0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: somo در 23 اردیبهشت 1394، 06:21 بظتشکر فراوان کارم راه افتادفقط یه مشکل دیگه اینکه من تو گلدن دیک یک گروه ساختم مثلا گروه 1 و یه سری دیکشنری ها را ریختم اونجا + صوت تا بعضی وقت ها کارم راحت تر باشه حالا با کمک شما این صوت ها تو اون قسمتی که کا دیکشنری ها هستند all کار میده اما تو گروه ها کار نمیده
بعد از باز کردن گلدن دیک میرم قسمت edit بعد قسمت دیکشنری بعد قسمت groups میرماونجا یه گروه درست میکنم به اسم گروه 1حالا وقتی گروه 1 فعال است دیگه تلفط لغات کار نمیکنه چرا؟؟؟
نقلقول از: amooali در 28 اردیبهشت 1394، 05:30 بظبعد از باز کردن گلدن دیک میرم قسمت edit بعد قسمت دیکشنری بعد قسمت groups میرماونجا یه گروه درست میکنم به اسم گروه 1حالا وقتی گروه 1 فعال است دیگه تلفط لغات کار نمیکنه چرا؟؟؟فایل صوتی رو هم به گروهی که ایجاد کردی اضافه کن من خودم تست کردم جواب داد
$ sudo cp /usr/share/applications/goldendict.desktop ~/.config/autostart/$ sudo chown $USER:$USER ~/.config/autostart/goldendict.desktop
من goldendic روی ابونتو نصب کردم ولی نمی دونم چطوری واژه نامه های انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی رو بهش اضاف کنم ؟بعد می خوام روی پی دی اف یه کلمه رو که انتخاب کردم معنی اون کلمه نشون بده چطوری این کار بکنم ؟
نقلقول از: saba1000 در 23 اردیبهشت 1396، 01:02 بظمن goldendic روی ابونتو نصب کردم ولی نمی دونم چطوری واژه نامه های انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی رو بهش اضاف کنم ؟بعد می خوام روی پی دی اف یه کلمه رو که انتخاب کردم معنی اون کلمه نشون بده چطوری این کار بکنم ؟ اولی حل شد.... سوال دوم خواندن پی دی اف می خوام کلمه که انتخاب می کنم ترجمه اش بیاد ؟؟؟؟؟