انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو به صورت منفرد یا همزمان با ویندوز و تاثیر روی پارتیشن {حل شد}  (دفعات بازدید: 1358 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad48

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
سلام دوستان
من تا به حال اوبونتو رو نصب نکردم چون  فعلا امکانش نیست؛ یه کوچولو میترسم  :oops:

1- وقتی اوبونتو (یا کوبونتو یا زوبونتو) رو به جای ویندوز نصب میکنیم (یعنی اوبونتو نصب و ویندوز پاک بشه) آیا میشه پارتیشن ها رو به همون حالت قبل گذاشت و فایل ها پاک نشن ، آیا از ما میپرسه که فرمت بشن یا در هنگام نصب حتما باید فرمت بشن؟

2- اگر همزمان اوبونتو (یا کوبونتو یا زوبونتو) رو با ویندوز نصب کنیم (چه توی یه پارتیشن و چه توی دو پارتیشن مجزا از هم) آیا درایوهای دیگه هم فرمت میشن و مثلا هرچی فیلم داشتیم توی درایوهای دیگه پاک میشن؟
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1393، 03:13 ب‌ظ توسط Mohammad48 »

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
قبل از هر کاری کمی پیرامون پارتیشن بندی در گنو/لینوکس تحقیق کنید.

در توزیع های مبتنی بر گنو/لینوکس به یک تعداد پارتیشن نیاز داریم مثل (root, home و ...)، وجود پارتیشنی مثل root حیاتی هست، در صورت عدم ایجاد سایر پارتیشن ها جزوی از root در نظر گرفته میشند. فایل سیستم مورد نیاز برا نصب گنو/لینوکس ext هست، درنتیجه و با توجه به ساختاری که داره نمیتونید تو یک پارتیشن هم ویندوز داشته باشید هم گنو/لینوکس.

وقتی با پارتیشن بندی و نحوه ایجاد و... اونها کاملا آشنا شدید، هر طور که بخواید میتونید پارتیشن هاتون رو ایجاد، مدیریت و بدون از دست دادن اطلاعات بارها اقدام به نصب سیستم عامل کنید.

پیشنهاد میکنم صفحه زیر رو مطالعه کنید:

https://wiki.archlinux.org/index.php/partitioning
پیرامون نصب همزمان میتونند در دو پارتیشن مجزا قرار بگیرند،‌ و تنها پارتیشن هایی که تعیین کردید فرمت میشه و اطلاعات دیگر دست نخورده باقی می مانند.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Mohammad48

• Newbie
  • *
یعنی اگه پارتیشنی جدا و مخصوص برای اوبونتو بسازم ( چه نصب به طور همزمان با ویندوز و چه جایگزینی به جای ویندوز) و روی اون پارتیشن نصبش کنم خیالم راحته که پارتیشن های دیگه م که فرمتشون NTFS ه دست نخورده باقی میمونه؟

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
به جای ویندوز رو اگر انتخاب کنید فکر کنم پارتیشن ویندوزتون رو حذف کنه! یک گزینه دیگه هم تا جایی که خاطرم هست داره که کل هارد رو فرمت و پارتیشن بندی میکنه، من فقط پارتیشن بندی به صورت Manual رو پیشنهاد میکنم.
« آخرین ویرایش: 14 آبان 1393، 03:03 ب‌ظ توسط M!lad »
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین Mohammad48

• Newbie
  • *