انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ملت کمک! اونا که IEs4Linux نصب کردن یه نگاه بندازن(حل شد)  (دفعات بازدید: 2711 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
حیف  اهل نفرین نیستم وگنه برنامه نویسایی رو که محدودیت به ie تو سایتایی که مخاطب عام دارن رو  ایجاد میکنن نفرین میکردم   >:( ](*,) :-X
یه ساعت کارم شده این     ./ ies4linux بعد شروع به دانلود میکنه ۱۰ ثانیه بعد قطع میشه دوباره من تکرار میکنم
لطفا هر کی نصب کرده محتویات پوشه /root/.ies4linux/downloads/ رو برام یه جا  آپلود کنه تا مستقیم دانلودش کنم البته اگه
نرم افزار فلشم تو او پوشه هست حذفش کنید تا حجمش بیاد پایین
ممنون منتظرم
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1388، 09:25 ق‌ظ توسط hogat »

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
کسی  نیست؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.من این نرم افزاری رو که میگین تو یه پک که از مشهد خریدم دیدم و دارم اما دسترسیم به نت اونقدرا نیست که برات آپلود کنم.اگه تو استان سمنان زندگی میکنی بگو تا یه کاری برات کنم.در ضمن خدا که ویندوز رو ازت نگرفته یه لاگین توش کن و تموم.در ضمن فکر نمیکنم اگه حتی شما IE رو تو لینوکس بتونی نصب کنی همون کاراییه ویندوز رو داشته باشه.میتونی از ماشین مجازی هم استفاده کنی.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
دوست عزیز. یه افزونه برای فایرفاکس هست که یوزر ایجنت فایرفاکس رو به آی ای تغییر می ده. فکر می کنم اون بتون کارت رو راه بندازه! سرچ کن user agent

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
من دارم برات آپلود می کنم ولی سرعتم خیلی زیاد نیست. تموم شد بهت می گم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
فدای همتون
اون افزونه ی فایرفاکس رو قبلا امتحان کردم با سایت مورد نظر من جواب نمیده
نه توی سمنان نیستم
 من دارم برات آپلود می کنم ولی سرعتم خیلی زیاد نیست. تموم شد بهت می گم.ممنون ببخشید زحمت افتادی مگه حجمش چقده ؟ لطفا حجمشم برام بگو ...منتظرم.
.در ضمن خدا که ویندوز رو ازت نگرفته یه لاگین توش کن و تمواتفاقا خدا ویندوز رو ازم گرفته
میخوام لینوکسی شم تماما

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1614
    • در دفاع از آزادی بیان
بیست و پنج مگ. برات آپلود کردم اینجا http://www.2shared.com/file/6763803/5fd260e9/ie4linux_downloadstar.html
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
ممنونم جادی واقعا زحمت کشیدی دانلود میکنم و حل شد رو اضافه خواهم کرد
بازم ممنون موفق باشی و عاقبت به خیر شی ایشالا ;D ;D

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
نصب کردم به لطف جادی اما کیفیتش پایین بود  و کارم رو راه ننداخت یعنی با سایت مورد نظر من مشکل داشت

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
سلام
خود IE رو از سایت ماکروسافت پانلود کن ببین جواب میده؟
یادم میاد قبلنا منم این مشکل شما رو داشتم
در آخر کار خود IE رو نصب کردم تو wine که موفقیت آمیز بود اما ....
با فنت های فارسی مشکل داشت
اونم کلی باهاش کلنجار رفتم که در نهایت یه چیز دست و پا شکسته ای شد!!!!!

دوس تان توی همین فروم در باره ساخت یه ویندوز ۱۰۰ مگی یه تاپیک زدند. در ادامه یه بحثی هم درباره یه شبه ویندوز شد!!! که wine ای ها دارن مینویسن

مخلص کلام :
از VBOX استفاده کن و یه شبه ویندوز روش بریز یا خود ویندوز رو
در نهایت اون رو از تنظیمات به seamless mod تغییر بده
یه اوبونتو داری که توش خود IE اوریجینال ران میشه که البته حجمش یکم زیاده (۱۰۰ مگ)

در باره لینوکسی بودنم که من زیاد سرم نمیشه اما فکر میکنم گه اگه قانونی رو نقض نکنی و نرم افزارات اوریجینال باشه - آقای لینوس شما رو به عنوان یه لینوکسی قبول کنند  \\:D/
با VBOX خوش بگذره
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
أوست عزیز اینجا رو نگاه کن
http://yeenghelabi.wordpress.com/2009/07/08/%D9%86%D8%B5%D8%A8-playonlinux-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%84%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%B9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7/
یه برنامه فوق توپه که من تازه آشنا دشم. البته اصلش همون واینه. اما این برنامه و آدمای اون اومدن کار شما رو راحت کردن. مثلا بعضی از بازی یا بعضی از برنامه ها با یه نسخه از واین جواب می دن. نیاز به یه سری از کتابخونه های ویندوز دارن. شما کافیه برنامه خودتون رو انتخاب کنید( که در اینجا آی ای باشه) برنامه اتومات همه کارا رو با استفاده از اینترنت انجام می ده. اصلا هیچ کار سختیه هم نداری. برای اوبونتو هم مخزن داره و از این بابت مشکلی نیست. حتی بازی سیمز سه رو هم تو لیست بازیاش هست. خیلی از بازیا تو لیستش هست. بازم می گم برنامه همون واینه. تنها کاری که می کنه تمام کارا می شه اتومات. تمام تنظیمات رو خود برنامه انجام می ده.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بیست و پنج مگ. برات آپلود کردم اینجا http://www.2shared.com/file/6763803/5fd260e9/ie4linux_downloadstar.html
آقا من خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. ::)
نقل‌قول
فاقا خدا ویندوز رو ازم گرفته
میخوام لینوکسی شم تماما
پس خیلی زود پیشرفت میکنی.به این میگن کار حسابی.کی میشه ما ارشد قبول شیم کلا به لینوکس مهاجرت کنیم.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین hogat

• Jr. Member
  • *
سید

فدای جدت آدم یا رومی رومی یا زنگی زنگی اگه قرار باشه از ویندوز 100 مگی استفاده کنم میرم همون ویندوز سون رو با 1000 تومن میگیرم

به جای جاوا و سختیاش سی شارپ و دات نت رو با سرعت زیاد یاد میگیرم و ...

حالا البته با یه طرفند کارم با همین راه انداختم    فنتا ی ویندوزو براش نصب کردم قسمت عکس کد رو که اینجا نمایش نمیده از توی فایرفاکس میبینمش

و ادامه میدم البته هنوز تست نکردم ولی فک کنم جواب بده

همه لطف کردن چه از اون کسی که مقالش توی ویکی بود چه دوستانی که اینجا نظر دادن و به خصوص جادی که زحمت آپلود رو کشید

ممنون.