مجموع آرای اعضا: 836
0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
خب XFCE یا LDXE نصب کن.یا جلوه های یونیتی رو کم یا حذف کن.
چظوری جلوه های یونیتی رو حذف کنیم؟
نقلقولچظوری جلوه های یونیتی رو حذف کنیم؟توی اوبونتو جات چیزی از اول جلوه گرافیکی و از این حرفا نداره و خودت باید اضافه کنی که شاید برای بعضیها حسن به حساب بیاد و برای بعضیها نیاد مثلا زوبونتو از پیش شخصی سازی شده نیست ولی مانجارو XFCE هست.پس حذف جلوه بی معنی هست. میزکار XFCE را بت پیشنهاد میکنم یه سری هم به لینک زیر بزن که نسبت به علاقت و قدرت سیستمت و .... توزیع مناسبت را بهت پیشنهاد میکنه (از کجا معلوم شاید زوبونتو باشه )http://bbs.archusers.ir/viewtopic.php?id=151
اوبونتو بطور پیش فرض از رابط Gnome استفاده میکنه. قبل از اینکه من اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کنم، از لینوکس مندریوا با رابط KDE استفاده میکردم.اوبونتو نمایی متفاوت از Gnome رو به من نشون داد با تغییرات فراوان. من KDE رو دوست داشتم چون نرم افزارهای فراوانی داشت و کاربر پسند بود. دوستانی دارم که از Xfce استفاده میکنند و فوق العاده راضی اند (و مغرور!!!).به نظر شما کدام یک از توضیعها و برای چه کاربردی مناسبترند؟ برای شروع و برای پیشرفت؟این تاپیک با کمک شما میتونه راهکار خوبی برای تازه واردها باشه!
Apt-get install elementry-desktop
من هم با irix و Mehdi موافقم، ببین من هر وقت بهم میگن که GNOME یا KDE میگم آب پرتقال یا آب انار؟منظورم اینه که من شاید از آب پرتقال خوشم بیاد اما شما از آب انار، این موضوع کاملا سلیقهای هست. شخصا با KDE شروع کردم و چون سیستمم ضعیف بود به WindowMaker روی آوردم اما متاسفانه WM از Maximize و Minimize پنجره درست پشتیبانی نمیکرد و مجبور شدم مدتها از XFCE استفاده کنم.الآن هم که سیستمم خوبه از GNOME استفاده میکنم چون تمام نیازهام رو برآورده میکنه. داشتن یه Panel خوب با Appletهای کارامد مثل ٔNetspeed یا Deskbar و برنامههای خوبی مثل GNOME Power Manager باعث میشه تا من به این محیط ساده و سریع و کارامد علاقهمند بشوم. اما مثلا Nautilus اضافی هست برای من چون تمام کارهام رو توی gnome-terminal انجام میدم و معتقدم سریعتر و بهتره اما خیلیهای دیگه هستند که ترمینال رو احمقانه میدونند و از ناتیلوس استفاده میکنند.خلاصه هر کی یجوره ;-)
apt-get install lubuntu-desktop
دوستان عزیز این تاپیک مربوط به 11 دی 1385 هست!ده سال گذشته و ممکن هست خیلی چیزها تغییر کرده باشه! از میزکار ها بگیرید تا دید افرادمثلا من وقتی چند سال پیش تازه شروع کرده بودم و وارد تاپیک شدم اوبونتو رو انتخاب کردم ولی الان کلا نظرم تغییر کرده! فکر میکنم بهتر هست اینجور تاپیک های قدیمی که مخصوصا از لحاظ مفهومی درباره نظر شخصی دوستان هست رو بالا نیاریم
سلام دوستانممنون برای استفاده معمولی کدام نسخهubuntu را دانلود کنم ؟ decktop kununtuو ..و بهترین فیلتر شکن برای لینوکس چیهpsiphon ؟ لینکشو بزارین ممنو میشم
نقلقول از: Farshadd در 13 آذر 1395، 08:32 قظسلام دوستانممنون برای استفاده معمولی کدام نسخهubuntu را دانلود کنم ؟ decktop kununtuو ..و بهترین فیلتر شکن برای لینوکس چیهpsiphon ؟ لینکشو بزارین ممنو میشم۸. شما توافق میکنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسالهای جداگانه در انجمنهای جداگانه داشته باشید.http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=242.0