انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شروع برنامه نویسی در لینوکس  (دفعات بازدید: 108367 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین c.forel

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
پاسخ به: شروع برنامه نویسی در لینوکس
« پاسخ #90 : 23 تیر 1390، 12:28 ب‌ظ »
سلام

دادش گلمم این آموزش ها خیلی عالییییییییییییییییییییییییی بودن.

ولی چرا دیگه ادامه نداره.

منتظر بمونیم؟

آفلاین cyrus

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #91 : 29 امرداد 1390، 02:17 ب‌ظ »
درود
 من یک سورس دستم هست که با زبان سی نوشته شده برای اجرا در لینوکس. اولین باری هست که میخوام با این جور سورس ها کار کنم ولی با یکسری مشکل روبرو شدم. اول یکسری توضیحات در مورد سورس میدم.
برای این سورس 2 رابط گرافیکی طراحی شده. یکی برای لینوکس و دیگری برای ویندوز که با VC6 طراحی شده. کامپایل این برنامه به کمک makefile موجود در سورس انجام میشه. حالا من باید سورس را آنالیز کنم ، باگ های احتمالی را شناسایی کنم و در نهایت کد را توسعه بدم. قصد نهایی من پورت کردن این کد به ویندوز هست. ابزاری که استفاده میکنم cygwin است . ولی تفاوت های اساسی با سورس های تحت داس و ویندوز وجود داره که این کار رو خیلی برای من سخت کرده. من قادر به ترجمه خط به خط برنامه (trace) نیستم. کدی هم که خودم ننوشتم تحلیل بدون این ابزار کار مشکلی میشه. یک نمونه ساده برای توضیح این سختی به شما میدم. فرض کنید شما در یک محیط برنامه نویسی مثل سی یا دلفی برنامه مینوسی. خوب شما یک فایل dsp یا dsw داری که با باز کردن اون به بدنه اصلی سورس و فرم ها دسترسی داری. با ترجمه خط به خط برنامه به یک تابعی میرسی که برنامه نویس کد اون تابع رو در یک کتابخانه که خودش نوشته قرار داده. حالا این کد 20 تا از این کتابخانه ها را با include فراخوانی کرده و حالا اگر شما trace کردن رو ادامه بدی IDE شما به طور خودکار منبع اون فایل با پسوند h را باز میکنه و ادامه trace کردن در اون فایل انجام میشه بعد از اتمام تابع به قطعه کد فراخوان کننده تابع بر میگرده. شما با این ابزار هم یک تصویر سازی از نحوه اجرا کد در ذهن دارید که تحلیل و خطایابی را آسان میکند و هم دیگر نیازی نیست که برای پیدا کردن قطعه کد مربوط به تابع مورد نظر تمام فایل ها رو یکی یکی مرور کنید. حالا سئوال من از شما اینکه با چه ابزاری من میتونم مثل مثال بالا کد را تحلیل کنم؟؟
من سعی کردم از Code::Block کمک بگیرم ولی چون برنامه به کمک Makefile کامپایل میشد به نتیجه نرسیدم.

آفلاین Farzad-Sabator

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
  • Feel It , Take It
    • سلاخ خانه شماره پنج
« پاسخ #92 : 21 دی 1390، 11:39 ق‌ظ »
سلام دوستان

من یه سوال داشتم

میخوام یه برنامه لینوکسی بنویسم که قراره به اینترنت متصل باشه و با یک سری ای پی ها

که اوپن سورس هم هست کار کنه

کدوم زبان رو پیشنهاد میدین؟

فقط به جز پیتون
« آخرین ویرایش: 21 دی 1390، 11:41 ق‌ظ توسط Sabator »
اگه عاشق دو نفر همزمان شدی ، دومی رو انتخاب کن ، چون اگه اولی عشق بود هیچوقت دومی به وجود نمیومد ، جانی دپ ، دزدان دریای کارائیب

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #93 : 03 بهمن 1390، 05:32 ب‌ظ »
عزیزم
شما می‌تونی با «زبون سی» کار کنی و برای GUI از glade استفاده کنی. دقیقا کاری که empathy می‌کنه !!! glade بر پایه‌ی gtk+ هست.

طبق گفته‌ی بنیاد نرم‌افزارهای آزاد، تو «استانداردهای کدنویسی گنو» (GNU Coding Standards) نوشته که بهتره برای برنامه‌نویسی برای گنو/لینوکس‌ها از زبان سی استفاده کنیدو یک سری راهنمایی‌ها برای کامپایلرها و ... نوشته که همه‌ی اونا جمع شده تو Anjuta !

آنجوتا IDE مخصوص گنوم هست که خیلی خیلی کمکت می‌کنه و کلی از کارهاتو کم می‌کنه.
اگه بازم سوالی داشتی بپرس.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #94 : 03 بهمن 1390، 05:40 ب‌ظ »
سلام

منتظر بمونیم؟

می‌گن برنامه‌نویس‌ها هیچ وقت ازدواج نمی‌کنن، اگه هم کردن دیگه برنامه نویس نیستن ;D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین A m i n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
پاسخ : پاسخ به: شروع برنامه نویسی در لینوکس
« پاسخ #95 : 06 اردیبهشت 1391، 09:42 ق‌ظ »
سلام

منتظر بمونیم؟

می‌گن برنامه‌نویس‌ها هیچ وقت ازدواج نمی‌کنن، اگه هم کردن دیگه برنامه نویس نیستن ;D
یعنی میخای بگی ایشون ازدواج کردن
بابا مبارکه  \\:D/ \\:D/ \\:D/
ولی انصافا مبحث آموزشی جالبی بود کاش ایشون یا سایر دوستان ادامه بدن ::)

آفلاین SMOK

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
پاسخ : شروع برنامه نویسی در لینوکس
« پاسخ #96 : 21 اردیبهشت 1391، 08:36 ب‌ظ »
سید جان لطفا ادامه بده
در ضمن اگر منابعت رو بگی ممنون می شیم

آفلاین Al!rezA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #97 : 27 تیر 1391، 01:01 ب‌ظ »
سلام
ببخشید من یه مقدار #C میدونم و برنامه های ساده ای که کارم رو راه میندازه برای ویندوز نوشتم

حالا میخواستم این برنامه هایی که نوشتم رو یجوری دوباره نویسی کنم برای لینوکس که ازشون استفاده کنم

چه زبونی شبیه به #C هست که توی ابونتو بتونم باهاش کار کنم میخوام محیط مثل #C باشه مثلا ارور بگیره و کسل کننده نباشه کار باهاش

ممنون میشم مثل همیشه راهنمایی کنید

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
« پاسخ #98 : 27 تیر 1391، 08:24 ب‌ظ »
سلام
ببخشید من یه مقدار #C میدونم و برنامه های ساده ای که کارم رو راه میندازه برای ویندوز نوشتم

حالا میخواستم این برنامه هایی که نوشتم رو یجوری دوباره نویسی کنم برای لینوکس که ازشون استفاده کنم

چه زبونی شبیه به #C هست که توی ابونتو بتونم باهاش کار کنم میخوام محیط مثل #C باشه مثلا ارور بگیره و کسل کننده نباشه کار باهاش

با سلام

محیط مثل #C نه ! محیطی مثل Net. .

من سی شارپ کار کردم و زبان کاربردی هم هست و الان به پایتون رو آوردم.
به نظره من پایتون رو شروع کن چون هم آسانه هم شیرین هم کاربردی.(اگه سی شارپ رو بلد باشید حدودا 2 هفته ای پایتون رو یاد گرفتید. تضمینی  ;) )

البته بستگی به خوده شما داره .(درس - درآمد و . . . در نظر بگیرید بعد شروع به یادگیری کنید. )
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #99 : 27 تیر 1391، 10:33 ب‌ظ »
سلام

محیط که ربطی به زبون نداره. من به شما با توجه‌به این که #C می‌دونی ++C با Eclipse رو پیشنهاد می‌دم و همین‌طور Qt در محیط Qt Creator
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aliva

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 363
    • http://vakilzade.ir
« پاسخ #100 : 27 تیر 1391، 11:06 ب‌ظ »
سلام

http://www.mono-project.com

آفلاین Al!rezA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
« پاسخ #101 : 28 تیر 1391، 06:05 ق‌ظ »
با سلام

محیط مثل #C نه ! محیطی مثل Net. .

من سی شارپ کار کردم و زبان کاربردی هم هست و الان به پایتون رو آوردم.
به نظره من پایتون رو شروع کن چون هم آسانه هم شیرین هم کاربردی.(اگه سی شارپ رو بلد باشید حدودا 2 هفته ای پایتون رو یاد گرفتید. تضمینی  ;) )

البته بستگی به خوده شما داره .(درس - درآمد و . . . در نظر بگیرید بعد شروع به یادگیری کنید. )
سلام
ممنون حق با شماست منظورم محیطی مثل زبون هایی تحت ویژوال استودیو هست من با بقیشون کار نکردم 
البته من #C رو بصورت حرفه ای نمیدونم به خاطر همین چند نفر گفتن دنبال زبون دیگه ایی نرو و همین رو کار کن پیشرفته از طرف دیگه یه سری گفتن با چندتای دیگه هم کار کن شاید ساده تر و بهتر پیدا کنی!
نرمافزار میخونم ولی دانشگاه زیاد وقت نمیزارن رو یه مبحث  هدفم اینه که فقط یوزر نباشم
محیط که ربطی به زبون نداره. من به شما با توجه‌به این که #C می‌دونی ++C با Eclipse رو پیشنهاد می‌دم و همین‌طور Qt در محیط Qt Creator
سلام ممنون
منظورم این بود که زبان نزدیک به #C باشه و محیط هم به قول دوستمون به NET. شبیه

http://www.mono-project.com
سلام ممنون
اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون میشم بفرمایید
این طور که من متوجه شدم با این میشه به همون #C برای لینوکس کد نویسی کرد

------------------------
خیلی خیلی ممنون از دوستان برای راهنمایی
« آخرین ویرایش: 28 تیر 1391، 06:09 ق‌ظ توسط DivXviDvD »

آفلاین ahmadalishytvn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #102 : 01 امرداد 1391، 12:54 ق‌ظ »
سلام راست میگه دوست عزیز pdf این اموزش رو درست کن تا همه از این زحمت شما راحت استفاده کنن و زمان های بیکاری راحت تر مطلب های شما رو بخنون و فرا بگیرن ممنون از اموزش خوب شما .
(.^.)

آفلاین #elahe#

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #103 : 10 امرداد 1391، 08:57 ب‌ظ »
سلام
من واسه ++C هیچ کامپایلری تو لینوکس ندارم
لطفا این تکه کد رو تو دو سه تا کامپایلر کامپایل کنید و حاصل عبارت رو بگید
[left]int a=2;
int b=5;