سلام و با تشکر از همگی.
sudo /etc/init.d/kdm stop
رو امتحان کن و ببین کار می کنه یا نه. ممکنه اول گنوم نصب کرده باشی و بعد کووبونتو و مسیرهای کوبونتو درست تنظیم نشده باشه.
جادی جان تو پست اول گفتم که من دقیقا همین چیزی که شما برام نوشتی رو اجرا کردم ولی میگه:
command not founf
حالا چرا ۸.۰۴ ؟؟ چرا ۹.۰۴ نصب نمی کنید ؟
چون بهش دسترسی ندارم وگر نه ازخدام بود.اینم یه پک هما بود که رفته بودم مشهد تویه مغازه دیدم خریدم.12 تا توزیع لایو توشه که من kubuntu8.04 رو باهاش لایو آوردم بالا و بعد نصبش کردم.
درود
برای دستور اول از kdesudo استفاده کنید
در مورد دوم هم kdm نصب هست ؟ از gdm استفاده نمی کنید؟ ( برای لاگین صفحه اوبونتو میاد یا kde ؟ )
kubuntu خالی دارید یا gnome رو هم در کنارش دارید؟
سلام.مگه میشه آدم کوبونتو نصب کنه بعد از gdm استفاده کنه
.اینی که من دارم کوبونتو خالصه.البته فکر کنم
حالا چند کلام هم از خودم بگم.اون مشکل اول رو جوابشو تو فرومی که همین جاست و چسبناک شده
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,5767.15.htmlبه نقل از Hosein-mec عزیز مینویسم:
اگر از Kubuntu-KDE4 استفاده می کنید حتما تا الان متوجه شدید که برنامه های kde4 با دستور sudo اجرا نمیشن و با پیغام command not found مواجه میشوید. بنابراین نمیتونید برنامه ای رو با مجوز root اجرا کنید. برای حل این مشکل دستور زیر را اجرا کنید :
sudo ln -s /usr/lib/kde4/bin/* /usr/bin/
با همین یه خط مشکل من حل شد.
حالا دومی:سوال اگه من موقع لاگین کردم از گزینه ورود در کنسول استفاده کنم آیا باز هم نیاز به خاموش کردن X هست؟