انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 167926 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
سلام دوستان من به تازگی لینوکس اوبونتو نصب کردم 12.04 LTS اما یه مقداری سنگینه رو سیستم میخواستم بدونم برای سیستم من که cpu 2.4 intele 
با 1گیگ رم ddr 1
هست چی میشه نصب کرد که راحت اجرا بشه . دوستان من یخوام چت کنم و فیلم ببینم اما تو لینوکسم کیفیت 720 نشون نمیده فقط 480 نشون میده
گرافیکم 5200 جیفورس انویدیا هست 128

ممنون میشم راهنماییم کنین

با اجازه دوستان  ;) من هم لوبونتو رو پیشنهاد می کنم.   http://distrowatch.com/table.php?distribution=lubuntu
 خیلی خوب با سیستم های قدیمی جواب میده و خیلی سبک هست. محیطش خیلی ساده است و من چند وقتی میشه ازش استفاده می کنم خیلی راضیم . (البته اون قضیه کیفیت 720 و ۴۸۰ نمیدونم تو اون چطور هست!)
شخصی سازیش هم کردین؟یا دارین از ظاهر خشک و بی روحش استفاده می کنید؟

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
والا من زیاد به محیط LXDE وارد نیستم و تازه دارم باهاش آشنا میشم. البته به زیبایی KDE نیست ولی برای برنامه نویسی و نیاز های من خیلی خوب جواب میده و کرش هم نمیکنه.(نمونش من تو اوبونتو و یا کوبونتو نرم افزار Mysql Workbench  رو استفاده کردم که تو هردو اونها هنگام خروج از برنامه کرش میکرد ولی با این یکی هنوز همچین موردی ندیدم)

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
والا من زیاد به محیط LXDE وارد نیستم و تازه دارم باهاش آشنا میشم. البته به زیبایی KDE نیست ولی برای برنامه نویسی و نیاز های من خیلی خوب جواب میده و کرش هم نمیکنه.(نمونش من تو اوبونتو و یا کوبونتو نرم افزار Mysql Workbench  رو استفاده کردم که تو هردو اونها هنگام خروج از برنامه کرش میکرد ولی با این یکی هنوز همچین موردی ندیدم)
منم با lxde خیلی حال کردم چیز خوبیه ولی حیف که تو نظرسنجی نیست
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
بنده هم لوبونتو رو پیشنهاد می‌کنم :)

آفلاین bluehat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
سلام دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون بابت انتخاب سیستم عامل

من بلاخره بعد از مدتی تحقیق کردن با توجه به نیازم لینوکس بک ترک ۵ نصب کردم

back track 5 r 3 kde 32 bit

واقعا سبکه

فقط تو قسمت پخش فیلم مشکل داشت که به کمک دوست گلم اقا سالار حل شد

اما اینو فهمیدم بک ترک از اوبونتو ۱۰ داره استفاده میکنه و اونایی که سیستمشون پایینه قبل اینکه کاری بکنن یه بارم اوبونتو ۱۰ رو امتحان کنن

البته من تازه کارم فقط نظر شخصیه خودمو گفتم بازم اساتید بهتر میدونن
یه خواهشی هم داشتم اگه میشه لطفا یک قست هم برای اموزش های بک ترک اینجا بزارن چون واقعا جایی پیدا نکردم که درست و حسابی راهنماییم کنه

ممنون

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
سلام دوستان من به تازگی لینوکس اوبونتو نصب کردم 12.04 LTS اما یه مقداری سنگینه رو سیستم میخواستم بدونم برای سیستم من که cpu 2.4 intele 
با 1گیگ رم ddr 1
هست چی میشه نصب کرد که راحت اجرا بشه . دوستان من یخوام چت کنم و فیلم ببینم اما تو لینوکسم کیفیت 720 نشون نمیده فقط 480 نشون میده
گرافیکم 5200 جیفورس انویدیا هست 128

ممنون میشم راهنماییم کنین

من لینوکس مینت با میزکار میت رو شدیدا توصیه می کنم. زیبا، فول امکانات، بسیار سبک (حتی فکر کنم سبکتر از زوبونتو)
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
نقل‌قول
back track 5 r 3 kde 32 bit

این توزیع پشتیبانی نمیشه.به جاش کالی اومده.

آفلاین farhad nadimi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
با سلام
استفاده از هر محیطی برای هر سلیقه ای میتونه بنا به خواست کاربر کاربر بسند باشه ولی در کل من از Gnome راضی هستم با اینحال که از اکثر اونها ( محیطهای گرافیکی ) استفاده کردم.

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
سلام بر دوستان عزیز.
من در محیط Ubuntu اسکرین شات گرفتم و در یکی از درایو ها ذخیره کردم وقتی به محیط ویندوز 8 رفتم دیدم عکس مربوطه نه باز میشه و نه پاک میشه :-?
میخواستم ببینمم راهی هست که بشه در محیط ویندوز این عکس رو مشاهده کرد و بعد پاکش کرد؟
اگه نرم افزار اسکرین شات در اوبونتو میشناسید میشه معرفی کنید؟ شاید اگه با یک نرم افزار دیگه عکس بگیرم مشکل حل بشه!؟
ممنون
سرمایه عمر آدمی یک نفس است - وین یک نفس از برای یک همنفس است - گر با همنفسی، نفسی بنشینی - مجموع حساب عمر همان یک نفس است

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
سلام بر دوستان عزیز.
من در محیط Ubuntu اسکرین شات گرفتم و در یکی از درایو ها ذخیره کردم وقتی به محیط ویندوز 8 رفتم دیدم عکس مربوطه نه باز میشه و نه پاک میشه :-?
میخواستم ببینمم راهی هست که بشه در محیط ویندوز این عکس رو مشاهده کرد و بعد پاکش کرد؟
اگه نرم افزار اسکرین شات در اوبونتو میشناسید میشه معرفی کنید؟ شاید اگه با یک نرم افزار دیگه عکس بگیرم مشکل حل بشه!؟
ممنون
بخاطر پرمیشن ها است.
روی فایلتو کلیک راست کنید و از پراپرتیز برید به تب پرمیزن بعد اونجا همه را بزارید روی anybody
جیمیلم

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
بخاطر پرمیشن ها است.
روی فایلتو کلیک راست کنید و از پراپرتیز برید به تب پرمیزن بعد اونجا همه را بزارید روی anybody

دوست عزیز من اصلا گزینه ای به نام anybody ندارم فقط نوشته:
write and read; read only ; none که گزینه نان(none) فعال هست و وقتی گزینه دیگر رو انتخاب میکنم خوده اوبونتو سریع تغییر میده به none .یعنی اجازه تغییر نمیده.بهتره بگم که سیستم عامل اجازه نمیده که در قسمت پرمیژن تغییری رو ایجاد کنم.(یک عکس هم پیوست کردم)
میشه کمک کنید که باید چه کار کنم
خیلی ممنون
سرمایه عمر آدمی یک نفس است - وین یک نفس از برای یک همنفس است - گر با همنفسی، نفسی بنشینی - مجموع حساب عمر همان یک نفس است

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
بخاطر پرمیشن ها است.

دوست عزیز من اصلا گزینه ای به نام anybody ندارم فقط نوشته:
write and read; read only ; none که گزینه نان(none) فعال هست و وقتی گزینه دیگر رو انتخاب میکنم خوده اوبونتو سریع تغییر میده به none .یعنی اجازه تغییر نمیده.بهتره بگم که سیستم عامل اجازه نمیده که در قسمت پرمیژن تغییری رو ایجاد کنم.(یک عکس هم پیوست کردم)
میشه کمک کنید که باید چه کار کنم
خیلی ممنون
پس مجبورید از طریق ترمینال با دسرسی ریشه اینکار را بکنید.در آخر دستور زیر آدرس فایل را بدید
sudo chmod 777
جیمیلم

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *

[/quote]
این دستور رو وارد میکنم این پیغام رو میده

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
گفتم که آخرش آدرس فایل را بذارید
جیمیلم

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
گفتم که آخرش آدرس فایل را بذارید
ببخشید آخرش یعنی چی؟ من نفهمیدم باید چی کار کنم میشه کمی توضیح بدید