انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک مشکل امنیتی بزرگ در آرچ لینوکس  (دفعات بازدید: 6720 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
پاسخ : یک مشکل امنیتی بزرگ در آرچ لینوکس
« پاسخ #15 : 03 آبان 1393، 06:51 ب‌ظ »
هر مشکلی یه راه حلی داره دوست عزیز این چه حرفیه شما میزنید

خوب گاهی وقتها وقتی دسترسی مستقیم باشه خوب مسلمه خیلی چیزها امکان پذیره اما اگر خیلی به این مورد حساس هستید میتونید گراب رو رو سرور های عملیاتی روی یه پارتیشن جداگونه بوت روی فلش درایو بریزید و استفاده کنید اینجوری اون فلش رو وقتی سیستم روشنه میتونید از سیستم خارج کنید و بزارید تو یه گاو صندوقی چیزی و چند تا کپی ازش داشته باشید تا در صورت خراب شدن بتونید ریکاوری کنید ...
این مورد خیلی پیچیده ای نیست ولی چون لینوکس دست  شما رو آزاد گذاشته می تونید همه کارها رو خودتون طراحی کنید

موفق باشید

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
  • Knowing is not enough; we must apply.
« پاسخ #16 : 03 آبان 1393، 08:38 ب‌ظ »
تشکر از راهنمایی های خوبتون در کل اینا چیزی از ارزشهای لینوکس و بخخصوص ارچ راکم نمیکنه
 فقط بار اول بود یهو شوکه شدم ;D
در نامه ای به فرزند آینده ام خواهم نوشت در طول زندگی ات
اگر لااقل ده کتاب که بر خلاف عقیده ی توست نخواندی،
هرگز بر درستی عقایدِخودت پافشاری نکن...

آفلاین qaderzade

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #17 : 28 آذر 1393، 01:08 ق‌ظ »
سلام دوستان
خیلی وقته که از اوبونتو خداحافظی کرده ام و تقریبا چند ماهی میشه که از فدورا اومدم تو آرچ دارم کار می کنم و هفته پیش با خرید به لپ تاپ دیگه دوباره نصب آرچ رو تجربه کردم. چند تا چیز رو خواستم بگم خدمتتون:
1. وقتی دیسک زنده آرچ رو وارد می کنید و می خواید نصب رو شروع کنید یا وقتی مثل دوستمون میخواید برای گراب ازش استفاده بکنید چون اول وارد محیط لایو رسانه نصبتون میشه در ظاهر شما تو روت هستید یعنی اصلا از یوزری که قبلا تو سیستم ثبت کرده اید استفاده نمیکنه تا ازتون پسورد بخواد. شما پسوردتون رو برای یوزری که انتخاب می کنید قرار می دهید نه برای دیسک زنده. و تا جایی که میدونم این هک شدن نیست و شما به همه اطلاعات موجود روی سیستم دسترسی ندارید ولی به قول دوستانمون با دسترسی فیزیکی امنیت خیلی میاد پایین.

2. کلا خیلی وقته که از ویندوز استفاده نمی کنم تا مشکل داشتن دو تا سیستم عامل با هم رو داشته باشم اما چند روز پیش که داشتم رو این لپ تاپ جدیدم آرچ رو نصب می کردم اتفاق مشابه دوستمون برام پیش اومد یعنی حتی برای حالتی که تنها آرچ رو لپ تاپ بود گراب نمی تونست بالا بیاردش. حتی احتمال دادم که شاید به خاطر گراب باشه و اومدم از ‫‪Syslinux‬‬ استفاده کردم چون تو همون راهنمای آقای ایمان امینی هم که واقعا کارشون جای تشکر داره نوشته شده که بسته به پارتیشنتون که GPT یا MBR هست فرق می کنه که از چه بوت لودری استفاده کنید, ولی ‫‪Syslinux‬‬ هم کاری برام از پیش نبرد. نهایتا متوجه شدم که پارتیشن من که GPT بوده و از مادربورد بایوس دارم استفاده می کنم باید از همون گراب استفاده کنم ولی فضای پارتیشن بوت رو از 1007 کیلوبایت به 2 مگ افزایش بدم و اینجوری مشکل من حل شد.
آرچ واقعا ویکی و فوروم خیلی قوی ای داره اگه مشکلتون حل نشد تو فوروم خود سایت آرچ مطرحش کنید (البته به زبان انگلیسی) خیلی سریع بهتون جواب می دن.
موفق باشید و از آرچ لذت ببرید

آفلاین masoudrko

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
  • Knowing is not enough; we must apply.
« پاسخ #18 : 22 دی 1393، 11:30 ق‌ظ »
سلام دوستان
خیلی وقته که از اوبونتو خداحافظی کرده ام و تقریبا چند ماهی میشه که از فدورا اومدم تو آرچ دارم کار می کنم و هفته پیش با خرید به لپ تاپ دیگه دوباره نصب آرچ رو تجربه کردم. چند تا چیز رو خواستم بگم خدمتتون:
1. وقتی دیسک زنده آرچ رو وارد می کنید و می خواید نصب رو شروع کنید یا وقتی مثل دوستمون میخواید برای گراب ازش استفاده بکنید چون اول وارد محیط لایو رسانه نصبتون میشه در ظاهر شما تو روت هستید یعنی اصلا از یوزری که قبلا تو سیستم ثبت کرده اید استفاده نمیکنه تا ازتون پسورد بخواد. شما پسوردتون رو برای یوزری که انتخاب می کنید قرار می دهید نه برای دیسک زنده. و تا جایی که میدونم این هک شدن نیست و شما به همه اطلاعات موجود روی سیستم دسترسی ندارید ولی به قول دوستانمون با دسترسی فیزیکی امنیت خیلی میاد پایین.
با سلام ولی بدون یوزر و پسورد وارد میشه و ما میتونیم نرم افزار را حذف یا نصب کنیم دیگه هک ازین بیشتررررررررررر؟
در نامه ای به فرزند آینده ام خواهم نوشت در طول زندگی ات
اگر لااقل ده کتاب که بر خلاف عقیده ی توست نخواندی،
هرگز بر درستی عقایدِخودت پافشاری نکن...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #19 : 22 دی 1393، 11:59 ب‌ظ »
هک چیه آقا جون؟
Boot access is Root access
اصلش همینه! دسترسی فیزیکی به سیستم یعنی همه‌چیز
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #20 : 23 دی 1393، 12:22 ق‌ظ »
وقتی شما گفتید این هک کردنه اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که از نظر شما سیستمی امنه که حتی صاحبش هم نمیتونه تغییری روش ایجاد کنه و فقط و فقط توسط کارخانه قابل شخصی سازی هست
خوب آخه اگه چنین قابلیت هایی نباشه شما حتی نمیتونید یه سیستم عامل عوض کنید
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2