انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توابع گرافیکی  (دفعات بازدید: 7054 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
پاسخ : توابع گرافیکی
« پاسخ #15 : 08 آذر 1393، 04:48 ب‌ظ »
این ها مشکل من را برطرف نمی کند چون همینطور که با کتاب پیش می‌روم کتابخانه‌ها و توابع دیگری مطرح خواهد شد
خوب دارید کتاب نامناسبی رو می‌خونید :) یک کتاب استاندارد مثل C++: The Complete Reference رو بخونید.

آفلاین اوبونتو1

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #16 : 08 آذر 1393، 08:40 ب‌ظ »
فکر کنم برنامه نویسی بازی در لینوکس (SDL) کمکت کنه (http://gamedevgeek.com/tutorials/getting-started-with-sdl/)

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #17 : 09 آذر 1393، 01:54 ق‌ظ »
این ها مشکل من را برطرف نمی کند چون همینطور که با کتاب پیش می‌روم کتابخانه‌ها و توابع دیگری مطرح خواهد شد
خوب دارید کتاب نامناسبی رو می‌خونید :) یک کتاب استاندارد مثل C++: The Complete Reference رو بخونید.

به نظر من این کتاب خوبی برای یادگیری C++ نیست به علت اینکه از زبان سی شروع می کند (از سخت به ساده).

لینک:
http://stackoverflow.com/questions/388242/the-definitive-c-book-guide-and-list

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #18 : 09 آذر 1393، 08:23 ق‌ظ »
از روى کتاب دايتل و دايتل بخوانىد
براى برنامه نوىسى پيشرفته هم کتاب ترجمه شده هست
"سى پلاس پلاس دايتل و دايتل" را گوگل کنىد

آفلاین mahmoodp

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #19 : 09 آذر 1393، 10:55 ق‌ظ »
سلام
دوستان از راهنمایی‌های شما متشکرم. با همین موارد معرفی شده ادامه می‌دهم و اگر به مشکلی برخوردم باز هم روی راهنمایی شما حساب می‌کنم، اما این دفعه سوال رو خیلی دقیق‌تر مطرح می‌کنم چون مثل اینکه سوالم خیلی واضح نبوده. متشکرم

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #20 : 09 آذر 1393، 01:55 ب‌ظ »
به نظر من این کتاب خوبی برای یادگیری C++ نیست به علت اینکه از زبان سی شروع می کند (از سخت به ساده).
خوب C پایه ++C هستش و اگر درست یاد بگیرینش از ++C ساده‌تره. توی ++C مباحث دیگه‌ای مثل شئ‌گرایی و همچنین تابع‌های STL اضافه می‌شه که باعث می‌شه پیچیده‌تر بشه و بلد بودن C بسیار به یادگیری اون‌ها کمک می‌کنه.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #21 : 10 آذر 1393، 06:39 ق‌ظ »
خوب C پایه ++C هستش و اگر درست یاد بگیرینش از ++C ساده‌تره. توی ++C مباحث دیگه‌ای مثل شئ‌گرایی و همچنین تابع‌های STL اضافه می‌شه که باعث می‌شه پیچیده‌تر بشه و بلد بودن C بسیار به یادگیری اون‌ها کمک می‌کنه.

صحبت شما درست است ولی نویسنده سی دو مثبت معتقد است که توابع کتابخانه استاندارد مثل وکتور جزو قسمت پیشرفته نیستند و باید ابتدا آموزش داده شوند(به کتاب خودش که جدیدا نوشته مراجعه کنید).
http://www.stroustrup.com/Programming/
 من خودم ابتدا با اشاره گرها مشکل داشتم. کتاب سی جعفر نژاد قمی یک ترجمه ناقص از کتاب مرجع کامل سی دو مثبت است که باعث دلزدگی من از سی در ابتدا شد. در این کتاب اشاره گرها به خوبی توضیح داده نشده اند.