من قبل از اوبونتو فقط در nokia n900 که داشتم با لینوکس آشنا شدم که بعد از چهار پنج سال هنوز دارمش . اوایل برای کار کردن باهاش دق میکردم ولی از نوع کارش خوشم میومد با اینکه بلد نبودم و هیچکس هم بلد نبود چطور کار میکنه ؟ موقع خرید از فروشنده پرسیدم سیستم عاملش چیه ؟ گفت مائمو هست یه چیزی بین لینوکس و سیمبین !!! سختیهای لینوکس رو اونجا آشنا شدم و دیدم که واقعا خیلی وقت و کار میبره ولی دوست داشتم که باهاش بیشتر آشنا بشم . خودم فلشش میکردم و بکاپ ریاستور میکردم . بعدها به اوبونتو و مینت رسیدم که اوبونتو خوشایندتر از مینت بود فکر کنم سینامون رو گرفتم که برام یادآور ویندوز بود و اون موقع خوشم نیومد و حتی نمیدونستم که میتونستم میزکار رو عوض کنم و ازش استفاده کنم ولی درهرصورت اوبونتو رو انتخاب کردم که کلی سوال داشت و از همه مهمتر کلی سوال بیجواب که خیلیها اصلا باهاشون برخورد نداشتن . ولی هنوز اولین گزینهٔ انتخاب در بوت لپتاپم اوبونتو هست که همچنان ادامه داره و عوض نشده و حتی ویندوز رو برای نوستالژی هم تست نمیکنم . ترجمهٔ خوب جادی که در امضام هست و دانیال بهزادی اونو بهم معرفی کرد خیلی در دیدگاهم تاثیر داشت و کمک کرد که مشکلات لینوکسی رو حل کنم یا اگه نتونستم حداقل باهاش کنار بیام .
لینوکس یا گنو یا گنولینوکس یا گنو/لینوکس یا گنو\لینوکس یا گنو|لینوکس و امثالهم برای اینه که آجر اول رو درست بذاریم که بعد از گذشت زمانهای مدید از رجیستری ویندوز سردرنیاره . ناراحت نشو . شما سهلالوصول بودن و سادگی و بی غل و غش بودن برات مهمه میگی ویندوز xp اونیکی فتوشاپ براش مهمه میگه ویندوز حالا هرچی بود فرقی نداره یکی میگه من میخوام
کمتر در دسترس سازمانهای جاسوسی باشم میگه لینوکسینا یکی میگه میخوام متفاوت باشم به هر قیمت و مبلغی که باشه حتی اگه نتونم با دستگاهم کار کنم پس میگه مک و زیرمجموعهاش .........
سیستم بدون ایراد مثل سرخپوست خوبه که سرخپوست مردهاس :oپس یعنی بدون ایراد نداریم فقط میتونیم ایرادهارو کاهش بدیم یا نوع ایرادهارو عوض کنیم .
موفق باشید جمیعاولاتفرقوا