انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل: سرعت کم دراستفاده از اینترنت  (دفعات بازدید: 2948 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mamadhadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
بر روی سیستم من ویندوز ۷ و اوبونتو ۹.۰۴ وجود دارند.
برای اتصال به اینترنت از طریق وایرلس به شبکه محلی دانشگاه وصل شده و با استفاده از VPN به اینترنت متصل می شوم.
سرعت اینترنت با این روش در اوبونتو به مراتب کمتر از ویندوز ۷ است. هنگام نصب نرم افزار از طریق Add/Remove سرعت دانلود اکثر اوقات نامعلوم یا Unknown است. و با نوسانات فراوان حداکثر به ۳۰ کیلو بایت می رسد ولی در ویندوز (البته بسته به سرعت سرور دانلود) از حداقل ۴۰-۵۰ کیلو تا حتی ۲۰۰-۳۰۰ کیلو بایت بالا می رود.(اگر سرور دانشگاه شلوغ نباشد گاهی تا ۴۰۰ بالا می رود) و با دوام و ثبات سرعت می توان به مرور اینترنت  پرداخت.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
در لینوکس از PPTP برای کار با VPN استفاده می کنم. و هم مرورو اینترنت و هم نصب با Synaptic شدیدا کند هستند.

کسی راهی برای افزایش سرعت در این مورد بلده؟
می توانید راهنمایی کنید؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: مشکل: سرعت کم دراستفاده از اینترنت
« پاسخ #1 : 25 تیر 1388، 11:04 ق‌ظ »
شما سرعت در ویندوز رُ با چه ابزاری اندازه‌گیری کردید؟ اگر دانلودر بوده مثل IDM که اصلا قابل استناد نیست. من با اطمینان به شما میگم که تفاوتی نمیتونه وجود داشته باشه.
Godisnowhere

آفلاین mamadhadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 25 تیر 1388، 07:56 ب‌ظ »
نقل‌قول
شما سرعت در ویندوز رُ با چه ابزاری اندازه‌گیری کردید؟ اگر دانلودر بوده مثل IDM که اصلا قابل استناد نیست. من با اطمینان به شما میگم که تفاوتی نمیتونه وجود داشته باشه.
سرعت را بر اساس Orbit downloader و IDM گفتم ولی حتی برای مرور عادی اینترنت و مشاهده صفحات وب با یک مرورگر(Mozilla Firefox 3.0.x) در هر دو سیستم عامل به وضوح سرعت اوبونتو خیلی کمتر است و کند کار می کند.
وقتی طی دقایقی از ویندوز به لینوکس می روم با افت سرعت قابل ملاحظه ای روبرو می شوم:(دانلود منیجرها مثل افزونه DownThemAll فایرفاکس یا Multiget یا Kget را با دردسر دانلود کردم و نصب کردم ولی کمکی نکردند)
من اینجا پشت کامپیوتر نشستم و برای نصب نرم افزارهای چند صد مگابایتی مخازن اوبونتو مشکل سرعت دارم و منظور شما را از اطمینانی که می دهید درک نمی کنم!

شاید حرفتون در حالت کلی درست باشه ولی قطعا یه مشکلی اینجا وجود داره که نمی دونم چیه

شما راه حلی به ذهنتون نمی رسه؟

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #3 : 25 تیر 1388، 08:16 ب‌ظ »
شاید درایور مودمت مشکل داره
یا علی