انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: رزبری پای +A منتشر شد  (دفعات بازدید: 7384 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پاسخ : رزبری پای +A منتشر شد
« پاسخ #15 : 18 دی 1393، 03:53 ب‌ظ »
به نظر من برای کسی که PC یا Laptop داره.خرید برد Raspberry pi از روی هوسه نه نیاز!

35 دلار قیمتی نیست که بخواین انقدر چونه بزنیم هم قیمت یک مودم یا روتر یا شایدم هم قیمت هدفون یا ...

من تازه میخوام برم چندتا رزبری بگیرم کلاستر کنم خیلی قابلیت داره مثلا صدا نداره و جاگیر نیست

دانلود شبانه ! یا اتصال به باتری یا حتی اتصال به انتن های بیرونی و سبک مثل میکروتیک کلاینت ها تازه این از میکروتیک ارزونتره و پردازندش قویتر از میکروتیک هست !

همین قابلیت دانلودش ما تو خونمون 3g نمیگیره رفتم یکیشو گزاشتم رو بالا پشتبون با یک انتن outdoor قشنگ دانلود میکنه خودمم از پایین با وایرلس کنترلش میکنم و فایل هارو میارم رو سیستم خودم 6 مگ حدودا ایرانسل داره دانلود میده
حرف شما درسته.اینا سخت افزار پایین و سادگی دارند که ارزون باشه و مثل نقل و نبات بخرنش.اما برای انگلیسی ها
اینجا ایرانه و واحد پول ما هم دلار نیست.تجار ما هم به قول خودشون با بدبختی و واسطه و دور زدن تحریم(شیرینش میکنن تا گرون تر بفروشن انگار راکتور هسته ای وارد کردن!) اونو کمتر از ۲۰۰ هزار تومن نمیفروشن.برای اقشار متوسط جامعه ما خریدش به صرفه نیست.مگه اینکه مرفه بی درد باشی!
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *
  • ارسال: 154
  • Ubuntu 12.04 - Fedora 20
« پاسخ #16 : 18 دی 1393، 04:07 ب‌ظ »
اینجا ایرانه و واحد پول ما هم دلار نیست.تجار ما هم به قول خودشون با بدبختی و واسطه و دور زدن تحریم(شیرینش میکنن تا گرون تر بفروشن انگار راکتور هسته ای وارد کردن!) اونو کمتر از ۲۰۰ هزار تومن نمیفروشن.

فروشگاه آفتاب رایانه 147 هزارتومان و فروشگاه ECA رزبری پای رو  160 هزارتومان می فروشن.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #17 : 18 دی 1393، 04:56 ب‌ظ »
اینجا ایرانه و واحد پول ما هم دلار نیست.تجار ما هم به قول خودشون با بدبختی و واسطه و دور زدن تحریم(شیرینش میکنن تا گرون تر بفروشن انگار راکتور هسته ای وارد کردن!) اونو کمتر از ۲۰۰ هزار تومن نمیفروشن.

فروشگاه آفتاب رایانه 147 هزارتومان و فروشگاه ECA رزبری پای رو  160 هزارتومان می فروشن.

یک سایتی من 100 تومن هم دیدم  ;D

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #18 : 18 دی 1393، 05:17 ب‌ظ »
مشکل سر 100 هزارتومان یا 200 تومان نیست.

مشکل اینه که قبلا Dollar تقریبا 1000 تومان بود. که اگر می خواستیم 35$ پرداخت کنیم، میشد 35 هزار تومان

حالا Dollar تقریبا 3000 تومان هست و این موضوع خیلی آزار دهنده هست.

آفلاین امیرحسین گودرزی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • Devops engineer and AI enthusiastic
« پاسخ #19 : 18 دی 1393، 05:40 ب‌ظ »

میشه لینک بدین ؟

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
« پاسخ #20 : 18 دی 1393، 05:43 ب‌ظ »

میشه لینک بدین ؟

http://shop.aftabrayaneh.com/Development_Boards/Raspberry-PI/Raspberry_Pi_Model_A_256MB.html

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
« پاسخ #21 : 19 دی 1393، 12:29 ق‌ظ »
زدم تو لیست خرید ٫ کی پولدار میشیم ما  ](*,)
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #22 : 19 دی 1393، 12:47 ق‌ظ »
یه نکته ی جالب رزبری پای اینه که معمولا به 35 دلار ختم نمیشه
خیلی ها جاها دیدم طرف 35 دلار پول رزبری رو داده و بین 150 تا 200 دلار هم وسیله ی جانبی روش بسته ;D تا مثلا یه گوشی باهاش بسازه
خوب لامصب یه گوشی بخر :D (البته چیزایی که در ساختن با رزبری پای آدم یاد میگیره خیلی ارزش داره و علاوه بر اون خیلی هم باحاله)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *
  • ارسال: 154
  • Ubuntu 12.04 - Fedora 20
« پاسخ #23 : 19 دی 1393، 10:32 ق‌ظ »

میشه لینک بدین ؟

http://shop.aftabrayaneh.com/Development_Boards/Raspberry-PI/Raspberry_Pi_Model_A_256MB.html

البته باید توجه داشته باشید که این لینک برای مدل A هست، که 256 مگابایت رم داره و امکانات کم تری نسبت به مدل B+  (صد و پنجاه هزار تومان) داره.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #24 : 19 دی 1393، 12:07 ب‌ظ »
این‌جا مدل +B رو ۱۴۲ تومن می‌فروشه.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *