انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی سیستم عامل Google Chrome OS  (دفعات بازدید: 8728 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
معرفی سیستم عامل Google Chrome OS
« : 17 تیر 1388، 05:01 ب‌ظ »

شاید باور این موضوع سخت باشد، اما پس از شایعات فراوان در خصوص سیستم عامل گوگل، این شرکت برنامه رسمی خود را در این خصوص اعلام کرد. طبق اعلام وبلاگ رسمی گوگل، Chrome OS یک سیستم عامل متن باز خواهد بود که توانایی راه اندازی دامنه وسیعی از سیستم ها (از نت بوک های کوچک تا سیستم های دستک تاپ حرفه ای) را خواهد داشت.

ادامه مطلب

پاینده باشید

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: معرفی سیستم عامل Google Chrome OS
« پاسخ #1 : 17 تیر 1388، 05:11 ب‌ظ »
ظاهرا بر مبنای هسته لینوکس قراره تولید بشه

Windows Killer: Google Chrome OS Drops in 2010

With Linux at the core

::)

پاینده باشید

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #2 : 17 تیر 1388، 05:33 ب‌ظ »
فکر کنم اگه بیاد مثل گوشی هاش غوغا میکنه !

آفلاین مصطفی بزاز

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
« پاسخ #3 : 17 تیر 1388، 06:33 ب‌ظ »
اينجور كه من فهميدم قرار نيست از QT و Gnome پشتيباني كنه. اگه اينجوري باشه خيلي از برنامه هاي لينوكس رو از دست ميده.
Mint Gloria x86 ( +Windows XP x86)
Intel E7300 @ 2.66
ATI 3650HD 512MB
2x2GB DDR2 800
ASUS P5QL Pro

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 17 تیر 1388، 07:31 ب‌ظ »
اينجور كه من فهميدم قرار نيست از QT و Gnome پشتيباني كنه. اگه اينجوري باشه خيلي از برنامه هاي لينوكس رو از دست ميده.

باث دید چیکا میخواد بکنه سال دیگه در میاد !!! حتما به فکر نرم افزارشم هستن مطمئنن یه انفجار نرم افزاری هم همراش راه میندازه . گوگل کد که مرجع جالبی ساخته اونجا برای برنامه نویسهای علاقه مند و ....... حتما سعی میکنه جذبشون کنه برای اپلیکیشن نویسی این موجود با این قدرت تبلیغاتی گوگل در عین حال حمایت جامعه اوپن سورس ( چون خوده گوگل تا حالا بزرگترین حامی مالی و معنوی دنیای اپن سورسه ) باث انتظار چیزایی جالبی رو داشت سیستم عامل مبتنی بر وب لینوکسی گوگلی  ;D

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #5 : 17 تیر 1388، 08:06 ب‌ظ »
فکر کنم تو قسمت سیستم عامل هم میخواد پوز مایکروسافت رو بزنه ! :D

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
« پاسخ #6 : 17 تیر 1388، 09:53 ب‌ظ »
اقا یعنی چی که بر پایه ی وب نوشته شده؟

یهنی توی مرورگر اجرا میشه؟

ولی اگه یه سیستم عامل از گوگل بیاد بیرون چی میشه.دیگه ubuntu و ..... فکر نکنم بتونن رقابت کنن.

باید انتظار کشید .... :دی

آفلاین voltan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 300
    • Persian Xoops Project
« پاسخ #7 : 17 تیر 1388، 11:05 ب‌ظ »
من فکر میکنم برپایه وب نوشته میشه یعنی اینکه شما بیشتر پردازش هات رو در سرور های راه دور انجام میدی و این سیستم عامل وصل کننده شما به اون سرور هاست . در نتیجه در سیستم پردازش کمتری انجام میشه و نیاز به سخت افزار بسیار قوی نخواهد داشت و احتمالا در مقایسه با سیستم عامل های فعلی بخش ها و امکاناتی رو نداره و صد البته باید به طور مداوم و با سرعت بالا به اینترنت وصل باشه

من اینطور فکر میکنم

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 18 تیر 1388، 01:19 ق‌ظ »
من فکر میکنم برپایه وب نوشته میشه یعنی اینکه شما بیشتر پردازش هات رو در سرور های راه دور انجام میدی و این سیستم عامل وصل کننده شما به اون سرور هاست . در نتیجه در سیستم پردازش کمتری انجام میشه و نیاز به سخت افزار بسیار قوی نخواهد داشت و احتمالا در مقایسه با سیستم عامل های فعلی بخش ها و امکاناتی رو نداره و صد البته باید به طور مداوم و با سرعت بالا به اینترنت وصل باشه

من اینطور فکر میکنم

پس بیخیال فعلا

آفلاین DivX

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
« پاسخ #9 : 18 تیر 1388، 02:10 ق‌ظ »
باز هم گوگل و باز هم یک بمب‌خبری دیگر. روز گذشته گوگل رسما اعلام کرد که بزودی سیستم‌عاملی که مبتنی بر مرورگر اینترنتی‌اش ، Goolge Chrome است را عرضه خواهد کرد. بر طبق اعلام گوگل برنامه ریزی این سیستم‌عامل برای ارائه در نیمه دوم سال آینده میلادی صورت گرفته‌است .سیستم عامل جدید گوگل بسیار سبک و برای فعالیت‌های وب طراحی شده‌است.
گوگل شب گذشته در وبلاگ رسمی خود ضمن اعلام این خبر افزود نِت‌بوک هایی از شرکت‌هایی که نامشان را فاش نکرد قرار است در نیمه دوم سال ۲۰۱۰ به بازار بیایند که این سیستم‌عامل را بر روی خود دارند.
سیستم‌عامل گوگل کروم بر روی پردازنده‌های x86 به خوبی پردازنده‌های ARM قابل اجرا بوده و گوگل در حال تلاش برای متقاعد کردن شرکت‌های تولیدی رایانه دیگری است تا تعداد نِت‌بوک‌هایی که این سیستم‌عامل را بر روی خود دارند و در سال آینده به بازار عرضه خواهند شد افزایش دهد.در ابتدا زمانی که گفته شد گوگل سیستم‌عامل خود را برای رایانه‌های شخصی ارائه خواهد کرد برخی تصور کردند که منظور گوگل همان سیستم‌عامل Android است که توسط گوگل برای گوشی‌های موبایل طراحی شده بود اما یکی از مسئولین این شرکت تاکید کرده‌است که آندروید از ابتدا برای کار بر روی گوشی‌های موبایل طراحی و اجرا شده‌است و سیستم‌عامل جدید برای افرادی است که بیشتر زمان خود را بصورت آنلاین سپری می‌نمایند و بطور کلی با آندروید متفاوت است.

گمانه‌زنی‌های صورت گرفته حاکی از آن است که اصول کار سیستم‌عامل کروم بر پایه محاسبات ابری بوده که به تازگی مورد توجه شرکت‌هایی نظیر مایکروسافت نیز قرار گرفته‌است.
عده‌ای از الان اظهار داشته‌اند که سیستم‌عامل گوگل برای کاهش و در نهایت نابودی سلطه چندین‌‌ساله مایکروسافت بر بازار سیستم‌های عامل آمده‌است. اما باید منتظر ماند و دید تا این‌بار گوگل چه چیزی در آستین دارد.
وبلاگ گوگل را در این رابطه بخوانید

parsish.com

اینم لینک ویکی در مورد محاسبات ابری
بخونید جالبه
http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 18 تیر 1388، 04:01 ق‌ظ »
باز هم گوگل و باز هم یک بمب‌خبری دیگر. روز گذشته گوگل رسما اعلام کرد که بزودی سیستم‌عاملی که مبتنی بر مرورگر اینترنتی‌اش ، Goolge Chrome است را عرضه خواهد کرد. بر طبق اعلام گوگل برنامه ریزی این سیستم‌عامل برای ارائه در نیمه دوم سال آینده میلادی صورت گرفته‌است .سیستم عامل جدید گوگل بسیار سبک و برای فعالیت‌های وب طراحی شده‌است.
گوگل شب گذشته در وبلاگ رسمی خود ضمن اعلام این خبر افزود نِت‌بوک هایی از شرکت‌هایی که نامشان را فاش نکرد قرار است در نیمه دوم سال ۲۰۱۰ به بازار بیایند که این سیستم‌عامل را بر روی خود دارند.
سیستم‌عامل گوگل کروم بر روی پردازنده‌های x86 به خوبی پردازنده‌های ARM قابل اجرا بوده و گوگل در حال تلاش برای متقاعد کردن شرکت‌های تولیدی رایانه دیگری است تا تعداد نِت‌بوک‌هایی که این سیستم‌عامل را بر روی خود دارند و در سال آینده به بازار عرضه خواهند شد افزایش دهد.در ابتدا زمانی که گفته شد گوگل سیستم‌عامل خود را برای رایانه‌های شخصی ارائه خواهد کرد برخی تصور کردند که منظور گوگل همان سیستم‌عامل Android است که توسط گوگل برای گوشی‌های موبایل طراحی شده بود اما یکی از مسئولین این شرکت تاکید کرده‌است که آندروید از ابتدا برای کار بر روی گوشی‌های موبایل طراحی و اجرا شده‌است و سیستم‌عامل جدید برای افرادی است که بیشتر زمان خود را بصورت آنلاین سپری می‌نمایند و بطور کلی با آندروید متفاوت است.

گمانه‌زنی‌های صورت گرفته حاکی از آن است که اصول کار سیستم‌عامل کروم بر پایه محاسبات ابری بوده که به تازگی مورد توجه شرکت‌هایی نظیر مایکروسافت نیز قرار گرفته‌است.
عده‌ای از الان اظهار داشته‌اند که سیستم‌عامل گوگل برای کاهش و در نهایت نابودی سلطه چندین‌‌ساله مایکروسافت بر بازار سیستم‌های عامل آمده‌است. اما باید منتظر ماند و دید تا این‌بار گوگل چه چیزی در آستین دارد.
وبلاگ گوگل را در این رابطه بخوانید

parsish.com

اینم لینک ویکی در مورد محاسبات ابری
بخونید جالبه
http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing

اقا اصلا از ایران هم که چشم پوشی کنیم مگه چند درصد مردم جهان به ابنترنت پر سرعت(یه چیزی بیش تر از پر سرعت)دسترسی دارن که بشه یه سیستم عامل تحت وب نوشت.

من که چیزی سر در نمیارم.

ولی اگه قراره گوگل همچین چیزی تئلید کنه فکر نکنم بتونه موفق باشه.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 18 تیر 1388، 01:26 ب‌ظ »
Mr.xubuntu سلام دادا تموم اتحادیه اروپا و اطراف خلیج فارس امریکای شمالی بخش بزرگی از روسیه خاور دور تقریبا اکثر کشورهاش حتی چین با وجود محدودیتهایی که داره استرالیا و . اینترنت پر سرعت دارن اونایی که دارن زیادن الن تو دنیا اونایی که ندارد یا نمیذارن عجیب هستن ;D

تازه تو محاسبات ابری قراره بصورت تعاملی کار کنه یعنی اپلیکیشن یه بخش کلاینتش سمت تو هست و بخش اصلی سمت سرور و محاسبات و بیچارگیش اونجا انجام میشه برای تو فقط چیزای کوچیک سند و رسیو میشه یعنی همون کلیکهای موست و فرامین کیبردت و یا فرامین نرم افزار کلاینت خودت که به اون اپلیکیشن اصلی سمت سرور فرمان میدی که سرعت انچنانی هم نمیخواد مثلا یه نرم افزار که سمت سروره قراره یه تصویر بزرگ رو مثلا وا کنه تموم بار سی پی یو و رم اونجاست درسته اپلودش با تو هست تو هاردت تو اینترنت که این اپلود حتی میتونه جای دیگه انجام بشه جایی که اینترنت خوب هست

بعبارتی اینگونه ابر کامپیوتر ها بصورت اشتراکی میشن سیستم مردم  :o و سمت کاربرها سیستمهایی که حتی ضعیف باشه کارای بزرگی میکنه حتی بزرگترین محاسبات دنیا چون نرم افزار اصلیت اونوره و سرعت برای تو نمیخواد برای اون سرور میخواد

لینوکس هم تو این حیطه خیلی مورد توجه هست  البته مایکروسافتم خیلی براش برنامه ریزی کرده

ریچارد استالمن مدتی پیش با روند توسعه محاسبات ابری مخالفت کرده و اونو حماقت دونست  :o و نوعی انحصار که همه مردم وابسته به ابر شرکتها بشن

درسته سمت کلاینت اوپن سورسه ولی اصل سیستمهای سروره که دست شرکتهای چند ملیتی میره  در هر حال حتی اوبونتو هم برای این کارها برنامه ریزی میکنه و توجه ای به این حرفها و انتقادات مطرح شده ندارند  ???

در کنار این مسائل من فکر اینو میکنم که حتی سمت کلاینت گوشی تو هم میتونه باشه مثلا همین گوشهایی گوگلی و ... کلا همه جور سکو به این سرورها وصل بشن و کارای بزرگی میتونه انجام بشه یه تحول  :)

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 20 تیر 1388، 03:49 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #12 : 18 تیر 1388، 02:27 ب‌ظ »
استالمن هم بعضی وقتا دچار توهم توطئه میشه...

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #13 : 18 تیر 1388، 04:16 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
عنوان
ارسال شده در: امروز در ساعت 13:27:37 بعدازظهر
ارسال شده توسط: Midgårdsormen
درج نقل قول
استالمن هم بعضی وقتا دچار توهم توطئه میشه...
لطفا بحث رو عقیدتی نکنید . تاپیک منحرف میشه .
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #14 : 26 تیر 1388، 10:39 ق‌ظ »
من چيزي نمودونم ولي اگه قرار باشه كه ما به يك كامپيوتر ديگه فرمان رو بفرستيم و بگيريم يعني مثلا" اگه بخوام يك فايل رمز دار و باز كنيم بايد پاسورد رو بفرستيم ودعا كنيم كه فايل رو برامون بفرستند اين كه از لحاظ امنيتي خيلي خيلي مشكل داره
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره