حالا که حرف از تست کردن توزیعهای مختلف شد اینو بگم که یه ترس عمومی موقع نصب لینوکس و یا اضافه کردن هر توزیع جدیدی از اون (حالا یا کنار ویندوز یا بدون ویندوز) ترس از پریدن و پاک شدن محتوای روی هارده. این تجربه رو داشتید؟ چه قدر این ترس واقعیه؟
این مورد رو با مغز استخوان حس کردم.
تو یه مورد اوبونتو ۱۳٫۰۴ نصبیدم که کل هارد رو مثل کف دست تمیز کرد و حدود ۳ روز طول کشید تا کل اطلاعات هارد رو بازیابی کنم.
در کل تا وقتی با گزیبنه ها ور نری مشکلی نسیت.
در ضمن این مساله که من هنوز طرف ارچ نرفتم به این خاطره حوصله کار با خط فرمان رو ندارم انشا الله تا ۱-۲ روز دیگه میزنم تو کار ارچ.
نتیجه رو حتمن اینجا بذار ما هم ببینیم.
متاسفانه فعلا تو بالا اوردن رابط گنوم هنگ میکنه
فکر کنم مشکل عدم تشخیص دادن سایز و چگالی پیکسلی مانیتور لبتاپ باشه و فعلا هیچ گونه سیستم عاملی رو لبتاپم وصل نیست
.تو یه نظر که تونستم بوتیبل رو لبتاپ یکی از بچه ها بوت کنم(رو سیستم خودم حتی بوتیبل هم بالا نمیاد
) عاشقش شدم
رابط کاربریش یه جور خاصی بود خیلی منو جذب کرد و باهام ارتباط بر قرار کرد.
منم ساکن لاهیجان هستم
از آرچ لینوکس استفاده میکنم تغریبا ۶ ساله که سیستم عاملم هست به صورت مستقل، گاهی نیاز میشه که از ویندوز استفاده میکنم اما روی سرور نصب دارم با ریموت دسکتاپ وصل میشم تا نرم افزارای تخصصی رو اجرا کنم
به kde علاقه خاصی دارم، یه مدته از کوبونتو هم استفاده میکنم، از پایداریش خیلی راضیم توی نسخه ۱۴.۰۴
اینترنت پارس آنلاین دارم، چون خلوته سرویس دهندش و تازه تاسیس تا حدودی برای همین کیفیت خیلی خوبی داره بهم میده تا ۷۰۰ کیلوبایت سرعت دانلودمه، نامحدود (البته بعده ۲۵ گیگ مصرف کم کم پایین میاد سرعت تا ۵۱۲ کیلوبیت میرسه
اگه بتونیم داخل هنگاتس یا وایبر یه گروه بزنیم خیلی خوبه
چقدر میپردازید؟ من فقط تو تهران همچین سرعتی رو تجربه کردم(البته چون حجم محدود میگیرم و فقط شب دانلود میکنم نمیدونم تو روز چه سرعتی میده)
الان هم رشت پارس انلاین دارم که واقعا افتضاح یک مگه ۴گیگه مثلا تو روز به سختی تا 150 کیلو میره وخیلی ناپایداره شب هم خدا بده برکت بین ۵۰تا ۹۰ مثل مرغ سر کنده جستو خیز میکنه.