انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع بکترک چیه؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 1373 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین nimble

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
توزیع بکترک چیه؟ (حل شد)
« : 04 آبان 1393، 01:16 ب‌ظ »
سلام عزیزان
یه اطلاعات کامل درباره بکترک کسی نداره
چیه؟
چه تفاوتی با اوبونتو داره؟
چه استفاده هایی داره؟
کار باهاش سخته یا اسون؟
چطور نصب میشه؟
میشه کنار اوبونتو نصبش کنم؟
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1393، 03:30 ق‌ظ توسط nimble »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
پاسخ : توزیع بکترک چیه؟
« پاسخ #1 : 04 آبان 1393، 02:26 ب‌ظ »
یه توزیع برای کارهای امنیتی و هک بود! اوبونتو بیس است که کالی لینوکس جایگزین اون شده. تفاوتش اینه که یکسری نرم افزارهایی برای هک و... پیش فرض روش نصب شده برای کار روزمره به نظرم مناسب نیست اما در کل اگه با اوبونتو آشنایی داشته باشید این هم چیز بخصوصی نداره که سخت باشه

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
« پاسخ #2 : 04 آبان 1393، 04:23 ب‌ظ »
سلام  :)

1- یه اطلاعات کامل درباره بکترک کسی نداره
چیه؟

2- چه تفاوتی با اوبونتو داره؟

3- چه استفاده هایی داره؟

یه توزیع از گنو / لینوکس یعنی اینکه core لینوکسه و یه سری ابزار ( نرم افزارها و محیط گرافیکی که داری گنوم یا یونیتی و . .  .  ) اضافه می شه که یه توزیع رو تشکیل می ده البته تقریبا به خاطر یکسان

بودن core خیلی از نرم افزار ها توی اکثر توزیع ها اجرا می شن حالا شاید با یه خورده دردسر توزیع بک ترک یه توزیع از گنو / لینوکسه که همان طور که دوستمون bijan جان اشاره کرد برای تست امنیت

شبکه هست که در این توزیع یه سری ابزار های تست امنیت شبکه به صورت default روش نصب هست ولی توزیع اوبونتو برای کارهای روزمره بهتره چون کلا واسه همین طراحی شده و همین موضوع یکی

از نقاط قوت گنو / لینوکسه که توزیع های مختلفی برای کارهای مختلفی که یه user می تونه انجام بده رو داره

4- کار باهاش سخته یا اسون؟

دستورات ترمینال توزیع های مختلف گنو / لینوکس یکیه حالا با کمی فرق مثل Debian و Fedora ولی همان طور قبلا هم گفتم یه سری نرم افزار به صورت default در توزیع های مختلف گنو / لینوکسی هست

( اینجا منظورم نرم افزار های تحت ترمیناله ) که اگه نرم افزاره مربوطه نصب نباشه تحت ترمینال دستورشو بزنی هیچ اتفاقی نمی افته ولی اگه همین دستور رو در توزیعی که به طور default نرم افزار و

داره ( یا نصب شده ) بزنی دستور اجرا می شه و  در کل دستورات  که یکیه و دستوراتی که کالی ساپورت می کنه رو اگه بخوای باهاش کار کنی باید یاد بگیری و برای کار کردن با کالی باید شبکه هم بلد بود

البته به نظرم هیچ کاری سخت نیست اگه . . .

5- چطور نصب میشه؟

what's install kali linux

Search کردن یکی از بهترین راه ها برای یادگرفتن همین رو تو گوگل بزنی یه فیلم تو you tube هم برات می یاره

6- میشه کنار اوبونتو نصبش کنم؟

بله می شه نصبش کرد تا اونجا که من می دونم هر توزیع گنو / لینوکس رو می شه کنار یه توزیع دیگش نصب کرد
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1393، 04:51 ب‌ظ توسط KARA_KRAL »
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین nimble

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 04 آبان 1393، 06:54 ب‌ظ »
ممنون از جوابا
تا اینجا که جوابا راضی کننده بودن حالا چندتا سوال دیگه ;)
اگه بخوام نصب کنم باید باز پارتیشن اضاف کنم؟
منظورم اینه که swap, root, home جداگانه میخواد؟
یا همین که برای اوبونتو دارم کافیه؟

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
« پاسخ #4 : 04 آبان 1393، 07:31 ب‌ظ »
سلام

1. اگه در حد دیدن توزیع رو می خواهید . یعنی با محیطش آشنا بشید و ... پیشنهاد می کنم روی ماشین مجازی به صورت live بالا بیارید . حتی لازم به نصب هم نیست اگه کاری باهاش ندارید

2. اگه دنبال استفاده از چنتا برنامه ی خاص هستید پیشنهاد می کنم اون برنامه ها رو روی توزیع اصلی خودتون نصب کنید .

3. اما اگه می خواهید تمامی کار های خودتون رو به یک توزیع تست امنیت متنقل کنید . ابتدا باید بدونید از چه توزیعی استفاده کنید که پشتیبانی ( در حال حاضر ) داشته باشه . که در این مقوله میشه به کالی و بک باکس و ... اشاره کرد .

4. مورد بعدی این که این دسته از توزیع ها ( با توجه به اهدافی که دنبال می کنند ) شاید برای استفاده برای کار های روز مره مناسب نباشند . پس اگر می خواهید این توزیع رو روی سیستم نصب کنید باید بلد باشید که چه طور برنامه هایی که توی طول روز باهاشون سر و کار دارید رو نصب کنید . که هم به یادگیری ابزار های تست امنیت برسید هم بتونید کار های روز مره ی خودتون رو باهاش انجام بدید .

برای مثال همین بک ترک که در ابتدا هیچ برنامه ای برای کار های روز مره نداشت مثلا کدک ها و پلیر و ... که البته توزیع های امروزی مثل کالی و ... دیگه این طور نیستند .

و در آخر بک ترک و کالی به صورت پیش فرض از یوزر root استفاده می کنند پس طبیعتا اگر می خواهید پارتیشنی رو به home دایرکتوری یوزر اختصاص بدید , باید root/ رو در نظر بگیرید نه home/ .

موفق باشید .

آفلاین nimble

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 آبان 1393، 06:45 ق‌ظ »
نه میخوام از چندتا برنامه هاش استفاده کنم اما چندتا عکس که از محیطش دیدم دوست دارم نصبش کنم
من الان اوبونتو رو کنار ویندوز نصب کردم میخوام کنار این دوتا بکترک هم نصب کنم مشکلی داره؟
جدیدترین ورژن بکترک چنده؟

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #6 : 05 آبان 1393، 10:58 ق‌ظ »
من پیشنهاد می کنم که رو ویرچوال نصب کنی مجازی نصبش کن چون اصلا پیشنهاد نمی شه رو سیستمت نصب کنی بهتره که به صورت مجازی ازش استفاده کنی  خیلی وقته دیگه بک ترک قدیمی شده ولی بعضی از ابزارهاشو اگر بخوای استفاده کنی اگر از وی ام ویر یا ویرچوال باکس استفاده کنی بهتره

موفق باشی

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 05 آبان 1393، 11:07 ق‌ظ »
ببخشید میشه بگی چه تولزی میخوای استفاده کنی که نمیشه رو اوبونتو نصبش کرد ؟

آفلاین nimble

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 05 آبان 1393، 04:34 ب‌ظ »
این ویرچوال که میگین چی هست؟
چطوری مجازی نصبش کنم؟
برنامه های نفوذ و امنیت فکر کنم اسمش aircrack ولی در کل دوس دارم یه تجربه ای داشته باشم

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 05 آبان 1393، 04:53 ب‌ظ »
یکم سرچ کنی خوبه کسایی که میان سمت لینوکس بیشتر سعی میکنن مشکلاتو خودشونو حل کنن و اینکه برنامه airecrack-ng  رو میتونی رو خود اوبونتو هم نصب کنی نیازی نداری برای اون بک ترک داشته باشی

اینجوری که به نظر میاد بهتره مطالعت رو بیشتر کنی نه سوالاتت رو

موفق باشی