انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پارتیشن بندی در لینوکس  (دفعات بازدید: 1880 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jvdyari

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
پارتیشن بندی در لینوکس
« : 04 امرداد 1388، 04:37 ب‌ظ »
 ](*,) :D
باسلام خدمت دوستان
در تایپکهایی که قبلا دوستان زده اند خواندم که برای پارتیشن بندی لینوکس (اوبانتو)دوپارتیشن یکی با فرمتswapبه اندازه ی دوبرابر ramودیگری با فرمتex4با اندازه ی تقریبی 6گیگ باید ابجاد کنیم....اولا این مطلب صحیح است؟ ثانیا:اگر مقدار این فضا را بیشتر کنیم سرعت بالا آمدن افزایش می یابد؟ثالثا:آیا کل بوت لینوکس روی ex4قرار می گیرد واگر به فرض,ویندوز را از روی cکه فرمت ntfsدارد پاک کنیم خطری متوجه بوت لینوکس اوبانتو نمی شود؟
با تشکر از دوستان پاسخگو
زندگی زیباست...با هم مهربان باشیم.. بازهم مهربان باشیم...!

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
پاسخ به: پارتیشن بندی در لینوکس
« پاسخ #1 : 04 امرداد 1388، 05:08 ب‌ظ »
سلام
من در حد سوادم ex4 نمیشناسم - فکر میکنم منظور شما ext4 باشه
اگه درست منظور شما رو متوجه شده باشم بای بگنم که شما میتونی حجم پارتیشن /  رو حتی مقدار 700 مگ انتخاب کنی ویا ۶۰ گیگ
این بستگی به خودت داره
اگه فقط با محیط متنی و کامند کار میکنی فکر کنم حدود ۷۰۰ مگ برات کافی باشه اما اگه مثل من هرچی دستت بیاد نصب میکنی تا چکش کنی خوب ۶ گیگ کمه
من همین الان در پارتیشن / بدون در نظر گرفتن /home حجمی حدود ۴۹ گیگ برنامه با خود لینوکسم نصب دارم!!
در باره فضای خالی پارتیشن / و تاثیر اون بر سرعت بوت اطلاعات دقیقی ندارن اما فکر نمیکنم تاثیر داشته باشه . اگه تو ویندوز اثر میذاشت دلیلش اینه که رم مجازی شما در درایو c قزاز داشت اما اینجا توswap قرار داره
اگه swap هم از یک حدی بیشتر بشه دیگه اثر مثبتی نداره ولذا اگه ۲ گیگ یا بیشتر ram داری فکر میکنم swap به اندازه 2 گیگ برات کافی باشه

فکر نمیکنم برا بوتت مشکلی پیش بیاد (به نوع پارتیشن بندید بستگی داره البته)  اما اگر اشتباه کرده باشم و برات مشکلی پیش بیاد هم مشکلی نیست!
چون با cd live در مدت ۲ ثانیه همه چی درست میشه
توی انجمن در باره repair کردن grub مطالعه کن
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین jvdyari

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
« پاسخ #2 : 05 امرداد 1388، 10:53 ق‌ظ »
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
مطمئن باش بی سوادی مال منه!یک نگاهی به درجه ام بنداز همه چیز دستگیرت میشه!
فقط چه جوری 49 گیگ پرکردی من موندم! :o
زندگی زیباست...با هم مهربان باشیم.. بازهم مهربان باشیم...!

آفلاین Montaghem630

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
  • یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم
    • منتقم
« پاسخ #3 : 22 آبان 1388، 08:12 ب‌ظ »
سلام
من سیستمم ۸۰ گیگ هارد داره و من هم اول که ubuntu 9.10 رو نصب کردم درایوهایی که در ویندوز داشتم به خیال خودم جدا جدا نگه داشتم و به home چیزی در حدود ۱۰، ۱۵ گیگ اختصاص دادم اما با سوتی که دادم تمام اطلاعات هاردم پرید حالا میخوام فضای اون درایو ها رو به home اضافه کنم نمیشه
چیکار باید بکنم؟
پ.ن:من gparted رو نصب کردم و انگار که کل پارتیشن بندی رو از بین بردم و وقتی میخوام از اول به پارتیشن ها مقدار بدم ارور میده(الان هم توی disk usage annalayzer میگه کل هارد ۱۹ گیگ که ۷ گیگش اشغال و ۱۳ گیگ آزاده)
خودمونیما کلا دارم گند میزنم به سیستمم نه؟ ;D :o ::)
موفق باشید
یاعلی
« آخرین ویرایش: 22 آبان 1388، 08:19 ب‌ظ توسط Montaghem630 »
وبلاگ منتقم منتظر حضور شماست...

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #4 : 22 آبان 1388، 11:28 ب‌ظ »
با سلام
سلام
من سیستمم ۸۰ گیگ هارد داره و من هم اول که ubuntu 9.10 رو نصب کردم درایوهایی که در ویندوز داشتم به خیال خودم جدا جدا نگه داشتم و به home چیزی در حدود ۱۰، ۱۵ گیگ اختصاص دادم اما با سوتی که دادم تمام اطلاعات هاردم پرید حالا میخوام فضای اون درایو ها رو به home اضافه کنم نمیشه
چیکار باید بکنم؟
پ.ن:من gparted رو نصب کردم و انگار که کل پارتیشن بندی رو از بین بردم و وقتی میخوام از اول به پارتیشن ها مقدار بدم ارور میده(الان هم توی disk usage annalayzer میگه کل هارد ۱۹ گیگ که ۷ گیگش اشغال و ۱۳ گیگ آزاده)
خودمونیما کلا دارم گند میزنم به سیستمم نه؟ ;D :o ::)
موفق باشید
یاعلی
شما که هاردت رو کلا نابود کردی (پاک کردی) پیشنهاد می‌کنم درباره‌ی LVM هم در همین انجمن یک جستجو انجام بدی و از اون روش استفاده کنی .
erghezi یک راهنمای خوب براش نوشته .

یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی