میگم میشه من برنامه ها رو یه سیستم دیگه دانلود کنم رو اوبونتو نصب کنم؟
اگه میشه طریقه نصبش چطوره؟
الان یه ساعته که رو دانلود هنوز یه کیلو بایتشم دانلود نشده اینترنت هم سرعتش خوبه
جواب سوال اولتون و Ghost Shadow داد ولی یه خورده کار داره فعلا چون تجربه ی کمتری دارید بهتره از همون Software center نصب کنید
2- حوصلو سر برد چقد نصبش طول میکشه؟
خیلی سریع نصب می شه ( می تونم بگم با سرعت 30kb چند دیقه بیشتر طول نمی کشه )چون حجم برنامه های تحت لینوکس از برنامه های معادل توی ویندوز خیلی کمتر هستن مثل Gimp که کلا 50mb هستش و تقریبا می شه گفت 70% کارای فوتوشاپ ( که بیشتر از 1GB هستش ) و انجام می ده
توی Software center روی نرم افزار مورد نظر کلیک می کنی بعد پسوورد رو می خواد بعد خودش دانلود می کنه و نصب می کنه بعد هم علامت Super key یا به قول ویندزی ها (Win key ) رو می زنی داشبورد باز می شه اسم نرم افزاری رو که نصب کردی رو تایپ می کنی واسط می یاره
3- مگه اوبونتو هیچی رو خودش نداره؟
ویندزد که وقتی نصب می شه هیچی نداره ولی اوبونتو Libre Office و pdf reader و . . . داره به کنار کلی نرم افزار هم تحت ترمینال هم داره مثل wget برای دانلود و کلی نرم افزاره دیگه که
تو همون داشبورد یه حروف انگلیسی رو تک تک بزن ببین با اول اسمشون چند تا نرم افزار می یاره
4- پس این software center برای چیه؟
اوبونتو نرم افزارهاش توی سرورهای مختلف هستن که با Software center خیلی سریع نرم افزار مورد نظر رو پیدا می کنی و نصب می کنی
5- هر کاری میخوام باش کنم که اینترنت میخواد اخرش هم نمیشه؟
به اولش اینکه نرم افزاری رو که نصب کردی بعدا استفاده می کنی هر روز که نصبش نمی کنی
6- الان یه ساعته که رو دانلود هنوز یه کیلو بایتشم دانلود نشده اینترنت هم سرعتش خوبه ؟
یه مشکلی داره که نصب نمی شه وگرنه همون طوری که بالا گفتم خیلی سریع . . .