انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توابع گرافیکی  (دفعات بازدید: 7048 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alishegheh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
توابع گرافیکی
« : 04 آذر 1393، 03:15 ب‌ظ »
سلام
من با c++ کار میکنم توابع گرافیکی رو نمیشناسه
#include <graphics.h>

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
پاسخ : توابع گرافیکی
« پاسخ #1 : 04 آذر 1393، 03:23 ب‌ظ »
graphics.h در کامپایلرای قدیمی Borland وجود داشت و صرفا تحت DOS کاربرد داشت.
http://askubuntu.com/questions/277961/graphics-h-conio-h-and-dos-h-not-working-in-gcc
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین alishegheh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 04 آذر 1393، 03:30 ب‌ظ »
graphics.h در کامپایلرای قدیمی Borland وجود داشت و صرفا تحت DOS کاربرد داشت.
http://askubuntu.com/questions/277961/graphics-h-conio-h-and-dos-h-not-working-in-gcc

رفتم یه کد داد زدم تو ترمینال این اومد

Reading package lists... Done
Building dependency tree       
Reading state information... Done
Package libsdl1.2debian-all is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source
However the following packages replace it:
  libsdl1.2debian:i386 libsdl1.2debian

آفلاین alishegheh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 04 آذر 1393، 10:12 ب‌ظ »
اقا مرسی درست شد
ولی این دفعه اینو نمیناسه
conio.h

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 05 آذر 1393، 04:14 ق‌ظ »
conio مربوط به Microsoft C Runtime Library می‌شه. با نصب wine1.6-dev می‌شه ازش استفاده کرد، ولی خب این روش برنامه‌نویسی نه درسته و نه استاندارد. بگو می‌خوای چی‌کار کنی که بهت بگن از چی استفاده کنی به جاش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahmoodp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #5 : 05 آذر 1393، 07:43 ب‌ظ »
سلام
من هم در حال یادگیری c‎++‎ هستم ولی زبانم خیلی خوب نیست برای همین از کتابهای فارسی موجود استفاده می‌کنم که مثال های همه بر اساس کامپایلر بورلند هست اما من می‌خوام در لینوکس برنامه نویسی کنم با همین مشکل دوستمون مواجه شدم و نمیدونم فایلهای کتابخانه که در مثالها استفاده شده معادل آنها در ‎g++‎ چیست حالا می‌خواستم اگر مرجعی در این مورد هست که من بتونم با استفاده از اون همین کتاب های فارسی که دارم را بخونم ولی فایل های کتابخونه اونها روجایگزین کنم وجود داره معرفی کنید یا راهنمایی کنید چطور پیش برم مثلا معادل همین conio.h که در همین مثال های اولیه کتاب هست چیست؟ یا مثلا تابع getch()‎ در کدوم فایل کتابخانه موجود در لینوکی وجود دارد و ...

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 06 آذر 1393، 03:09 ق‌ظ »
اگه میخوای خیالت راحت باشه DosBox نصب کن و بعد روش خیلی راحت TC یا همون ++Turbo C رو اجرا کن.
توی TC به graphics.h و conio.h و خیلی چیزای دیگه دسترسی داری.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 06 آذر 1393، 03:27 ق‌ظ »
برای getch می‌تونی بسته‌ی libncurses5-dev رو نصب کنی و با include کردن curses.h، از getch استفاده کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahmoodp

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 06 آذر 1393، 11:51 ق‌ظ »
سلام
با تشکر از پاسخ دوستان باید بگم این ها مشکل من را برطرف نمی کند چون همینطور که با کتاب پیش می‌روم کتابخانه‌ها و توابع دیگری مطرح خواهد شد، من اینها را به عنوان نمونه مطرح کردم، در اصل می‌خواهم مرجعی داشته باشم( اگر باشد) که در مطالعه کتاب هر وقت به کتابخانه یا تابعی برخورد کردم که در کامپایلر لینوکس کار نکرد معادل آن در لینوکس را پیدا کرده جایگزین کنم.یا شزح مبسوطی از کتابخانه‌ها و توابع موجود در آنها داشته باشم.
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1393، 11:53 ق‌ظ توسط mahmoodp »

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 06 آذر 1393، 02:40 ب‌ظ »
همیشه جایگزینا 100% معادل چیزی که توی کتاب میخونی نیستن و اکثر وقتا برای جایگزین کردن یه راه حل باید یه سری تغییرات در کدنویسی ایجاد کنی. من بازم پیشنهاد میکنم با DosBox پیش بری و خیلی راحت کتابتو بخونی. در پایان مطالعه ت اونوقت اگه خواستی توی محیط لینوکس کدنویسی کنی با یه سرچ ساده هر معادلی رو که بخوای پیدا میکنی.

آفلاین mahmoodp

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 06 آذر 1393، 05:11 ب‌ظ »
سلام
ببینید رفقا، من تو همون قدم اول یعنی نمونه  برنامه معروف Hello World!‎ به مشکل برخوردم. به پیغام ها که نگاه کردم، فهمیدم به فایلهای include ربط داره. با کمی دقت متوجه شدم که  تو این مثال از iostream.h برای cout  و از conion.h برای getch()‎ استفاده شده، خب یه کم ور رفتم و به دایرکتوری include  تو سیستم نگاه کردم دیدم اونجا فایل iostream بدون پسوند ‎.h‎‎ وجود داره در سطر اول include     نام فایل بدون پسوند رو جایگزین کردم، مشکل cout برطرف شد.
بازم یه کمی ور رفتم به این نتیجه رسیدم که می‌تونم با include کردن stdio.h از تابع getc(stdin)‎ به جای getch()‎ استفاده کنم که همن کار رو برام انجام میده. این مشکل هم رفع شد اما خب با این وضعیت پیشرفت من خیلی کند شده برای همین فکر کردم اگر مرجعی باشه که من بتونم تو این موارد بهش مراجعه کنم یا از قبل یه نگاه کلی به اون داشته باشم و توی اون فایل‌های کتابخونه و توابعی که توی اونها هست و کار اونها رو معرفی کرده باشه سرعت یادگیری خیلی بالاتر میره و گرنه خوب میشه همین روال رو ادامه بدم هر وقت هم که مورد خاصی را بعد از کلی این در و اون در زدن  بلد نشدم بیام اینجا سؤال کنم تا دوستانی  مثل شما جواب بدن اما این سرعت یادگیریم رو خیلی خیلی پایین میاره.
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1393، 05:25 ب‌ظ توسط mahmoodp »

آفلاین mahmoodp

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 06 آذر 1393، 05:18 ب‌ظ »
 دوست عزیز، آقای فدوی من دوست دارم با g++‎ کار کنم و گرنه که می‌رفتم مستقیما از بورلند c++‎ استفاده می‌کردم دیگه.
در ضمن دوستان از اینکه تو دو تا یاداشت قبلی در اثر حواس پرتی اشتباهاً به جای گنو-لینوکس از لینوکس استفاده کردم معذرت میخوام حواسم پرت شد، ببخشید آخه اینقدر بعضی ها  این سیستم رو به غلط به این صورت نام می‌برن که گاهی باعث بی دقتی ناخودآگاه  ما میشه. بازم ببخشید.  دیگه نمی‌گم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 06 آذر 1393، 08:09 ب‌ظ »
خب مشکلت اینه که داری کتاب بورلند رو می‌خونی و می‌خوای با gcc کار کنی. اگه واقعاً می‌خوای ++C استاندارد رو یاد بگیری باید از یه چنین چیزهایی استفاده کنی:
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ (توصیه شده)
http://www.cprogramming.com/tutorial/
« آخرین ویرایش: 06 آذر 1393، 08:19 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #13 : 06 آذر 1393، 08:19 ب‌ظ »

آفلاین mahmoodp

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 08 آذر 1393، 04:33 ب‌ظ »
سلام
دوستان از بابت لینک‌ها و به طور کلی از بابت محبت دوستان در پاسخگویی در حد مقدورات تشکر می‌کنم اما...
خب مشکلت اینه که داری کتاب بورلند رو می‌خونی و می‌خوای با gcc کار کنی. اگه واقعاً می‌خوای ++C استاندارد رو یاد بگیری باید از یه چنین چیزهایی استفاده کنی:
http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ (توصیه شده)
http://www.cprogramming.com/tutorial/
آقای بهزادی من که در یادداشت اولم گفتم مشکل من چیه!
سلام
من هم در حال یادگیری c‎++‎ هستم ولی زبانم خیلی خوب نیست برای همین از کتابهای فارسی موجود استفاده می‌کنم که مثال های همه بر اساس کامپایلر بورلند هست اما من می‌خوام در لینوکس برنامه نویسی کنم
بله دوست عزیز مشکل من این نیست که «دارم کتاب بورلند رو می‌خونم اما میخوام باgcc کار کنم» بلکه مشکل من اینه که میخوام با gcc کار کنم اما غیر از کتاب بورلند و مشابه آن در زبان فارسی چیزی پیدا نمی‌کنم. شما که بهتر از من می‌دونید ‎a=var با ‎var=a‎ خیلی فرق داره!  مشکل من اینه که می‌خوام در گنو-لینوکس کار کنم ولی راهنمای مناسبی به زبان خودمون برای gcc پیدا نمی‌کنم و بنابراین مجبور میشم از کتاب‌هایی که در دسترسم هست استفاده کنم.
مشکل من اینه که وقتی از دوستان خوب میخوام مرجع مناسبی در این مورد اگر هست به من معرفی کنند جواب متناسبی دریافت نمی‌کنم البته شاید من سؤالم رو درست مطرح نکرده باشم اما چه میشه کرد؟ تازه کاریه دیگه، ببخشید.
می‌دونید دراصل مشکل من اینه که از میون این همه دوست خوب و کارشناس و خبره که در بین علاقمندان نرم‌افزارهای آزاد هست یکی همت نمی‌کنه دانش و اطلاعات خودشو صرف ترجمه یا نگارش یک راهنمای خوب برای ما تازه‌کارها بکنه البته شاید زیاده‌خواهی باشه ولی خب آرزو  بر جوانان عیب نیست. حالا چه دیدین شایدم یکی پیدا شد!
به هرحال مثل اینکه فعلاً غیر از استفاده از اون لینک توصیه شده چاره دیگری نیست. متشکرم.