاینت‌ها ping کنی. با توجه به اینکه کلاینت‌ها ویندوز هستند، باید بررسی کنی که کلاینت‌ها سرور رُ به اصطلاح میبینند یا نه. در CMD ویندوز سرور رُ ping کن.

ممنون فاراب جان
مشکلو با قطع کردن  ارتباط وایرلس حل کردم.آخه من از جایی که اینترنت می گیرم که طرف خودش 1 dhcp server داره
client های من وقتی می خواند ip بگیرند گیج میشوند که از dhcpserver من بگیرند یا اونی که بمن اینترنت wireless میده..

خیلی طولانی شد ببخشید
راهی وجود داره که اولویت بدم که client ها از dhcp server من ip بگیرند؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #6 : 18 تیر 1388، 01:30 ب‌ظ »
تا اونجایی که من تست کردم، اگر در شبکه بیش از یک DHCP Server باشه، کلاینت‌ها از سروری که بعد از سرور قبلی معرف میشه IP میگیرند. البته این یه روش تجربیه که فکر نکنم پشتوانه‌ی علمی داشته باشه. البته این مورد توی یه شبکه‌ی کوچیک محلی بود.
اگر کلاینت‌ها لینوکسی بودند، راحت میشد بهشون گفت که از کدوم سرور IP بگیرند.
فکر میکنم شما باید اینترنت رُ به سرور بدید که همون DHCP سرور هم هست و بعد اینترنت رُ به کلاینت‌ها Share کنید. در اینصورت مشکل حل میشه.
Godisnowhere