انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نرم افزار xdm در یکپارچه سازی فایل های دانلود شده  (دفعات بازدید: 6041 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
سلام
من از xdm برای دانلود هام استفاده میکنم... الان چند وقته که با مشکل رو برو شده... فایل هارو تا اخر دانلود میکنه ولی وقتی باید سر اخر یکیشون کنه تیکه های دانلود رو با مشکل روبرو میشه... یعینی همون جا ثابت میمونه قبلا اینجوری نبود ولی الان اینجوری شده... دو فایل رو دانلود کردم در سایز های مختلف و سرور های مختلف هر دوتاشون دقیقا همینجوری شدن... میترسم فایل های دیگه ای رو دانلود کنم...
خلاصه مطلب این که فهمیدم گمشدم رو تو کجا پیدا کنم... از همون اول میبایست توی xubuntu پیدا میکردم ! توزیع مورد علاقه من اینه بعد از تست چندین توزیع و مصرف چندین گیگ پهنای باند برای دانلود توزیع ها!

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
این یکی از مشکلات ایکس دی منه .... الان امکانش هست که مثلا بجای 2 گیگ برای شما 2.2 یا 2.5 یا 3 گیگ دانلود کرده باشه!! برای من که تا حالا برای چند فایل 7 گیگی این بلا رو سرم اورده!!

فایل تمپش رو نگاه کنید تا ببینید تا الان برای اون لینک چقدر دانلود کرده براتون!

راه حلی که معمولا پیشنهاد میشه و معمولا هم جواب نمیده کم کردن تعدادکانکشن های دانلوده!!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
چقدر مذخرف... من اگه بخوام تعداد کانکشن رو کم کنم چرا میومدم از این نرم افزار استفاده میکردم؟‌

به طور کل نرم افزار های لینوکس یه چند سالی کار دارند تا به ویندوز و نرم افزار های قدرتمندش برسند شاید حداقل 5 سال... به معنی واقعی کلمه نرم افزار های لینوکس(اونایی که یکمی حرف واسه گفتن دارن حتما نرم افزار هایی هستند که نسخه ویندوزشونم دارند اما اونایی که فقط مخصوص لینوکس هستند) 1/10 قدرت نرم افزار های ویندوز رو ندارند...
خلاصه مطلب این که فهمیدم گمشدم رو تو کجا پیدا کنم... از همون اول میبایست توی xubuntu پیدا میکردم ! توزیع مورد علاقه من اینه بعد از تست چندین توزیع و مصرف چندین گیگ پهنای باند برای دانلود توزیع ها!

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
عزیز چند تا نرم افزار مدیریت دانلود رو امتحان کردی؟

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
xdm
uget
multiget
اون دوتای دومی که اصلا فایل هامو دانلود نمیکنند !! کلا خیلی دارم با خودم مبارزه میکنم برای موندن در لینوکس

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
دو تای دومی باید تنظیم بشن.uget رو بذارید روی aria2  و تعداد اتصال ها رو هم ۱۶.
aria2 چیز خوبیه.

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
چجوری اینکارو بکنم؟

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
چقدر مذخرف... من اگه بخوام تعداد کانکشن رو کم کنم چرا میومدم از این نرم افزار استفاده میکردم؟‌

به طور کل نرم افزار های لینوکس یه چند سالی کار دارند تا به ویندوز و نرم افزار های قدرتمندش برسند شاید حداقل 5 سال... به معنی واقعی کلمه نرم افزار های لینوکس(اونایی که یکمی حرف واسه گفتن دارن حتما نرم افزار هایی هستند که نسخه ویندوزشونم دارند اما اونایی که فقط مخصوص لینوکس هستند) 1/10 قدرت نرم افزار های ویندوز رو ندارند...
سلام

مشکل دانلودمنیجر همیشه همینطوری هست و من در ویندوز این مشکل رو به‌مراتب تجربه کردم . یه زمانی حدود دوسال فیلم دانلود میکردم که متاسفانه خیلی از فیلمهام خراب شدن دقیقا به همون شکلی که شما گفتی و اتفاقا این مورد یکی از دلایل ترک ویندوز بود هرچند که دیگه دانلود آنچنانی ندارم ولی اکثر دانلودهامو خیلی ساده با ترمینال یا ‌downthemall انجام میدم که مطمئنا ترمینال خیلی سخت ولی مطمئن خواهد بود البته از دسته‌گل ابداعی علیرضاامیرصمیمی یعنی persiandm هم استفاده کن شاید بهتر باشه .

موفق باشی ;)

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
من فقط مواقعی به این مشکل رسیدم با XDMan که بدون اینکه یه دانلود رو Pause کنم می‌بستمش...
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
الان من برای دانلود 4 گیگ فایل میخوام اقدام کنم چجوری میتونم uget  رو روی aria2 کانفیگ کنم؟
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1393، 07:36 ق‌ظ توسط مرتضی نظری »

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
طبق آموزش های این پست
http://fornext.ir/?p=52 انجام دادم اما ارور میده میگه:
Failed to connect to aria2.
Is aria2 shutdown? Or did the aria2 launch fail?
مشکل از کجاست؟ دیگه اعصاب ادمو داره خورد میکنه..

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 669
uget  رو بیخیال شو.
از همون ترمینال با اریا دان کن.اموزش هم که تو فروم فراوونه.پشیمون نمیشی.  ;)

آفلاین مرتضی نظری

• Jr. Member
  • *
  • یک وبلاگ نویس ساده!
    • نُون و قلم
من از ترمینال متنفرم... چرا اینقدر باید از ترمینال استفاده کرد اینجا(لینوکس) اه اه اه... دارم واین نصب میکنم که همون اینترنت دانلود منیجر رو استفاده کنم...

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
persiandm رو امتحان کردی؟

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
مرتضی نظری:الان پست رو دیدم.
به ترتیب:
Edit->Settings
Category->Properties

persiandm که دوستان گفتن رو هم امتحان کنید.بعضی مشکلات uget رو هم نداره.مثلا کانکشن ها رو از دست نمیده.:)