انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند عدد مشکل ناقابل با سوزی 10.3  (دفعات بازدید: 2963 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
چند عدد مشکل ناقابل با سوزی 10.3
« : 07 امرداد 1388، 04:58 ب‌ظ »
سلام.من به تازگی( از دوباره البته) سوزه 10.3 رو نصب کردم.اولین مشکل با گراب بود که حل شد.
مشکل دیگه با گرافیکه.من درایور NVIDIA 185.18.14 رو دارم و طبق همون ویکی که تو همین سایت هست به راحتی تو اوبونتو 9.04 نصبیدمش ولی الان نمیتونم تو سوزی نصبش کنم.در اصل نمیتونم X رو خاموش کنم.خواستم ببینم نحوه نصب اون درایور تو سوزی چجوریه.
یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که من به درایوهایی که مال ویندوز هستن تو سوزی دسترسی دارم ولی به ext3 ها دسترسی ندارم.چجوری میتونم به اونا دست پیدا کنم؟
فعلا تا همین جا بسه :D
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: چند عدد مشکل ناقابل با سوزی 10.3
« پاسخ #1 : 07 امرداد 1388، 06:15 ب‌ظ »
سلام.من به تازگی( از دوباره البته) سوزه 10.3 رو نصب کردم.اولین مشکل با گراب بود که حل شد.
مشکل دیگه با گرافیکه.من درایور NVIDIA 185.18.14 رو دارم و طبق همون ویکی که تو همین سایت هست به راحتی تو اوبونتو 9.04 نصبیدمش ولی الان نمیتونم تو سوزی نصبش کنم.در اصل نمیتونم X رو خاموش کنم.خواستم ببینم نحوه نصب اون درایور تو سوزی چجوریه.
یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که من به درایوهایی که مال ویندوز هستن تو سوزی دسترسی دارم ولی به ext3 ها دسترسی ندارم.چجوری میتونم به اونا دست پیدا کنم؟
فعلا تا همین جا بسه :D

سلام عزیز

init 3

برای خاموش شدن محیط ایکس

هست

ولی برای ان ویدیا نیاز به گرفتاری اینگونه نیست شما از روی این پیج صرفا یک کلیک کنید روی نسخه درایور مورد نظر تا نصب بشه  ;D

http://en.opensuse.org/NVIDIA

در مورد درایوهای هاردت هم بسادگی میتونستی موقع نصب تعریف کنی حالا که یادت رفته میتونی حالا فایل fstab رو ادیت کنی که دربارش در انجمن هست

در ضمن توصیه اکید میکنم از اوپن سوزه 11.1 بهره ببری اپدیت باش  ;)

موفق باشی
« آخرین ویرایش: 08 امرداد 1388، 02:30 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ به: چند عدد مشکل ناقابل با سوزی 10.3
« پاسخ #2 : 08 امرداد 1388، 12:13 ق‌ظ »
سلام بر شما.
حقیقتش من یکم تنبلی کردم.بعد پرسیدن این سوال گوگل کردم دیدم با sbin/ init 3/  ایکس خاموش میشه وبا sbin/ init 5/ ری استارت.اگه اینو امیر بفهمه بخاطر طرح سوال غیر هوشمندانه تنبیهم میکنه. :P
نقل‌قول
ولی برای ان ویدیا نیاز به گرفتاری اینگونه نیست شما از روی این پیج صرفا یک کلیک کنید روی نسخه درایور مورد نظر تا نصب بشه  Grin

http://en.opensuse.org/NVIDIA

در مورد درایورها هم بسادگی میتونستی موقع نصب تعریف کنی حالا که یادت رفته میتونی حالا فایل fstab رو ادیت کنی که دربارش در انجمن هست

در ضمن توصیه اکید میکنم از اوپن سوزه 11.1 بهره ببری اپدیت باش  Wink
من چون دسترسی آنچنانی به نت ندارم و البته هنوز مودممو نصب نکردم نمیتونم از راهی که گفتین استفاده کنم.ولی همین فایل.ran ای رو که دارم هم نتونستم نصب کنم و دو سه تا ارور داد.از اون بدتر یه بلایی بود که خودم سر این سوزی آوردم.من میزکارهایgnom,xfce,kde  رو روش نصب کرده بودم.این اولین بار بود که xfce رومیدیدم.بعد از دیدن این میز کار از اون لاگ اوت کردم و اومدم محیطی که میخوام توش وارد شم رو عوض کردم.نمیدونم چیرو انتخاب کردم ولی فکر کنم با LV شروع میشد.بعد انتخاب و دادن یوزر پسورد صفحه سبزه اومد و بعد اتفاقی نمی افتاد.این بود که کلیای کنترل+آلت+اف1 رو گرفتم و رفتم تو ترمینال و سیستمو ریست کردم.ازدوباره که اومد بالا میره یه جایی که یه جورایی انگار تو همون ترمینال دارم لاگین میشموچون سوزه بطور پیشفرض یوزر رو در محیطی که آخرین بار استفاده شده لاگین میکنه.حالا میخوام از این وضع نجات پیدا کنم و میز کارمو عوض کنم.بد جوری گیر کردم چکار کنم.؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.