انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ارور گراب  (دفعات بازدید: 1257 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirreza99

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
ارور گراب
« : 28 آبان 1393، 08:18 ب‌ظ »
سلام بر شما که آینده را میبینید و آنرا می سازید.
راستش هارد من شامل هفت هشت پارتیشنه.
روش ویندوز سون داشتم و لینوکس مینت.مینت تو درایو چهارم پنجم نصب بود که ext4 بود.اینم مشخصه که بوتم گراب بود دیگه.
هوس کردم بجای لینوکس مینت اوبونتو بزنم.یه راس پارتیشن مینتو فرمت کردم.ولی نوعش همون ext4 هست و خودش هم سرجاشه.

نوبت به نصب اوبونتو ۱۴.۴ رسید.
نامرد هاردو میشناسه ولی درایو ها رو نه.میگه پارتیشن تیبل بساز و هاردتم پاک میشه.

ریست کردم که برم تو ویندوز.دیدم اینو می نویسه: error: file '/boot/grub/i386-pc/normal.mod' not found

الان نه تو ویندوز میره و نه پارتیشن ها رو میشناسه.
شما رو بخدا بگین چجوری اوبونتو نصب کنم بدون اینکه به اطلاعاتم آسیب برسه.دعا میکنم حج برین. [-o<

اصلا پارتیشن تیبل ربطی به گراب داره ؟

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
پاسخ : ارور گراب
« پاسخ #1 : 28 آبان 1393، 09:10 ب‌ظ »
روش ویندوز سون داشتم و لینوکس مینت.مینت تو درایو چهارم پنجم نصب بود که ext4 بود.اینم مشخصه که بوتم گراب بود دیگه.
هوس کردم بجای لینوکس مینت اوبونتو بزنم.یه راس پارتیشن مینتو فرمت کردم.ولی نوعش همون ext4 هست و خودش هم سرجاشه.

نامرد هاردو میشناسه ولی درایو ها رو نه.میگه پارتیشن تیبل بساز و هاردتم پاک میشه.

ریست کردم که برم تو ویندوز.دیدم اینو می نویسه: error: file '/boot/grub/i386-pc/normal.mod' not found

شما رو بخدا بگین چجوری اوبونتو نصب کنم بدون اینکه به اطلاعاتم آسیب برسه.دعا میکنم حج برین. [-o<

مینت رو در حالت دیسک زنده بوت کنید و از راهنمای زیر استفاده کنید :
http://wiki.ubuntu-ir.org/grub-reinstallation?highlight=%28grub%29
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #2 : 28 آبان 1393، 10:44 ب‌ظ »

دو سه تا ایده به نظرم میرسه ولی مطمئن نیستم
۱-اول از همه پارتیشن تیبلت gpt هست یا mbr ؟دیسک زنده اوبونتو رو بالا بیار و برنامه gparted رو باز کن.از منوی view روی device information کلیک کن و بعد ببین جلوی partition table چی نوشتته؟
۲-اون پارتیشنی که میخوای رو اون اوبونتو بریزی با همین gparted پاک کن و بعد تو نصاب اوبونتو یه قسمت free space میبینی.روش کلیک کن و پارتیشن هاتو اونجا بساز
۳-مرد حسابی وقتی پارتیشن سیستم عامل در حال استفاده رو فرمت کنی بوت لودرش هم پاک میشه دیگه.نترس بعد از نصب اوبونتو میتونی به ویندوزت دسترسی پیدا کنی.با استفاده از همین راهی که گفتم تلاشتو بکن اگه نتونستی بگو تا بگم چطوری ویندوزت رو برگردونی(الان حال ندارم  ;D)
« آخرین ویرایش: 28 آبان 1393، 10:46 ب‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین amirreza99

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 29 آبان 1393، 12:43 ب‌ظ »

دو سه تا ایده به نظرم میرسه ولی مطمئن نیستم
۱-اول از همه پارتیشن تیبلت gpt هست یا mbr ؟دیسک زنده اوبونتو رو بالا بیار و برنامه gparted رو باز کن.از منوی view روی device information کلیک کن و بعد ببین جلوی partition table چی نوشتته؟
۲-اون پارتیشنی که میخوای رو اون اوبونتو بریزی با همین gparted پاک کن و بعد تو نصاب اوبونتو یه قسمت free space میبینی.روش کلیک کن و پارتیشن هاتو اونجا بساز
۳-مرد حسابی وقتی پارتیشن سیستم عامل در حال استفاده رو فرمت کنی بوت لودرش هم پاک میشه دیگه.نترس بعد از نصب اوبونتو میتونی به ویندوزت دسترسی پیدا کنی.با استفاده از همین راهی که گفتم تلاشتو بکن اگه نتونستی بگو تا بگم چطوری ویندوزت رو برگردونی(الان حال ندارم  ;D)
آقا شرمنده که ما تازه کارا همش مزاحم میشیم.
نوع پارتیشن تیبل من ناشناخته است.جلوش نوشته unrecognized.
عرض کردم که نصاب ازم می خواد پارتیشن تیبل بسازم.
آیا واضح گفتم؟هم گرابم خراب شده هم پارتیشن تیبل ندارم.
میخوام پارتیشن تیبل داشته باشم ولی نصاب میگه اگه بسازم هاردم باید مثل کف دست پاک بشه.

اول گفتم همه چی از اونجا شروع شد که پارتیشن لینوکس مینت رو فرمت کردم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 29 آبان 1393، 09:39 ب‌ظ »
من فکر می‌کنم به‌جای پارتیشن لینوکس‌مینت اشتباهی کل دیسک رو فرمت کرده باشی با این اوضاع که تعریف می‌کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amirreza99

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 30 آبان 1393، 01:57 ب‌ظ »
من فکر می‌کنم به‌جای پارتیشن لینوکس‌مینت اشتباهی کل دیسک رو فرمت کرده باشی با این اوضاع که تعریف می‌کنی

نه بابا،دیسک سالمه.
بصورت لایو که بوت کنم فایلهامو دارم.
میخوام اوبونتو نصب کنم؛هاردمو میشناسه ولی مثل یه هارد خام.میگه ٥٠٠ گیگ دست نخورده.
میگه پارتیشن تیبل نداری و یکی بساز.
اگه پارتیشن تیبل بسازم هاردم پاک میشه.

دروغم میگه،من حدود ده تا پارتیشن صحیح و سالم دارم پر از فایل.

میشه پارتیشن تیبل بسازم بدون نیاز به فرمت؟
یه برنامه ی خارق العاده،جادویی یا یه خاکی که به سرم بریزم. :'(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 30 آبان 1393، 06:12 ب‌ظ »
اوبونتو رو که به صورت زنده اجرا می‌کنی داخل پارتیشن‌هات رو مي‌بینی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Soroosh82

• Full Member
  • *
  • ارسال: 103
    • تکپارس
« پاسخ #7 : 01 آذر 1393، 03:49 ب‌ظ »
گراب که بوت شد این دستورات رو وارد کن

ls

خروجی این یک چیزی شبیه به این است

(hd0,msdos3) (hd0,msdos2)  (hd0,msdos1)

خب حالا بزن

ls /

اگه خطا داد این دستور رو وارد کن
set root=(hdx,yyy)
بجای x , y پارتشینی که بوت لودر روش نصب رو وارد کن.
insmod linux
اگه خطا داد باید گراب رو از دوباره نصب کنی اگه هم نه با این دستور لینوکس رو بوت کن

linux

linux /patch/to/kernelName root=/dev/rootDrive
بجای /patch/to/kernelName  مسیر کرنل رو وارد کن که معمولا با vmlinuz  شروع میشه و بجای rootDrive پارتشین روتت رو

initrd /boot/initrd-3.17.1
بجای 3.17.1 ورژن کرنل خودت رو بزن

boot