انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در شناختن وایرلس در اوبونتو ۱۴٫۰۴  (دفعات بازدید: 4273 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
  • ارسال: 181
من یه لبتاپ سونی دارم رم 4 و cpu core i3 اوبونتو 14.04 رو نصب کردم.
البته قدیم هاهمنصب کرده بودم ولی راستش چون باسخگویی دوستانخوب بود نتونستم باهاش کنار بیام و حذفش کردم.
الان وایرلس کار نمیکنه ولی لن اوکیه.
دارم آپدیتش میکنم.
راستش همیشه لینوکس برای من عذاب آور بوده به دلیل اینکه وقتی نصبش میکنی برای اجرای هر کاری باید بسته نصب کنی.
mp3 کدک میخواد.
mpeg کدک میخواد
فونت افتضاحه مخصوصا فارسی.
برای اینکه دسکتاپ و مای کامپیوتر داشته باشی حتماباید برنامهنصب کنی.
خلاصه دردسر زیاد داره.
از همه بدتر راهنمایی های کاربراست.وقتی شروع میکنن به راهنمایی مبنا رو بر این میذارن که کسی که سوال پرسیده همه اصطلاحات لینوکس رو بلده و در حل از وسط شروع میکنن اونوقت من که به جواب نمیرسم هیچی صد تا سوال دیگه میاد تو ذهنم که اینها که گفتی یعنی چه ؟
من چندسال پیش یه بار سوال داشتم که بستههای با پسوند tar.gz رو چطوری باید نصب کنی.یه جوابهایی به من دادن که گفتم همون قربون ویندوز با دوبار کلیک همه چیز حله.
واسه من اوپن سورس بودن و رایگانی و این موارد اهمیت نداره یه سیستم عامل روون و راحت میخواد بدون دردسر.
آماده یادگیری هم هستم.
ولی این دفعه میخوام نگهش دارم ببینم میتونم خودم رو متقاعد کنم که لینوکس یه سیستم عامل راحته یا همه اش شعار یه عده ی خاصه.
حالا سوال : وایرلس رو چیکار کنم ؟
دیوایس منیجر نداره این وامونده ؟
ببینم اصلا وایرلس رو شناخته ؟
مدل لپتاپ sony svf1521bygb

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
پاسخ : مشکل در شناختن وایرلس در اوبونتو ۱۴٫۰۴
« پاسخ #1 : 03 آبان 1393، 12:51 ق‌ظ »
اگه مصداقت از روونی ویندوزه خب اصلا لینوکس برات مناسب نیست.
در ضمن دوستانی که اینجا من و شما رو راهنمایی میکنن هیچ مسئولیتی بابت اینکار ندارن پس حتی اگه بد هم راهنمایی میکنن (که اینطور نیست) من وظیفمه همیشه بگم اساتید اینجا بدون هیچ چشم داشتی باعث شدن من تا اینجا پیش بیام.

این مطلب رو بخون که از یکی از همین اساتیده.

شاید نظر شما این باشه که روون یعنی سیستم‌عاملی که میشه با دو تا کلیک توش برنامه نصب کرد (اونم از نوع کرکیش!)
ولی نظر من اینه که سیستم‌عامل روون یعنی سیستم‌عاملی که میشه یه محیط کاری ۲ مگابایتی کامل توش داشت یا یه محیط کاری با انیمیشن‌های آنچنانی و با حجم آنچنانی! بم این قدرت انتخاب رو میده...
از دید من روون یعنی سیستم‌عاملی که تو سال ۲۰۱۴ هنوز روی سیستم‌های پنتیوم داغون قابل استفاده‌ست روی سیستم‌های عجیب و غریب امروزی هم همینطور!
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 آبان 1393، 06:25 ب‌ظ »
آقا من اینجا نیومدم که کسی به من بخواد ثابت بکنه که لینوکس بهتره یا ویندوز !!!!!
من الان 10 ساله ویندوز دارم و باهاش هم مشکلی ندارم.از 98 و me و xp ,...
ولی اگه اینجام و دارم وقت خودم و دوستان رو میگیرم میخوام لینوکس یاد بگیرم.دلیلش هم خوب بودن ویندوز یا بد بودن ویندوز نیست.چون گفتم با ویندوز هیچ مشکلی ندارم.
در مورد سوال هم من خودم تو چند تا سایت (البته با محتوای متفاوت) مدیر بودم و هستم و میدونم که هیچ مدیری موظف نیست که منو کمک کنه و ......تو این انجمن ها همه چیز برپایه حس انسان دوستیه.نه از کسی طلبکارم نه به کسی بدهکار.
در هر حال باز هم جواب سوال رو نگرفتم.
بهتره بود شما اول در مورد سوال صحبت می کردی بعد منو ارشاد می کردی.
در مورد راهنمایی های دوستان هم هنوز نظرم به اینه که دوستان خیلی پیچیده راهنمایی میکنن.من با لینوکس خیلی نا آشنا نیستم ولی ترجیح میدم دوستی که قصد کمک منو داره بدونه من سواد لینوکسیم در چه حدیه بعد منو کمک کنه. واگرنه من فقط وقت ایشون رو هدر دادم.
امیدوارم باز مجبور نشم مثل همیشه (در مورد لینوکس) سرچ بکنم و از سایت های انگلیسی زبان یا مرجع اوبونتو جواب رو به سختی پیدا کنم.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #3 : 03 آبان 1393، 07:09 ب‌ظ »
 سلام و خوش اومدی

لینوکس یعنی جستجو در انجمنها و اینترنت و سایت خارجی وووووو

اگه نمیخوای جستجو کنی متاسفانه نمیتونی در لینوکس دوام بیاری . لینوکس ویندوز نیست که بخوای مثل اون باهاش برخورد کنی باید بگردی و برای سوالت جواب پیدا کنی یا اینکه اینقدر مسلط هستی که خودت میتونی سوال و مشکلت رو حل‌وفصل کنی

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1393، 07:57 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین hu016865

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 03 آبان 1393، 07:43 ب‌ظ »
یعنی من سوال پرسیدم که وایرلس لپتاپ رو چطوری راه بندازم و اینکه از کجا بدونم که همه قطعات دستگاه شناسایی شده یا نه کل تاپیک به هم ریخته ؟
آقا سوالم اینه :
وایرلس لپتاپ کار نمیکنه مدل هم که گفتم مشکل به نظر دوستان از درایوره و شناخته نشدن یا تنظیمی چیزی داره ؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #5 : 03 آبان 1393، 07:49 ب‌ظ »
دوست عزیز، مدل وایرلس شما چی هست؟ باید دستور زیر رو توی ترمینال بزنی.
$ lspci

آفلاین sinaa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #6 : 11 خرداد 1394، 11:10 ق‌ظ »
من اوبونتو ۱۴.۰۴ نصب کردم فقط مشکلم این که دکمه وای فای لپ تابو به بلوتوث اختصاص داده وقتی میخوام وای فای روشن و خاموش کنم بلوتوث بجاش روشن و خاموش میشه