انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164447 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
خب ‏XFCE‏ یا ‏LDXE‏ نصب کن.
یا جلوه های یونیتی رو کم یا حذف کن.
چظوری جلوه های یونیتی رو حذف کنیم؟

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
نقل‌قول

توی اوبونتو جات چیزی از اول جلوه گرافیکی و از این حرفا نداره و خودت باید اضافه کنی که شاید برای بعضی‌ها حسن به حساب بیاد و برای بعضی‌ها نیاد مثلا زوبونتو از پیش شخصی سازی شده نیست ولی مانجارو XFCE هست.

پس حذف جلوه بی معنی هست. میزکار XFCE را بت پیشنهاد میکنم یه سری هم به لینک زیر بزن که نسبت به علاقت و قدرت سیستمت و .... توزیع مناسبت را بهت پیشنهاد‌ می‌کنه  :) (از کجا معلوم شاید زوبونتو باشه :) )

http://bbs.archusers.ir/viewtopic.php?id=151
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1394، 02:30 ب‌ظ توسط حسین حیدری »
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
نقل‌قول

توی اوبونتو جات چیزی از اول جلوه گرافیکی و از این حرفا نداره و خودت باید اضافه کنی که شاید برای بعضی‌ها حسن به حساب بیاد و برای بعضی‌ها نیاد مثلا زوبونتو از پیش شخصی سازی شده نیست ولی مانجارو XFCE هست.

پس حذف جلوه بی معنی هست. میزکار XFCE را بت پیشنهاد میکنم یه سری هم به لینک زیر بزن که نسبت به علاقت و قدرت سیستمت و .... توزیع مناسبت را بهت پیشنهاد‌ می‌کنه  :) (از کجا معلوم شاید زوبونتو باشه :) )

http://bbs.archusers.ir/viewtopic.php?id=151
بیشتر به این خاظر از یونیتی استفاده میکنم چون فک میکنم اینجوری از زحمات کنونیکال هم تشکر میکنم وبیشتر باعث پیشرفتش میشه.
شایدم اشتباه میکنم

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
 ](*,) جان من بگید پست ده سال پیشو چرا میارید بالا  ](*,)
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین فاروق

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 992
  • <شعار>این یک شعار است</شعار>
    • تارنمای فاروق
منظورم جلوه هایی مثل سایه و انتقال به بقیه دسکتاپ ها و ... بود.
بالا بود نیوردیم.
http://pcworms.blog.ir
بعد از بررسی پست های قدیمیم، فکر میکنم یک عذرخواهی بدهکارم! معذرت میخوام و اگر اشتباه کردم مستقیم و روشن راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.
کانال IRC

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
اوبونتو بطور پیش فرض از رابط Gnome استفاده میکنه. قبل از اینکه من اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کنم، از لینوکس مندریوا با رابط KDE استفاده میکردم.
اوبونتو نمایی متفاوت از Gnome رو به من نشون داد با تغییرات فراوان. من KDE رو دوست داشتم چون نرم افزارهای فراوانی داشت و کاربر پسند بود. دوستانی دارم که از Xfce استفاده میکنند و فوق العاده راضی اند (و مغرور!!!).
به نظر شما کدام یک از توضیعها و برای چه کاربردی مناسبترند؟ برای شروع و برای پیشرفت؟
این تاپیک با کمک شما میتونه راهکار خوبی برای تازه واردها باشه!
بنظر میرسد شما ها هنوز راجع elemntry-os چیزی نمیدونین!
Apt-get install elementry-desktop
نسخه iso کامل تره اونو دان کنین بهتره.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
دوستان عزیز این تاپیک مربوط به  11 دی 1385 هست!
ده سال گذشته و ممکن هست خیلی چیزها تغییر کرده باشه! از میزکار ها بگیرید تا دید افراد
مثلا من وقتی چند سال پیش تازه شروع کرده بودم و وارد تاپیک شدم اوبونتو رو انتخاب کردم ولی الان کلا نظرم تغییر کرده! فکر میکنم بهتر هست اینجور تاپیک های قدیمی که مخصوصا از لحاظ مفهومی درباره نظر شخصی دوستان هست رو بالا نیاریم:)

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
اوبونتو بطور پیش فرض از رابط Gnome استفاده میکنه. قبل از اینکه من اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کنم، از لینوکس مندریوا با رابط KDE استفاده میکردم.
اوبونتو نمایی متفاوت از Gnome رو به من نشون داد با تغییرات فراوان. من KDE رو دوست داشتم چون نرم افزارهای فراوانی داشت و کاربر پسند بود. دوستانی دارم که از Xfce استفاده میکنند و فوق العاده راضی اند (و مغرور!!!).
به نظر شما کدام یک از توضیعها و برای چه کاربردی مناسبترند؟ برای شروع و برای پیشرفت؟
متاسفانه باید بگم اوبنتو بصورت پیشفرض از Unity استفاده میکنه و تنها دستکاپی هست که امکان اجراش روی Bash On Ubuntu On Windows وجود داره اون هم بطور ناقص (چون DBus مشکل داره و درست کار نمیکنه همش خطای پراکسی میده)

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
من هم با irix و Mehdi موافقم، ببین من هر وقت بهم می‌گن که GNOME یا KDE می‌گم آب پرتقال یا آب انار؟
منظورم اینه که من شاید از آب پرتقال خوشم بیاد اما شما از آب انار، این موضوع کاملا سلیقه‌ای هست. 
شخصا با KDE شروع کردم و چون سیستمم ضعیف بود به WindowMaker روی آوردم اما متاسفانه WM از Maximize و Minimize پنجره درست پشتیبانی نمی‌کرد و مجبور شدم مدت‌ها از XFCE استفاده کنم.
الآن هم که سیستمم خوبه از GNOME استفاده می‌کنم چون تمام نیازهام رو برآورده می‌کنه. داشتن یه Panel خوب با Appletهای کارامد مثل ٔNetspeed یا Deskbar و برنامه‌های خوبی مثل GNOME Power Manager باعث می‌شه تا من به این محیط ساده و سریع و کارامد علاقه‌مند بشوم. اما مثلا Nautilus اضافی هست برای من چون تمام کارهام رو توی gnome-terminal انجام می‌دم و معتقدم سریع‌تر و بهتره اما خیلی‌های دیگه هستند که ترمینال رو احمقانه می‌دونند و از ناتیلوس استفاده می‌کنند.

خلاصه هر کی یجوره ;-)
برای سیستم های ضعیف LXDE عالیه.
apt-get install lubuntu-desktop

آفلاین asm2620

• Jr. Member
  • *
ده سال گذشته و ممکن هست خیلی چیزها تغییر کرده باشه! از میزکار ها بگیرید تا دید افراد
مثلا من وقتی چند سال پیش تازه شروع کرده بودم و وارد تاپیک شدم اوبونتو رو انتخاب کردم ولی الان کلا نظرم تغییر کرده! فکر میکنم بهتر هست اینجور تاپیک های قدیمی که مخصوصا از لحاظ مفهومی درباره نظر شخصی دوستان هست رو بالا نیاریم:)
ببخشید من وقتی این تاپیک رو باز کردم صفحه اول اون باز شد چون دکمه صفحه قبل و بعد رو ندیدم فکر کردم یک صفحه بیشتر نداره.
الان که پیداش کردم فهمیدم شما بودید که این متن رو نوشتید. من معمولا به تاریخ تاپیک ها توجه نمیکنم. :gol2:

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
ده سال گذشته

آفلاین deathmatch

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
من رابط گرافیکی KDE رو می‌پسندم... P:

الان علیرضا میاد میگه دوستان عزیز ده سال گذشته :‌))))

آفلاین Farshadd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام دوستان
ممنون
برای استفاده معمولی کدام نسخهubuntu را دانلود کنم ؟ decktop kununtuو ..
و بهترین فیلتر شکن برای لینوکس چیهpsiphon ؟ لینکشو بزارین ممنو میشم

آفلاین Sosha

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 689
  • Only Ubuntu <3
    • نوشته های یک دوستدار گنو
سلام دوستان
ممنون
۸. شما توافق می‌کنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسال‌های جداگانه در انجمن‌های جداگانه داشته باشید.
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=242.0
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش برو خدا رو شکر کن که با دمپایی نیومدم سراغت!

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
سلام دوستان
ممنون
۸. شما توافق می‌کنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسال‌های جداگانه در انجمن‌های جداگانه داشته باشید.
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=242.0
و همین طور این تاپیک مال عهد قدیم دلیلی برای باز بودنش نیست.بهتره قفل بشه...
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1395، 09:53 ق‌ظ توسط کیهان »