انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سومین نسخه الفا از خانواده Ubuntu 9.10 Karmic Koala منتشر شد !  (دفعات بازدید: 13676 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سومین نسخه الفا از خانواده Ubuntu 9.10 Karmic Koala منتشر شد !

در این نسخه شاهد تغییرات بیشتری نسبت به حالت معمول هم روی اوبونتو و هم کوبونتو هستیم

قبل از پرداختن به موارد کلی یاد اوری میکنم که این نسخه بر اساس هسته 2.6.31-3.19 بر پایه Linux kernel 2.6.31 RC3 ساخته شده که نقطه قوت اون پشتیبانی کامل و بطور پیشفرض از کارتهای گرافیک اینتل هست

کامپایلر پیشفرض GCC 4.4 هست

بوت لودر GRUB 2

اوبونتو جدید چی داره ؟؟؟

GNOME desktop environment, 2.27.4

و خبر بد برای دوستداران Pidgin اینکه از اوبنتو حذف شد و به جای اون Empathy instant messenger قرار گرفت

استفاده از اخرین نسخه Brasero با قابلیت نمایش فضای خالی دیسک و .....

اضافه شدن بخش استفاده از سرویس اشتراک فایل انلاین  Ubuntu One

notifications جدید

add-on  Multisearch  جدید در مرور گر فایرفاکس

تغییراتی در User Switch applet

و اما کوبونتو جدید چی داره : ;)

Kubuntu 9.10 (Karmic Koala) Alpha 3 with KDE 4.3 RC3

جدید ترین نسخه KDE با تغییراتی شدید نسبت به گذشته  ;D

کانکرور حذف شده و جای اون مرورگر Arora قرار گرفت  ::)

Amarok 2.1.1

اخرین نسخه پلیر پر قدرت اماروک

KPackageKit 0.4.1.1

سیستم جدید مدیریت عذل و نصب پکیجها

K3b 1.66.0 (alpha 2)

قوی ترین ابزار رایت موجود

QtCurve 0.65.1

kcm-gtk 0.5

KDE microblogging Plasma widget

نصب این نسخه برای استفاده روزمره توصیه نمیشه جز برای تست و یا گزارش باگ و کمک در روند توسعه

منبع

و

سایت رسمی

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1388، 11:10 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین Herbert

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
  • در آغاز هیچ نبود ، و آن کلمه خدا بود « تورات »
  ماشالا   +1  حسن آقا   =D>
همیشه همچون توپ پلاستیکی باشید که هر چه محکم تر به زمین میخورد بالاتر می رود !

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  ماشالا   +1  حسن آقا   =D>

ممنون  :oops: خستگی رو از دوشم ور داشتی سریع

موفق باشی

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
ممنون حسن جان. گزارش کامل و جامعی بود.

چیزی که بیشتر از همه منو تحت تاثیر قرار داد تغییر مرورگر پیش فرض از Konqueror به Arora بود که به نظر مرورگر خیلی خوبی میاد.
در مجموع به نظر میاد Karmic Koala نسخه ای فوق العاده خواهد بود ...

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
نکته دیگه ای که باید در مورد kde در kubuntu گفت

طبق اعلام رسمی از طرف مدیر این شرکت تیم  دولوپر +gtkو qt استخدام کرده   که باید شاهد تغییرات بیشتری باشیم :)
همچنین اعلام شده که از ۹.۱۰ سعی می کنند هر امکانی به ubuntu اضافه میشه معادل همون هم  در kubuntu اضافه میشه مثل سیستم notification که در ۹.۰۴ به اوبونتو اضافه شد

نقل‌قول
derStandard.at: In the interview we did last year you talked about increasing Canonicals involvement in improving the Linux desktop user experience, how successful was this?

Mark Shuttleworth: For our first year - I think - it's been successful. Internally in the company we created two new teams. One is a design team, which has about eight people now, and one is a dedicated  upstream desktop technologies group that has five or six people right now, but both are growing. We delivered a couple of interesting things in Ubuntu 9.04, some of them are controversial, like the notification piece and the messaging menu. But I think in principle it's going well.

We are trying to do this work across both GNOME and KDE, so we have hired both GTK+ and Qt developers. So I hope we will deliver the same messaging menu and the notification system in Kubuntu 9.10, in the future we'll try to deliver everything at the same time across both platforms.

این مصاحبه در مورد gnome3 در نسخه LTS هست
http://derstandard.at/fs/1246541995003/Interview-Shuttleworth-about-GNOME-30---Whats-good-whats-missing-what-needs-work
« آخرین ویرایش: 02 امرداد 1388، 03:40 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
ممنون کرگدن جان جالب بود و خوشحال کننده  :) گرچه تو KDE همین الانشم خیلی کارها رو دسکتاپ اونم سمت چپ پایین نماش داده میشه مثه این کپی پستها که خیلی جذابه  ;D

اگه احیانا کسی این مرورگر Arora تست کرده ممنون میشم یه اماری بده چه طوره

میدونم از موتور وب کیت بهره میبره و همچنین رابط Qt

پاینده باشید

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
نقل‌قول
و خبر بد برای دوستداران Pidgin اینکه از اوبنتو حذف شد و به جای اون Empathy instant messenger قرار گرفت

... :!:
فایرفاکسم یدفه بر میداشتن بجاش Epiphany میزاشتن.

آفلاین ahmed

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
من Arora رو نصب کردم. سرعتش خیلی عالیه. کاملا فارسی رو پشتیبانی می‌کنه. برخلاف Konqueror با Yahoo! هیچ مشکلی نداره ;) تنها یه مشکل خیلی عجیب داره که اسکرول افقی رو برای وبلاگ‌ها و سایت‌های فارسی نشون نمی‌ده!

فکر کنم جایگزینی به عنوان Konqueror منطقی بوده ;)

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
ممنون احمد جان بابت اطلاع رسانی

موفق باشی

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
تو arora   بعضی چیزای کوچیک که برای مرورگر لازم اضافه شده و سرعت خیلی خوبی داره و سبک تر هست
امکانات اضافی konqueror هم که بیشتر مربوط به فایل منیجرش هست هم حذف شده
یک سری پلاگین خوب konqueror داشت که این نداره و هنوز ناقص هست
یک سری از نواقص konqueror رو هم هنوز داره
downloads و networkmonitor هم از امکانات خوبی هست که اضافه کرده

من Arora رو نصب کردم. سرعتش خیلی عالیه. کاملا فارسی رو پشتیبانی می‌کنه. برخلاف Konqueror با Yahoo! هیچ مشکلی نداره ;) تنها یه مشکل خیلی عجیب داره که اسکرول افقی رو برای وبلاگ‌ها و سایت‌های فارسی نشون نمی‌ده!

فکر کنم جایگزینی به عنوان Konqueror منطقی بوده ;)

البته اگر از webkit در konqueror استفاده می کردید مشکلی نداشتید :) (دیفالت khtml هست )
خوبی konqueror این بود که میشد engin  رو خودتون انتخاب کنید

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
الان یه چیز دیگه هم دیدم :) ( در سایت رسمی )  ;D
kubuntu  هم یک نسخه برای netbook زده که سبک تر هست و تغییراتی در فونت و تنظیمات اون داده تا در دیوایس های سبک بهتر باشه :)
قرار هست بهینه سازی های بیشتری در رابطه با Netbook ها در این نسخه صورت بگیره

http://cdimage.ubuntu.com/kubuntu-netbook/daily-live/current/

نقل‌قول
Netbook

For the first time we have released a Netbook image for installing on light-weight hardware. It currently changes some font and desktop settings, with many more netbook specific changes coming soon.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
Arora روند توسعه ی خوبی داره و مطمئنا تا زمان انتشار نسخه ی نهایی ۹.۱۰ بهتر هم میشه. لینک های زیر رو هم ببینید:

https://wiki.kubuntu.org/KubuntuKarmicWebbrowser
https://wiki.kubuntu.org/seele/KarmicTODO/Arora

امیدوارم 2.0 K3b هم تا اون موقع به نسخه ی نهایی برسه ! هر چند با این روند توسعه ی کندی که داره بعید میدونم ...
نقاط ضعف KPackageKit هم امیدوارم برطرف بشه ...

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
سلام دوستان. این حسن آقا با گذاشتن این عکسا دل منو آب کرد . منم رفتم این کوبونتو آلترنیت رو گرفتم . اما وقتی نصب کردم چشتون روزگار بد نبینه. این اصلا کارش از باگ و اینا گذشته! این اصلا بالا نمی یاد که ما بخوایم وارد مرحله شناسایی باگ شیم. :-X همون موقع لاگین کردن همون اول یه پیغام می‌داد. من اومدم پوشه مخفی kde رو پاک کردم. حالا یک پیغام خطای دیگه بازم موقع لاگین کردن(دقیقا سومین آیکونی که ظاهر می شه!)  یعنی یه خورده دیرتر از قبلی:o و خلاصه این دسکتاب رو من ندیدم! حالا مشکل من اینه دیگه خود اوبونتو هم بالا نمی‌یاد! :'( یعنی اینایی که نصب می کنن موش آزمایشگاهی هستن!؟‌ من دیگه عمرا فک می کردم قراره همچین بلاهایی سرم بیاد!‌ الان موقع لاگین کردن تو اوبونتو یه پیغام می یاد مبنی بر اینکه یه فایلی به اسم dmrc یا چیزی شبیه این مشکل داره . البته یه متغیر $HOME نیز دیده می‌شد!‌بعد تایید کردن هم صفحه سیاهی می‌یومد. حالا کسی اگه می دونه بگه من چظوری مشکلات این رو حل کنم:(

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
اینم محتویات داخل فایل مخفی dmrc

[Desktop]
Session=default

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
سلام دوستان. این حسن آقا با گذاشتن این عکسا دل منو آب کرد . منم رفتم این کوبونتو آلترنیت رو گرفتم . اما وقتی نصب کردم چشتون روزگار بد نبینه. این اصلا کارش از باگ و اینا گذشته! این اصلا بالا نمی یاد که ما بخوایم وارد مرحله شناسایی باگ شیم. :-X همون موقع لاگین کردن همون اول یه پیغام می‌داد. من اومدم پوشه مخفی kde رو پاک کردم. حالا یک پیغام خطای دیگه بازم موقع لاگین کردن(دقیقا سومین آیکونی که ظاهر می شه!)  یعنی یه خورده دیرتر از قبلی:o و خلاصه این دسکتاب رو من ندیدم! حالا مشکل من اینه دیگه خود اوبونتو هم بالا نمی‌یاد! :'( یعنی اینایی که نصب می کنن موش آزمایشگاهی هستن!؟‌ من دیگه عمرا فک می کردم قراره همچین بلاهایی سرم بیاد!‌ الان موقع لاگین کردن تو اوبونتو یه پیغام می یاد مبنی بر اینکه یه فایلی به اسم dmrc یا چیزی شبیه این مشکل داره . البته یه متغیر $HOME نیز دیده می‌شد!‌بعد تایید کردن هم صفحه سیاهی می‌یومد. حالا کسی اگه می دونه بگه من چظوری مشکلات این رو حل کنم:(

سلام اخه عزیزم اقلا نسخه دسکتاپ رو میگرفتی هدف صرفا دیدن بوده دیگه دقت نکردی نسخ الفا برای تستر هاست نه کاربرا البته نه موش ازمایشگاهی همون تستر  ;)

دوما این بالا میاد  ;D چطوری نصبش کردی مگه  ??? باید دقیقا تمام مراحل نصبتو از نظر بگذرونی

دیگه اینکه دقیقا ببین پیغام چیه  ??? تو لینوکس تازه نصب شده نیازی به پاک کردن پوشه kde نیست  :o اون کار ماله اپگریده بعدشم تصور میکنم سطح دسترسی یه فایلی رو میگی مشگل داره خب با یه لینوکس لایو برو سطح دسترسی اونو تغییر بده ( CHMOD ) البته با همون نصب شده هم میشه ولی با دیسک لایو ساده تره

موفق باشی