انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دمای بالا  (دفعات بازدید: 2458 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
دمای بالا
« : 25 آبان 1393، 06:08 ب‌ظ »
سلام دوستان.

من خیلی مزاحم تون شدم ولی نتیجه ای نگرفتم.من یه لپ تاپ acer دارم با این مشخصات:

core i3-3217U

گرافیک: nvidia GeForce GT 720M 1GB

رم: 4 GB

از اوبونتو 14.04 استفاده کردم.
هر کاری هم که دوستان گفتن کردم(نصب درایور،غیر فعال کردن گرافیک انویدیا با پرایم،نصب روی vmware و...).
جالبه که وقتی روی vmware نصب کردم،حتی وقتی اصلا باز نبود،لپ تاپ داغ میکرد!!!
بیش تر کنار تاچ پد لپ تاپ داغ میشه و همین طور کیبوردش.
میخواستم ببینم واسه شما هم همین طوریه؟؟
چرا روی vmware هم داغ میکنه؟؟مگه نمیگن سیستم عامل مجازی با سخت افزار ارتباط مستقیم نداره؟؟دیگه چرا وقتی اصلا باز نیست؟؟!!
همه توزیع ها این جورین؟؟اگه اطلاع دارید یه توزیع معرفی کنید که این مشکل رو نداشته باشه.
اگه راه حلی هم هست لطف کنید بفرمایید.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

+ آرزوی موفقیت

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
پاسخ : دمای بالا
« پاسخ #1 : 25 آبان 1393، 08:21 ب‌ظ »
سلام
vmware رو لینوکس نصب بود یا ویندوز؟ در هر صورت چه لینوکس چه ویندوز درایور ها وصل و به روز بودند؟
در صورت امکان بررسی کنید چیزی خروجی هوای سیستم رو مصدود نکرده باشه و در صورت امکان اقدام به گرد گیری کنید.
با توجه به توضیحاتتون در مورد محل گرم شدن بنده حدس میزنم که گرافیکتون داغ میکنه که معمولا به خاطر نصب نبودن درایور این مشکل پیش میاد البته در موارد نادری هم به علت مشکلات سخت افزاری خود گرافیک این اتفاق میفته.
لطفا مدل دقیق لپتاب ایسرتون رو ذکر کنید(برای بررسی داینامیک بودن یا غیر داینامیک بودن سویچ کردن بین دو گرافیک میخوام)
در ضمن ببخشید که این همه کار خواستم میخوام اول خوب جوانب رو بررسی کنم بعد پیشنهاد بدم که خدای ناکرده وضعیتتون رو دشوار تر و بغرنج تر نکنم.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #2 : 25 آبان 1393، 09:15 ب‌ظ »
اگه هیچ کدومش کار نداد ، صورت مسئله رو حذف کنید و گرافیک رو از بایوس خاموش کنید
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 آبان 1393، 08:07 ب‌ظ »
سلام
vmware رو لینوکس نصب بود یا ویندوز؟ در هر صورت چه لینوکس چه ویندوز درایور ها وصل و به روز بودند؟
در صورت امکان بررسی کنید چیزی خروجی هوای سیستم رو مصدود نکرده باشه و در صورت امکان اقدام به گرد گیری کنید.
با توجه به توضیحاتتون در مورد محل گرم شدن بنده حدس میزنم که گرافیکتون داغ میکنه که معمولا به خاطر نصب نبودن درایور این مشکل پیش میاد البته در موارد نادری هم به علت مشکلات سخت افزاری خود گرافیک این اتفاق میفته.
لطفا مدل دقیق لپتاب ایسرتون رو ذکر کنید(برای بررسی داینامیک بودن یا غیر داینامیک بودن سویچ کردن بین دو گرافیک میخوام)
در ضمن ببخشید که این همه کار خواستم میخوام اول خوب جوانب رو بررسی کنم بعد پیشنهاد بدم که خدای ناکرده وضعیتتون رو دشوار تر و بغرنج تر نکنم.

سلام مجدد.
vmware روی ویندوز نصب بود،درایور ها روی ویندوز کاملا نصب بودند،اما روی سیستم عامل مجازی(اوبونتو) نه.
خروجی هوا هم بازه و اینکه لپ تاپ رو خیلی وقت نیست خریدم،فکر نکنم گردگیری بخواد.
لپ تاپ acer Aspire E1-570G.

خیلی خیلی ممنون.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #4 : 26 آبان 1393، 08:37 ب‌ظ »

سلام

اصلا چرا اوبونتو رو مجازی نصب میکنی ؟ چرا دوال بوت استفاده نمیکنی ؟
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 آبان 1393، 11:58 ب‌ظ »
سلام

سلام مجدد.
vmware روی ویندوز نصب بود،درایور ها روی ویندوز کاملا نصب بودند،اما روی سیستم عامل مجازی(اوبونتو) نه.
خروجی هوا هم بازه و اینکه لپ تاپ رو خیلی وقت نیست خریدم،فکر نکنم گردگیری بخواد.
لپ تاپ acer Aspire E1-570G.

خیلی خیلی ممنون.

مطمئن هستید مدلش همینه؟؟؟؟؟
اینکه سیستم عامل دیفالتش Linpus™ Linux® هست.
http://www.acer.co.in/ac/en/IN/content/model/NX.MESSI.001
من یکم گیج شدم یکی مارا روشن بنماید.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #6 : 27 آبان 1393، 12:03 ب‌ظ »
بعضی لپتاپ‌ها سیستم تهویه و پخش مناسب گرما ندارن برا همینه که دما رو روی بدنه خارجی‌شون حس میکنی، این به این معنی نیست که دما کارکرد قطعات بیش از حد بالاست.
یا با این وضعیت بساز یا یه لپتاپ بهتر بخر. قبل از خرید لپتاپ نقدهاش رو خوب بخون. معمولا این مورد رو همیشه بررسی میکنن.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 27 آبان 1393، 05:15 ب‌ظ »

سلام

اصلا چرا اوبونتو رو مجازی نصب میکنی ؟ چرا دوال بوت استفاده نمیکنی ؟

در اون صورت هم داغ میکنه.و البته با نصب کنار ویندوز مشکل دارم(ویندوز رو نمیشناسه)

بازم ممنون

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 27 آبان 1393، 05:23 ب‌ظ »

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 27 آبان 1393، 06:03 ب‌ظ »
لپ تاپ دقیقا اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP-23652/Acer-Aspire-E1-570G-33214G50Mnkk/لپ-تاپ-ايسر-اسپاير-E1-570G/keyword-E1-570

ممنون میشم راهنمایی کنید

جالبه خود وبسایت ایسر این مدل رو با پردازنده گرافیکی 740 انویدیا زده اما دیجی کالا 720 رو اعلام کرده + تو نت هم 740 براش اعلام شده.
در کل با توجه به بررسی هایی که خوندم نباید مشکل گرم کردن داشته باشه به نظر من احتمال وجود ایراد در سیستم هست، مخصوصا که شما اعلام کردید تو ویندوز هم این مشکل وجو داره.
بهتره قبل از مراجعه به نمایندگی یه تست کوچیک کنید:
سیستم رو تو یه محیط با دمای مناسب(حدود 24 درجه سانتی گراد)مثلا تو حیاط یا روی بالکن (فقط میخوام داخل خونه نباشه چون الان زمستونه و خوب تو خونه بخاری و شوفاژ روشنه و گرمای محیط نتیجه تست رو تغییر میده) روشن کنید به محض روشن کردن با نرم افزار هایی مثل Real temp ویا هر نرم افزار دیگه ای دما رو تعیین و یاداشت کنید و سیستم رو تو حالت اماده به کار به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بدید بعد دما رو ثبت کنید در اخر هم بعد از حدود 10 دقیقه اجرای vmware دما رو ثبت کنید و اینجا اعلام کنید در صورتی که دما فقط در مرحله اخر افزایش یافت شرایط طبیعی است در غیر این صورت احتمال ایراد سخت افزاری وجود داره.

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 27 آبان 1393، 06:18 ب‌ظ »
من الان vmware رو نصب ندارم.

یه چیزی این وسط هست،دمای cpu و گرافیک تقریبا با وقتی که سیستم عامل مجازی هم بازه یکیه،شاید 2 یا 3 درجه اختلاف.(با برنامه speccy اندازه گرفتم)

cpu:47
graphic:41
(vmware در حال اجرا نیست)

اما کنار تاچ پد و کیبورد،در اون حد داغ نمیشه.یعنی ممکنه گرم بشه،ولی اون جوری که توی اوبونتو هست،نه!

و اینکه چرا وقتی vmware باز نبود،لپ تاپ بازم داغ میکرد؟؟

ممنون.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #11 : 27 آبان 1393، 07:20 ب‌ظ »
دوست عزیز دمای ۴۷ و ۴۱ دمای بسیار خوبی هست بالا نیست اصلا. ممکنه انتقال حرارت لپ تاپتون خوب طراحی نشده و این دما رو به بدنه انتقال میده !!!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #12 : 27 آبان 1393، 07:35 ب‌ظ »

من هم موافقم . دمای آنچنانی نیست که بخوای نگرانش باشی . به نظرم دوال بوت استفاده کنی بهتر باشه و در اون حالت دنبال حل سوالت باش که چه مشکلی پیش میاد و چطور باید رفع بشه و از  اینجا  سنسورهارو نصب و دما رو با اون چک کن و در اون تاپیک ببین که دمای بالا یعنی چی ؟ اون وقت اگه لازم بود بامبلبی یا پرایم رو نصب کن .

به امید موفقیت همگان ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین احسان 2

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 27 آبان 1393، 08:06 ب‌ظ »
ببخشید دوستان، میشه بگید دمای عادی و مناسب برای cpu و گرافیک چقدر هست؟؟

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 27 آبان 1393، 09:17 ب‌ظ »
ببخشید دوستان، میشه بگید دمای عادی و مناسب برای cpu و گرافیک چقدر هست؟؟
اول از همه به نظر میرسه دماتون کاملا طبیعیه و این مشکل سخت افزاری رو کاملا منتفی میکنه.
دوم دمای عادی و مناسب برا هر سی پی یو و گرافیکی فرق میکنه مثل سیستم من تازه از 41-42 تو لحظه اول روشن شدن شروع میکنه تا 47-8 بدون انجام کار سنگین میره و حتی قبلا که ویندوز نصب بود و بازی میکردم تا 94 درجه هم تجربه کردم.
به نظر سیستم شما کاملا عادی و نرمال هست. اون موقعی که گرم شده بود ممکنه یه برنامه‌ای تو لوپ گیر کرده بود و هی دستور به پردازنده ارسال میکرد و اون حالت پیش اومد.
منم با narayana موافقم بهتره دوال بوت استفاده کنی منتها اول ویندوز نصب کن و تمام کار های مورد نیازشو انجام بده(فرض کردم میخوای از نو ویندوز بزنی)بعد اوبونتو رو نصب کن تا مشکل نداشته باشی.