هیچ وقت فکر نمیکردم همه دست به دست هم بدن منو به غلط کردن بندازن
اونایی که این حرفا را زدن اگه مانجارو را تست نکردن الکی قضاوت کردن.
۱) چون بر پایه ارچه چیزی که اونججا یاد میگیریم مثلا توی دبیان یاد نمیگیریم؟
خیر یاد نمیگرید مثلا من اون موقع که دبیان بیس بودم نمیدونستم توی آرچ چطوری یه سرویس را قطع میکنن وضعیتش را میبینن و .... چون با دبیان تفاوت داره البته اون موقع بیازی هم نداشتم بدونم.
۲) یعنی پیش فرض خوشگل بود ملاکه؟
چون برا شما ملاک نیست دلیل نداره برا همه ملاک نباشه ولی ما میگیم که هر کس براش مهمه بدونه
۳) یعنی مثلا این فقط ارچه که خیلی از نیازها رو رفع میکنه.دبیان یا توزیع دیگه نمیتونه؟
کلا منظورم را نگرفتی خیر آرچ اتفاقا کلی پیش نیاز داره من دارم از مانجارو صحبت میکنم که مثلا اگه ارچ داشتم نیاز به نصب میزکار داشتم مانجارو خودش داره و من نیاز ندارم تازه یه میزکار با کلی تم بعد یه سری برنامه هستند خیلی ضروری هستد و مانجارو داره به صورت پیش فرض
۴) دبیان مثلا از لایبریها و فونتها بی بهرست؟
خیر بی بهره نیست اما مثلا من نمیدونم اسم فلان لایبرری چیه که باعث میشه بعد از کانورت به mkv با کدک x265 فایلم خراب نشه که نصبش کنم مانجارو خودش نصب داره
حالا چرا یه طرفه میری قاضی؟
قضاوت نکردم
۱. اینکه بر پایه آرچ هست به تنهایی دلیل میشه که مانجارو نصب نکنم
هر طور دوست دارید من برا کسی گفتم که هی توی توزیعهای مختلف دوست داره بتابه
۲. پیش فرض مهم نیست، چون زیبایی یه چیزه نسبی هست، ممکنه از نظر شما زیبا و از نظر من زشت باشه
بله ممکنه اما مانجارو XFCE در مقایسهی زیبایی برا کسی که هی دوست داره تم آیکون فلان داشته باشه و تم فلان عالیه
اگر هم دوست نداره که خوب توی تم های پیش فرض یکی دیگه را میذاره
۳. نیازهای افراد با هم متفاوت هستند شما مثلا دوست داری conky یا برنامه برای فایلهای تورنت پیش فرض نصب باشه و من نیازی بهشون ندارم
منظور از نیار کنکی نبود VLC بود که به صورت پیش فرض نه روی زوبونتو هست نه روی آرچ. البته ممکنه شما از این پلیر خوشت نیاد ولی اکثرا نصبش میکنن
۴. اینکه خیلی از برنامهها رو با خودش داره، میتونه هم خوب باشه و هم بد، اگر برنامههایی که نصب کرده همونی هست که شما میخواهید خوبه و در غیر این صورت خیلی بده، مثلا نصب بودن کانکی برای شما خوبه و برای من بد
صدراله کلا گیر دادی به کنکی امروز
برنامهی ضروری مثل یه کانورتر که باید داشته باشی نیاز هست مثل FFmpeg
۵. بحث بودن کتابخونهها به صورت پیش فرض هم مثل نرم افزارهای پیش فرضه یعنی کسی که به اون کتابخونهها نیاز داره براش خوبه و برای کسی که بهشون نیازی نداره، بودن کتابخونهها خیلی بده
من از FFmpeg اسم اوردم و FFmpeg یک نیازه یا چیزی که کار FFmpeg را بکنه پس کتابخونش هم نیازه.
منم با حسین موافقم.
مانجارو همه چیز(حداقل چیزایی که من خودم میومدم نصب میکردم رو داره توش).خیلی خوبه،یه بار امتحان کنید.
بالاخره یکی فهمید دارم راجع به رابطش حرف میزنم ولی خوب از خوبی های توزیعش هم گفتم.
در اصل بحث سر زیبایی این هست چون تاپیک راجع به میزکار هست حالا اگه از عکسی که گذاشتم خوشت اومد که میری سمتش اگه خوشت نمیود هم میگی دوست نداشتم مثلا صدارله خیلی منطقی حرف زدن و گفت دوست ندارن منم به عقیدش احترام میذارم نه ایکه بیایی منو ترور کنی
هر قسمتی خط خورده به درخواست صدراله بوده.