انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در آپدیت کردن درایور وایرلس  (دفعات بازدید: 3701 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehdi.b

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
مشکل در آپدیت کردن درایور وایرلس
« : 13 آبان 1393، 04:29 ق‌ظ »
سلام دوستان
میخوام روی سیستمم hot spot رو راه اندازی کنم ولی کار نمیکنه. میدونم به خاطر اینه که درایور وایرلس به روز نیست. تو سایت اینتل فایل آپدیت برای ویندوز موجود هست. برای اوبونتو راهکاری دارید؟ وایرلسم مدل intel 5100 AGN است.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19725
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل در آپدیت کردن درایور وایرلس
« پاسخ #1 : 19 آبان 1393، 10:21 ب‌ظ »
جمله‌ی همیشگی: «کار نمی‌کنه» عبارت بی‌معنایی هست. دقیقاً چه‌کار می‌کنی و دقیقاً چه اتّفاقی می‌افته وقتی اون کار رو می‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mehdi.b

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 16 آذر 1393، 10:31 ب‌ظ »
خب بیشتر توضیح میدم. وقتی از ویندوز استفاده میکردم چون لپ تاپم قدیمی هست هات اسپات روش کار نمیکرد. کار نکردنش به این معنی بود که مثلا گوشیم وایرلس رو نمیشناخت ینی اصلا هات اسپات کار نمیکرد و به ظاهر وجود داشت. بعد از اینکه از اینتل آپدیت درایور رو نصب کردم مشکل حل شد.
و حالا رو اوبونتو همین مشکل رو دارم. هات اسپات کار نمیکنه ینی وقتی راه اندازی میکنم ابزارهای دیگه اونو نمیشناسن. حالا معنی پیدا کرد؟

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
« پاسخ #3 : 17 آذر 1393، 12:05 ق‌ظ »
خب بیشتر توضیح میدم. وقتی از ویندوز استفاده میکردم چون لپ تاپم قدیمی هست هات اسپات روش کار نمیکرد. کار نکردنش به این معنی بود که مثلا گوشیم وایرلس رو نمیشناخت ینی اصلا هات اسپات کار نمیکرد و به ظاهر وجود داشت. بعد از اینکه از اینتل آپدیت درایور رو نصب کردم مشکل حل شد.
و حالا رو اوبونتو همین مشکل رو دارم. هات اسپات کار نمیکنه ینی وقتی راه اندازی میکنم ابزارهای دیگه اونو نمیشناسن. حالا معنی پیدا کرد؟
اگه موبایلت روت باشه میشناسه.
می تونید ap-hotspot رو نصب کنید که هات اسپاتی که می سازه موبایل های غیر روت هم تشخیصش میدن.