انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164595 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
Alinn جان من که گفتم ، حدس میزنم با توجه به اسمش که یه توزیع مخصوص بازی باشه  :D
البته یادم رفت بگم حدس میزنم  ](*,)
شرمنده  ::)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
سلام من اینها رو توی لینوکس شاپ و سی‌تو دیدم.
سی‌تو هم الآن فعلا بسته است نمی تونم لینکش رو بهتون بدم
نمی دونم شاید نباشه در هر صورت ممنون
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
بعضی توزیع‌های مبتنی بر اوبونتو که کلمهٔ اوبونتو جزئی از اسم اونها بود، ولی مستقیماً از طرف شرکت کانونیکال منتشر نمی‌شدن، اسمشون تغییر کرده:
Ubuntu Gamers -> Ultimate Edition
Super Ubuntu -> Super OS
Ubuntu ME -> Sabily
فکر می‌کنم این تغییرنام‌ها علت قانونی داشته باشه.

آفلاین Mammut

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام خدمت دوستای عزیزم.
من رو سیستمم هم اوبونتو دارم هم کوبونتو.از جفتش هم راضیم.نمیشه گفت کودومش بهتره.اگه مثل من دوتاشو داشته باشید که عالیه.از زوبونتو هم استفاده نکردمو نمیکنم.چون هم نیازی بهش ندارم هم اینکه با توضیحاتی که دوستان دادند قصد چنین کاری رو ندارم.

آفلاین mozo68

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
من ابونتو رو با گنوم .سوسه با کا د اي.وکتور رو با اونيکي دوست دارم :)

آفلاین رحیم دواتگر

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • ابونتو دنیایی تازه از کامپیوتر
    • آذرآی تی
سلام
من دنبال تفاوتهای اساسی اوبونتو و کوبونتو و زبونتو هستم! البته نه ظاهری چون خودم هر سه رو نصب کرده ام و و تفاوتهایش رو دیده ام می خواهم کمی علمی تر این موضوع رو  پیگیری کنم کسی در این موضوع اطلاعات کاملی داره در اختیارم بذاره؟
مثلا نحوه مدیریت KDE با  GNOME متفاوت هست می خوام علمی جوابشو پیدا کنم. ممنون می شم کسی کمکم کنه
همراه با اوبونتو پیش بسوی دنیایی متفاوت

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
 من خودم بعضی جاها خوندم که محیط KDE برای تازه کارا بهتره اما وقتی Mandrava رو نصب کردم زیاد راحت نبودم اما در محیط Gnome خیلی راحت ترم چون محیط ساده تری داره و زیاد شلوغ نیست. به نظرم کاملا سلیقه ای هستش باید چند تا رو نصب کرد و دید در کدومشون راحت ترین.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام
من دنبال تفاوتهای اساسی اوبونتو و کوبونتو و زبونتو هستم! البته نه ظاهری چون خودم هر سه رو نصب کرده ام و و تفاوتهایش رو دیده ام می خواهم کمی علمی تر این موضوع رو  پیگیری کنم کسی در این موضوع اطلاعات کاملی داره در اختیارم بذاره؟
مثلا نحوه مدیریت KDE با  GNOME متفاوت هست می خوام علمی جوابشو پیدا کنم. ممنون می شم کسی کمکم کنه
فکر کنم بهترین مطلب فارسی که به کارتون میاد اینجاست: www.linuxreview.com  که یه مطلب مقایسه ای و تاریخی داشت.
البته میتونین kde vs gnome یا ترکیباتی شبیه به همین رو تو گوگل سرچ کنین که دیگه همینجور ریخته :D

این قضیه همونجور که گفتین یه جورایی سلیقه ایه! ولی خب فکر کنم گنوم تا نسخه قبل از 3 بیشتر شبیه ویندوز بود تا kde  !
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Makao3000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
بادرود فراوان
من به تازگی اوبونتو ۱۱.۴ را ابتدا باوحشت و نگرانی کنار ویندوز نصب کردم. باید بگویم ازآنجا که تفکرات من ویندوزی است وکلیکی و باخط فرمان هم به هیچ عنوان کنارنمی آیم  توانستم همه برنامه های مولتی مدیا ، آفیس ،کاربردی و حتی جاوا را هم که کلی برای نصبش دردسر داشم همه و همه را بصورت گرافیکی دراوبونتو نصب کنم وشگفتا که هم اکنون بجز بازی ها ویندوزی ۹۰ درصد کارهایم از طریق همین اوبونتو ۱۱.۴ انجام میشود وبسیار خرسند وخوشحال هم هستم پس زنده وپاینده باد اوبونتو

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبون&#
« پاسخ #144 : 22 خرداد 1390، 10:19 ب‌ظ »
بادرود فراوان
من به تازگی اوبونتو ۱۱.۴ را ابتدا باوحشت و نگرانی کنار ویندوز نصب کردم. باید بگویم ازآنجا که تفکرات من ویندوزی است وکلیکی و باخط فرمان هم به هیچ عنوان کنارنمی آیم  توانستم همه برنامه های مولتی مدیا ، آفیس ،کاربردی و حتی جاوا را هم که کلی برای نصبش دردسر داشم همه و همه را بصورت گرافیکی دراوبونتو نصب کنم وشگفتا که هم اکنون بجز بازی ها ویندوزی ۹۰ درصد کارهایم از طریق همین اوبونتو ۱۱.۴ انجام میشود وبسیار خرسند وخوشحال هم هستم پس زنده وپاینده باد اوبونتو
درود بر شما
بی اغراق باید بگویم ، وقتی چنین نوشته هایی از جانب دوستانی تازه مهاجر و یا تازه آشنا من باب لینوکس را مطالعه و یا استماع میکنم احساس شادی وصف ناشدنی بر من مستولی می شود ، چراکه حس میکنم محبوبیت گنو/لینوکس در حال فزونی است ...
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین Makao3000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
آقای  javandata درود فراوان برشما
ازدید بنده شما فردی هستید که درلینوکس سرد وگرم این سیستم عامل راچشیده اید. بنده دلیل خودم را جهت دیدگاهم درباره اوبونتو خدمت شما و هم میهنان گرامی عرض میکنم. زمانی که دیسک زنده ۱۱.۴ اوبونتو راکه ازاینترنت دانلود کرده بودم اجراکردم خیلی زود اینترنت ADSL  مراشناخت کاری که لینوکس مینت و پارسیسکس نتوانست انچام دهد . و ‍پس از آن پرینتر را.و درهمان وضعیت اجرای زنده سیستم  فهمیدم که ازدید فارسی نویسی مشکلی نخواهم داشت و باچرخی که درمنوهای آن زدم خیلی زود دستم آمد که با سیستم عاملی روبرو هستم که بسیار جدی و نیرومند و دارای کاراییهای بسیاربیشتر پس از نصب آن. که همین طورهم شد.بااطمینان میگویم اگر این ویندوز بهر دلیلی کنارگذاشته شود.
هیچ گونه مشکلی دراجرای برنامه های ضروری و مورد نیازهرکاربر در کامپیوتر و اینترنت پیش نخواهد آمد. همان کاری راکه من هم اکنون دارم انجام میدهم.البته یک نکته مهم را نمیتوان رد کرد و آن پیشرفت لینوکس در گرافیکی کردن این سیستم عامل بویژه برای تازه کارانی مانند بنده است.مطالب بالا ازدید یک مبتدی است که دو سه هفته است در اوبونتو ۱۱.۴ ساکن شده و کاربران حرفه یی نیز مسلما دیدگاه های حرفه یی دارند. شاد و تندرست باشید. 

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
آقای  javandata درود فراوان برشما
ازدید بنده شما فردی هستید که درلینوکس سرد وگرم این سیستم عامل راچشیده اید. بنده دلیل خودم را جهت دیدگاهم درباره اوبونتو خدمت شما و هم میهنان گرامی عرض میکنم. زمانی که دیسک زنده ۱۱.۴ اوبونتو راکه ازاینترنت دانلود کرده بودم اجراکردم خیلی زود اینترنت ADSL  مراشناخت کاری که لینوکس مینت و پارسیسکس نتوانست انچام دهد . و ‍پس از آن پرینتر را.و درهمان وضعیت اجرای زنده سیستم  فهمیدم که ازدید فارسی نویسی مشکلی نخواهم داشت و باچرخی که درمنوهای آن زدم خیلی زود دستم آمد که با سیستم عاملی روبرو هستم که بسیار جدی و نیرومند و دارای کاراییهای بسیاربیشتر پس از نصب آن. که همین طورهم شد.بااطمینان میگویم اگر این ویندوز بهر دلیلی کنارگذاشته شود.
هیچ گونه مشکلی دراجرای برنامه های ضروری و مورد نیازهرکاربر در کامپیوتر و اینترنت پیش نخواهد آمد. همان کاری راکه من هم اکنون دارم انجام میدهم.البته یک نکته مهم را نمیتوان رد کرد و آن پیشرفت لینوکس در گرافیکی کردن این سیستم عامل بویژه برای تازه کارانی مانند بنده است.مطالب بالا ازدید یک مبتدی است که دو سه هفته است در اوبونتو ۱۱.۴ ساکن شده و کاربران حرفه یی نیز مسلما دیدگاه های حرفه یی دارند. شاد و تندرست باشید. 

با درود مجدد

وقتی آغازیدن با چنین پتانسیل بالایی همراه باشد روزگار طلایی و پر از عشقی را میتوان برای شما به همراه خانواده گنو/لینوکس در ذهن تصویر نمود ...
در پایان باید چنین عنوان کنم که اوبونتو برای شروع سیستم عاملی بی نظیر محسوب میشود چراکه داکیومنت های فراوان و جامعه کاربری پویایی دارد اما برای ادامه و همراهی همیشگی کمی پایش چوبین است (چراکه استیبل نبودن آن ، بعد از مدتی آرامش کاربر را ربوده و زندگی اش را با تلاطم و نا خشنودی همراه خواهد ساخت) - امیدوارم بعد از آزمودن اوبونتو اگر به محیط gnome مقید شدید و پایداری برایتان در اولویت نخست قرار گرفت حتما دبیان (که والد بر حق بسیاری از توزیع های محبوب امروزیست) و یا فدورا (که پیش انتشاری خانگی از ردهت است) را امتحان نمایید و اگر تمایل به استفاده kde داشتید اپن سوزه میتواند انتخاب شایسته ای باشد

بهروز و پیروز باشید
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین artclub

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
با سلام و عرض ادب به همه دوستان
بنده چند سالی است که با ویندوز کار میکنم و کارم هم طراحی و کار با برنامه های تری دی و فلش و فتوشاپ و سایر برنامه های گرافیکی است. اخیرا علاقه مند به سیستم عامل لینوکس شدم ( ابته تو فکر نصب مک هم بودم) می خواستم بدونم ایا امکان استفاده از برنامه های گرافیکی که ذکر شد در این سیستم عامل هست؟(البته در مورد فتو شاپ و افیس مطالبی دیدم)
سوال دوم اینه به غیر از اینکه این سیستم اپن سورسه چه مزیتی بر سیستم عامل مک و یا ویندوز داره؟
با تشکر

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
من کا د ای رو بیشتر دوس دارم
خیلی زیبا تره

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
راستش من gnome رو بیشتر می پسندم چون وقتی به KDE نگاه می کنم یاد سیستم عامل مسخره مایکروسافت میوفتم