انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی سیستم عامل Google Chrome OS  (دفعات بازدید: 8726 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
پاسخ به: معرفی سیستم عامل Google Chrome OS
« پاسخ #15 : 27 تیر 1388، 10:23 ق‌ظ »
با سلام

در گذشته برای انجام هر کاری، لازم بود یک نرم افزار روی سیستم نصب بشه. مثلا: برای دریافت و ارسال ایمیل ها(نرم افزار outlook)، پردازش متن(نرم افزار word)، کشیدن یک نمودار(نرم افزار اکسل)، تهیه یک فایل ارائه (presentation)(نرم افزار Powerpoint)، مدیریت یادداشت ها و . . .

اما در سالهای اخیر، بسیاری از این کارها از طریق امکاناتی که سایت ها در اختیار افراد قرار داده اند، و بدون نیاز به هیچ نرم افزاری و تنها با استفاده از یک مرورگر اینترنتی، قابل انجام هست.

مثلا در google docs، شما می تونید محاسبات مختلف رو (مشابه با اکسل) انجام بدید. با این تفاوت که تمام محاسبات توسط سرور گوگل انجام میشه و تنها نتایج برای شما نمایش داده میشه.

از نظر من ایراد اصلی این ایده، مباحث امنیتی هست. (مثلا با هک شدن پسورد، تمام اطلاعات از دسترس خارج میشه).

حسن بزرگش هم این هست که می شه از همه جا و بدون نیاز به هیچ نرم افزاری، به اطلاعات دسترسی پیدا کرد.

تا جایی که شنیدم، مایکروسافت هم داره به شدن روی این ایده کار می کنه و سیستم عامل های بعدی این شرکت، بر این مبنا توسعه پیدا خواهند کرد.

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« پاسخ #16 : 27 تیر 1388، 07:01 ب‌ظ »
من که فکر نمی کنم برای مایکروسافت خطری ایجاد کنه. با اینکه احتمالا خواننده های اینجا همه anti-microsoft هستن ولی من شخصا مایکروسافت و محصولاتش رو تحسین می کنم، در عین حال از اوبونتو، دبین و... هم استفاده می کنم ;)

به نظرم نمیشه به این راحتی به مایروسافت رسید.

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #17 : 27 تیر 1388، 10:38 ب‌ظ »
نظر شخصی شما قابل احترام هست ولی به مرور زمان این تفاوت و برتری لینوکس رو  احساس خواهی کرد . من از مدتها ی زیاد با لینوکس آشنا بودم و فقط از شعار : لینوکس یعنی آزادی فقط و فقط در حد یک شعار بود ولی الان اینو با تمام وجودم احساس می کنم و همین قدر برام کافیه !

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
« پاسخ #18 : 27 تیر 1388، 11:36 ب‌ظ »
من چيزي نمودونم ولي اگه قرار باشه كه ما به يك كامپيوتر ديگه فرمان رو بفرستيم و بگيريم يعني مثلا" اگه بخوام يك فايل رمز دار و باز كنيم بايد پاسورد رو بفرستيم ودعا كنيم كه فايل رو برامون بفرستند اين كه از لحاظ امنيتي خيلي خيلي مشكل داره
و البته فک کنم اونا فکری برای این هم بکنن ;)
from freedom came elegance

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #19 : 28 تیر 1388، 08:22 ق‌ظ »
به نظرم نمیشه به این راحتی به مایروسافت رسید.

خب نکته اینه که کسی نمی خواد به مایکروسافت برسه (: هدف لینوکس یک سیستم عامل آزاد است که توسط کاربران برای کاربران ساخته می شه. هدف مایکروسافت یک سیستم عامل تجاری است که بنا به بازارسنجی مایکروسافت توسط برنامه نویسان حقوق بگیر نوشته و سر تاریخ معین عرضه می شه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی