درودبه شما دوست عزیز
اول تشکر میکنم از اینکه وقتتون را به من اختصاص دادین و جواب دادین
اما شما اومدین یه چیز بهم یاد بدین، کاری کردین که دیگه توی این انجمن سوالی مطرح نکنم
بنده به همون فروم انگلیسی خود اوبونتو مراجعه میکنم
حداقلش اینه که هی نمیگن جستجو کن و بگن سوالات هوشمندانه نیست
سعی میکنن مشکل را هرچند خیلی کوچک و مبتدی و ابلهانه باشه حلش کنن
با تشکر
بحث انگلیسی و فارسی نیست. نه تنها بحث زبان نیست، حتی مخصوص اوبونتو و مخصوص گنو/لینوکس هم نیست. یه بحث کلی هست. همهجا و در همهٔ زمینهها، هستن افرادی که از ماهیگیری متفر هستن. یعنی حاضر هستن زمان زیادی (مثلاً یک هفته یا بیشتر) منتظر دیگران بشن تا یک ماهی بهشون بدن(به سوالشون جواب بدن) اما حاضر نیستن حتی 5 دقیقه قلابشون رو توی آب بندازن(توی اینترنت جستجو کنن). حتی وقتی افرادی میخوان از روی حسن نیت، ماهیگیری رو بهشون یاد بدن، ناراحت میشن و قهر میکنن و...
دریای عظیم اطلاعات، یعنی اینترنت، در دسترس ما هست، و حتی با اینترنت دایلآپ هم به راحتی میتونیم جواب خیلی از سوالاتمون رو پیدا کنیم. خیلی از سوالاتی که برای هر کدوم ما پیش میاد، اگه توی گوگل یا فرومهایی مثل همینجا سرچ کنیم، به راحتی جوابشون رو پیدا میکنیم. گاهی توی همون نتیجهٔ اول سرچ جوابمون هست، گاهی در عرض یکی دو دقیقه میتونیم جوابمون رو پیدا کنیم. اما این کارو انجام نمیدیم (انگار که از سرچ کردن متنفر هستیم) و میایم سوالی که n بار پرسیده شده و جواب داده شده رو باز هم میپرسیم و چند روز و گاهی چند هفته منتظر جواب میشیم...! هم وقت خودمون رو تلف میکنیم، هم دیگران رو وادار به تکرار مکررات میکنیم، هم نظم انجمنها رو به هم میریزیم....
بعضی سوالات توی همین انجمن دهها بار پرسیده شده!! چه برسه به کل اینترنت!
به نظرتون عجیب نیست؟!
آب در کوزه و ما گرد جهان میگردیم...
اینقدر از اینجور سوالات دیدیم که... واقعاً نمیدونیم چطوری برخورد کنیم که طرف مقابلمون هم ناراحت نشه، هم متوجه اشتباهش بشه. شما هم یه روزی همچین احساسی پیدا میکنید(دقیقاً همین احساسی که ما داریم). اونوقت فرق سوال هوشندانه و غیرهوشمندانه رو توجه میشید. و اونوقت اگه به تاریخچهٔ پستهای خودتون توی انجمنها نگاه کنید میبینید که بعضیهاش کمتر و بعضیهاش بیشتر از هوشمندی برخوردار هست.
البته همهٔ سوالهاتون هم چندان غیرهوشندانه نبود
در ضمن این چیزا رو خودتون به تدریج یاد میگیرید(آداب سوال کردن رو میگم) ما از تازهکارهای انتظار زیادی نداریم. ولی چه بهتر که زودتر یاد بگیرید.
به هر حال...
من میخوام اوبونتو 9.04 را از سایتش دانلود کنم
حجمش هم 690 مگ هست
میخواستم بدونم مشکلی نداشته باشه؟
دانلودش کنم؟
اگه دارید از سایت خودش(یا باقی سایتهای معتبر) دانلود میکنید، چرا باید مشکلی داشته باشه! البته بعد از دانلود میتونید با md5 از صحت فایل دانلود شده اطمینان حاصل کنید.
اینکه دانلود کنید یا دانلود نکنید دست خودتون هست(به نظرتون من امشب شام چی بخورم؟!)
اگه سرعت کافی(یا حوصلهٔ کافی) برای دانلود دارید... وگرنه میتونید از فروشگاهها (مثل فروشگاه sito.ir یا linuxshop.ir یا linuxmarker.ir) سفارش بدید.
بعد اینکه میخواستم بدونم اینا که من گرفتم و نصب کردم
اگر خواستم package براش نصب کنم، بعدها اگر خواستم اوبونتو را عوض کنم یا روی یه سیستم دیگه نصب کنم
چطوری میتونم package هایی که دانلود کردم را انتقال بدم؟؟
اونایی که خودش دانلود و نصب میکنه ها
مرسی
پکیجهایی که خودش دانلود میکنه، توی پوشهٔ /var/cache/apt/archives/ قرار میگیره. میتونید هر چند وقت یکبار از پکیجهای این پوشه کپی بگیرید(که اگه خودش بعداً پاک کرد، شما کپیش رو داشته باشید)
توی Synaptic هم میتونید تنظیم کنید که هیچوقت پکیجهای دانلود شده رو پاک نکنه. توی Synaptic از منوی Settings گزینهٔ Preferences رو بزنید و به تب Files برید و همون قسمت اول، گزینهٔ اول رو انتخاب کنید
Leave all downloaded packages in cache
اینجا رو هم بخونید شاید به دردتون بخوره:
http://wiki.ubuntu.ir/Aptoncdولی قهر نکنید...
بازم سوال داشتید بپرسید. ولی مستحبه که قبلش یه سرچ کوچولو هم بکنید