می دونی حرفت مثل چیه ، بگیم ویندوز فون بده چون برنامه هاش کمتره ! یا بگیم مک بده چون عام نیست ! وقتی داریم به یه اکو سیستم نگاه می کنیم باید خودش رو به تنهایی نگاه کنیم ! یکی بیاد بگه لینوکس بده چون درایور من رو نمی شناسه ! این حرف حرف مفته ! مگه توی ویندوز شرکت ماکروسافت مسئول نصب درایورهای شما که توی لینوکس اینجور باشه ! مگر توی ویندوز ماکروسافت مسئول انتشار برنامه هایی مثل فتوشاپه ! حرف شما دقیقا مثل اینه که فتوشاپ توی ویندوز کرش کنه بگیم فلان فلان بیل گیتس !
لینوکس و هیچ اکو سیستم دیگه ای کاملا امن نیست ! ولی بحثی که وجود داره اینه اگر یه باگی توش باشه سریع تر کشف و خنثی می شه که توی ویندوز و مک باید ببینیم متخصصهای ماکروسافت واپل می تونن پیداش کنن یا نه ! یا اصلا دلشون می خواد این کار رو بکنن ، چون بالاخره سیا هم باید یه سهمی داشته باشه
منظورم از تنظیمات یه چیزی مثل فایروال یا تنظیم پورت ها بود
مثلا.من مسئول حرف دوست آلمانیمون نیستم.خودش بیاد گردن بگیره.
خیلی هم اطلاعاتی از سیستم عامل های اپل ندارم. ولی تا اونجا که میدونم سیستم عامل های اپل تا حد زیادی از قبل تنظیم شده هستن.کاری که توی چیزی مثل لینوکس،مدیر سیستم انجام میده.
دقیقا متوجه ربط بقیه بخش های حرفتون نشدم.شاید نتونستم منظورم رو درست برسونم.این که یه باگ پیدا بشه یا اصلا وجود داشته باشه یا نه توی این شرایط مهم نیست.
توی شرایط قرنطینه ای که گفتم،در واقع عملا وجود باگ امنیتی تاثیری نداره.اصلا شما دوست داری یه ویندوز ۹۸ بریز با کلی تروجان و کیلاگر.ربطی به اصل کار نداره.
پ.ن هم شوخی بود.جدی نگیر.(میدونم یه کم بی مزه بود.
)البته منظورم اونی که شما گفتی نبود.