انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب دبیان جسی بهمراه Xfce روی لپ تاپ Lenovo Z5070  (دفعات بازدید: 2183 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین somebody314

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام
من لپ تاپم رو تازه خریدم (یک هفته) و تصمیم گرفتم روش لینوکس بریزم. بعد از تجربه منفی که با Lubuntu و Ubuntu نسخه ۱۴.۰۴ داشتم (اولی خیلی هنگ میکرد و دومی هم علاوه بر هنگ کردن مصرف رم بالایی داشت) تصمیم گرفتن دبیان نصب کنم.
نسخه ای که استفاده کردم دو روز پیش ساخته شده! از اینجا http://cdimage.debian.org/cdimage/weekly-builds/amd64/iso-cd/ فایل مربوط به debian-testing-amd64-xfce-CD-1.iso رو دانلود کردم و روی یک کول دیسک ثبت کردم.
روال نصب تقریبا بدون مشکل و دردسر بود. البته تا آخر نصب ماوس رو نشناخت.
از نظر تشخیص سخت افزار بهتر از اوبونتو بود چون درا وایرلس من و تاچ پد رو شناخت. شاید بخاطر اینکه کرنلش جدیدتره.
البته هنوز کارت گرافیک دوم رو نشناخته که من هم براش کاری نکردم چون فعلا لازمش ندارم. بلوتوث رو هم تشخیص نداده.
به جز اون موارد زیر رو بدون مشکل دارم:
کارت گرافیک داخلی
تشخیص کول دیسک
زبان فارسی
هایبرنیت
وبکم
کارت صدا
شبکه بیسیم

اگر سوالی بود در خدمتم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
الآن مشکل چیه دقیقا؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین somebody314

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مشکلی نیست. منتهی من قبل از این کار خیلی گشتم دنبال اینکه ببینم میشه لینوکس رو نصب کرد روی این دستگاه، میتونه سخت افزار رو تشخیص بده و ... ؟
الان که خودم نصب کردم گفتم نتیجه رو اینجا ثبت کنم تا اگه فرد دیگه ای نیاز داشت بتونه استفاده کنه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
آها! اصولاً همه‌ی لپ‌تاپ‌های مرسوم می‌تونن با گنو/لینوکس (استفاده از لینوکس برای اشاره به سیستم‌عامل اشتباهه!) درست کار کنن، مگر این که حالت خاصّی باشه، مثلاً شرکت سازنده دسرسی بوت یا… رو برداشته باشه یا از سخت‌افزار غیرمتعارف و عجیب‌وغریبی توش استفاده شده باشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن