خب پکیج منیجر برای چه موضوعی میسازی؟
یک توزیع گنو/لینوکس از پایه ساختم برای دستگاه های ARM و x86 یا همون موبایل ها و کامپیوتر ها فقط پکیج منیجر نداره و همه چیز باید از سورس کامپایل بشه. من هم تصمیم گرفتم یک پکیج منیجر جدید بسازم با جاوا که فایل های poa که باینری های نرم افزار رو نصب کنه.
والا من که چیزی حالیم نیست ولی میتونی یه اسکریپت بنویسی که تو فولدر های usr/share سرچ کنه ببینه همچین چیزی هست یا نه ,و هر لحظه هم باید چکش کنه تا مشکلی پیش نیاد,خودم که میخوام پکیج مورد نظرمو پیدا کنم به صورت دستی این کار رو انجام میدم خیلی هم خوب تا حالا جواب داده
منم اصلا از اسکریپت نویسی حالیم نیست فکر کنم جاوا رو با جاوا اسکریپت اشتباه گرفتی.من با OpenJDK کار میکنم.
این کار یک مشکل هم داره اگه بسته یک کتابخانه باشه یا یک هندلر c,c++ باشه چجوری تشخیص بدی.
نگاهی به ساختار پکیج منیجری مثل npm بکن شاید کمکت کنه :
https://github.com/npm/npm
این پکیج منیجر با جاوا اسکریپت نوشه شده و منم نتونستم مطالعش کنم.
اگر برای مدیریت بسته های جاوا میخوای بسازی : باید ابزار مدیریت پکیج ها رو هم خودت بسازی و همچنین ابزاری برای مدیریت وابستگی ها (یچی مثل maven یا ant) و البته با علم به ساختار پکیج ها و وابستگی ها در جاوا یکسری قوانین برای پکیج منجیرت وضع کنی و بشینی ابزار رو دربیاری.
من ساختار رو طراحی کردم و یک فرمت جدید فایل ساختم حالا مشکلم فقط با تشخیص پیش نیاز ها و چک کردن نصب بودن بسته است