enlightenment رو تست کردی؟ چطوره؟ ارزش استفاده داره یا نه؟ از wayland پشتیبانی نمیکنه فقط. سوزه هم فکر کنم به سمت wayland داره میره.!!
دروغ چرا نه تست نکردم خودم ، ولی رفتم تو یوتیوب فیلماش و دیدم خیلی خیلی خوشم اومد ، رفتم که نصبش کنم دیشب از بسته ها که گفتم حالا بزار این دو روز هم بگذره روی نسخه جدید نصبش کنم. ولی عکسهاش خیلی جالبه. نصبشم یک کلیک برای نصب بود.
من نسخه ۱۱ و ۱۲ رو کار نکردم. اینا بهتر از نسخه ۱۳.۱ بودن؟؟
11.4 پایدارترینی بوده که تا حالا باهاش کارکردم. و البته اولین توزیعی که باهاش تونستم ویندوز رو برای یه مدت از روی کامپیوترم پاک کنم و فرمت فایل هاردهام رو ext4 کنم!
روی 12.3 هم هیچ مشکلی نداشتم. باور کن. همین الان تو توزیع های دیگه ده دوازده تا مشکل دارم!
بوت لودرش که فرقی ندارن . منظورت اگه عکس پشت زمینشه که میشه عوض کرد boot splash اش هم میتونی از خود system seting مستقیم نصب کنی!
توی بوتلودر 12.2 چند تا افکت نور زیبا بود که میچرخیدن و موقع لود شدن به هم نزدیک میشدن و پشتش هم زمینه اوپن سوسه سبز بود.منظورم متحرک بودنشه.
این نسخه Tumbleweed قبلا وجود داشته؟؟ این همون نسخه توزیع غلطان (rolling release) سوزه است اما با اینکه تو نصب بسته ها این نسخه هم هست اما خود توزیعش برای دانلود نیست!!
بله ، ولی من منظورم اینه که کلا غلطان بشه مثل آرچ....