انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: استفاده از فونت های فارسی ( حل شد )  (دفعات بازدید: 4408 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
استفاده از فونت های فارسی ( حل شد )
« : 05 امرداد 1388، 11:27 ب‌ظ »
سلام
 من خواندم که برای استفاده از فونتهای فارسی می توانیم که فونتهای فارسی مان در وینذوز را در فایلی که در صفحه خانگی مان میسازیم و تحت پسوند fonts. قرار می ذهیم .... می توانیم پس از یک بار  rsteart از آن قونت ها استفاده کنیم اما من نمی نوانم آنها را در آفیس 9.04  بینم.  سوال اینست که چگونه از این فونت ها در آفیس اوبونتو 9.04  استفاده کنم؟
 ممنون از راهنمایی تان .
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1388، 07:45 ب‌ظ توسط mohamad.af »

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
پاسخ به: استفاده از فونت های فارسی
« پاسخ #1 : 05 امرداد 1388، 11:30 ب‌ظ »
توضیح اینکه من این فونت ها را در صفحه خانگی در اوبونتو 9.04 گذاشتم ... اما هنوز نتوانستم در افیس انها را ببینم و یا از انها استفاده کنم.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #2 : 06 امرداد 1388، 03:07 ب‌ظ »
فکر کنم اشتباه متوجه شدید. توی پوشهٔ خانگی خودتون یه پوشه به اسم fonts. بسازید(اول اسمش نقطه هست) و فونت‌ها رو توی اون کپی کنید(اسم فونتها رو نباید تغییر بدید).
توضیح اینکه فایل‌ها و پوشه‌هایی که اول اسمشون نقطه هست بوطر پیش‌فرض پنهان(hidden) هستن و برای دیده شده باید Ctrl+H بزنید(البته توی ناتیلوس یا همون مدیر فایل گنوم).
اگه اون برنامه(مثلاً آفیس) باز هست، یه بار کلاً ببندید(همهٔ پنجره‌هاش رو. توی tray هم اگه هست Quit کنید) و دوباره باز کنید تا فونت‌های جدید، فعال بشه.
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1388، 03:09 ب‌ظ توسط ilius »

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 06 امرداد 1388، 08:23 ب‌ظ »
بله دوست عزیز من پوشه ای بنام ghalam.fonts  درست کرده بودم و در صفحه خ انگی قرار داده ام ... ام نمی توانم انها را در افیس بینم حتی ر ستارت هم کردم ... منظورتون از گنو چیه؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #4 : 06 امرداد 1388، 08:29 ب‌ظ »
بله دوست عزیز من پوشه ای بنام ghalam.fonts  درست کرده بودم و در صفحه خ انگی قرار داده ام ... ام نمی توانم انها را در افیس بینم حتی ر ستارت هم کردم ... منظورتون از گنو چیه؟

سلام عزیز

مشگل همینه پوشه ghalam.fonts نه صرفا باید بگذاری

.fonts
و سپس در ناتیلوس و یا دلفین از منوی ادیت گزینه نمایش فایلهای و پوشه های مخفی را انتخاب کنید و یا Ctrl+H و سپس پوشه که هویدا شد در درون ان ( بدون اینکه داخلش زیر پوشه و یا چیز مشابه ای بسازید ) صرفا فونتها را قرار دهید و سپس حتما یکبار لوگ اوت و لوگ این کنید تا بتوانید از انها بهره ببرید و تمام

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 06 امرداد 1388، 08:30 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 07 امرداد 1388، 04:51 ب‌ظ »
دوست عزیز ممنون از توضیحتون ولی این ناتیلوس یا دلفین چی هستند؟ کجا هستند؟
من متوجه نمی شم  ... من تازه دارم از اوبونتو یا کلاْ لینوکس استفاده می کنم  لطفاْ بیشتر توضیح دهید یا لینکی بدهید که شامل این توضیحات باشد
 ممنون   و بسیار متشکر.......

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 07 امرداد 1388، 06:33 ب‌ظ »
دوست عزیز ممنون از توضیحتون ولی این ناتیلوس یا دلفین چی هستند؟ کجا هستند؟
من متوجه نمی شم  ... من تازه دارم از اوبونتو یا کلاْ لینوکس استفاده می کنم  لطفاْ بیشتر توضیح دهید یا لینکی بدهید که شامل این توضیحات باشد
 ممنون   و بسیار متشکر.......

سلام عزیز

خب ببین تو ویندوز با چی تو هارد حرکت میکردی ویندوز اکسپلورر که با زدن مای کامپیوتر جلوت میومد اینجا هم برای گشتن در هارد ابزارهای مختلفی هست از جمله دو مورد معروف که در گنوم nautilus و در KDE سری جدید dolphin هست که شکلشم اینگونه میشه

ناتیلوس

دلفین

موفق باشی

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 07 امرداد 1388، 09:11 ب‌ظ »
باور بفرمایید متوجه نمیشم ... خب این در باره اون فونت های من چگونه هستش؟  باید چکار کنم برم توی صفحه خانگی؟
 ...  معذرت  واقغاً

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 07 امرداد 1388، 10:01 ب‌ظ »
باور بفرمایید متوجه نمیشم ... خب این در باره اون فونت های من چگونه هستش؟  باید چکار کنم برم توی صفحه خانگی؟
 ...  معذرت  واقغاً

درسته  :) در مسیر پوشه خانگی

home/user

بسازید و دقت کنید بجایuser  نام کاربری شماست پس نتیجه کار میشه :

home/user/.fonts

و سپس تمام  :)

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 07 امرداد 1388، 11:10 ب‌ظ »
خدایا ........ من .fonts  رو  ساختم  ... اما نمی ذونم چرا توی افیس نمی اد  فونت هام ... دوست عزیز متوجه نمی شم   home user fonts    رو از کجا برم؟ اینها که می گید ماله اوبونتوست؟ من اصلاً متوجه چیزی نمی شم
 لصفاً کامل بفرمایید یا یه لینک کامل درباره اینها به من بدهید

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #10 : 08 امرداد 1388، 12:05 ق‌ظ »
باور کنید مسئلهٔ بغرنجی نیست! اصلاً این دو خط رو توی ترمینال(خط فرمان) کپی و پیست کنید:
mkdir -p ~/.fonts
nautilus ~/.fonts &
حالا توی پوشه‌ای که باز میشه هر فونتی که میخواید رو کپی کنید. بعد آفیس رو ری‌استارت کنید.

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 08 امرداد 1388، 01:20 ب‌ظ »
ممنونم حسن جان الان شد   ........ مرسی .....  گرچه هنوز نفهمیدم و اون ناتیلوس و دلفین چی بودند   ممنون میشم رفرنسی رو معرفی کنید که این اطلاعات پایه اوبونتو رو داشته باشه چون اینجا هر چه گشتم چیز مناسبی نیافتم...     واقعاً از حوصله و لطف شما سپاسگزارم ...

آفلاین mohamad.af

• Newbie
  • *
« پاسخ #12 : 08 امرداد 1388، 01:21 ب‌ظ »
آه ...............  معذرت ممنون جناب lilius  .......

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 08 امرداد 1388، 04:14 ب‌ظ »
ممنونم حسن جان الان شد   ........ مرسی .....  گرچه هنوز نفهمیدم و اون ناتیلوس و دلفین چی بودند   ممنون میشم رفرنسی رو معرفی کنید که این اطلاعات پایه اوبونتو رو داشته باشه چون اینجا هر چه گشتم چیز مناسبی نیافتم...     واقعاً از حوصله و لطف شما سپاسگزارم ...
سلام عزیز

گوگل هست  ;D عناوینشون رو سرچ کنی منابع بسیاری در موردشون هست تو این انجمن و .. هم خیلی چیزا هست  ;)

یه ( حل شد ) هم پس به عنوان پست اولت اضافه کن

پاینده باشی

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
« پاسخ #14 : 08 امرداد 1388، 06:43 ب‌ظ »
واقعا جای تشکر و فدر دانی داره این صبر و تحمل دوستان واسه رفع مشکلات دوستان دیگه
دمتون گرم ، خسته نباشید .
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.