انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب j-sim  (دفعات بازدید: 1304 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین فریال

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
نصب j-sim
« : 08 آذر 1393، 01:09 ب‌ظ »
سلام.میخواستم فریمورک j-sim رو داشته باشم.برای همین اوبونتو رو نصب کردم . اما الان نمیدونم که ایا باید جاوا رو هم روی اوبونتو نصب کنم و j-sim روی جاوا \یاده سازی کنم؟اگر بله از نوع خاصی از جاوا باید استفاده کنم و طریقه نصب جاوا و j-sim چطور هست ؟اگر خیر چطوری j-sim رو داشته باشم ؟مرسی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نصب j-sim
« پاسخ #1 : 08 آذر 1393، 01:24 ب‌ظ »
سلام. ابتدا بسته‌ی openjdk-7-jre رو از مرکزنرم‌افزاری اوبونتو نصب کن، بعد آخرین نگارش دودویی خود j-sim رو از این‌جا بگیر و اجرا کن: https://sites.google.com/site/jsimofficial/downloads
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین فریال

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 08 آذر 1393، 01:52 ب‌ظ »
مرسی.لطفا میشه بگید چطوری اجراش باید کنم؟در این صفحه نوشته اما من متوجه نمیشم دقیقا باید چیکار کنم ؟اگه کمکم کنید ممنون میشم http://j-sim.cs.uiuc.edu/start.html#Unixمرسی
« آخرین ویرایش: 08 آذر 1393، 01:59 ب‌ظ توسط فریال »

آفلاین فریال

• Newbie
  • *
ران کردن یک برنامه
« پاسخ #3 : 09 آذر 1393، 04:43 ب‌ظ »
سلام من کلی گشتم ولی نتونستم جوابی پیدا کنم.من یه برنامه دارم که برای اجراش نیاز به اوبونتو وopenjdk  بود که هر دو رو نصب کردم و jsim رو هم دانلود کردم.اما نمیدونم چگونه برنامه رو با jsim درون open jdk ران کنم.ایا لینکی هست چگونگی ران یک برنامه ای مدلی رو توضیح بده؟

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
پاسخ : ران کردن یک برنامه
« پاسخ #4 : 10 آذر 1393، 03:51 ق‌ظ »
سلام.
از طریق ترمینال بازش کن ببین چی میگه. به احتمال خیلی زیاد، جاوای روی سیستمت رو پیدا نمیکنه که با اضافه کردن یه متغیر محیطی حل میشه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 10 آذر 1393، 09:21 ق‌ظ »
مرسی.لطفا میشه بگید چطوری اجراش باید کنم؟در این صفحه نوشته اما من متوجه نمیشم دقیقا باید چیکار کنم ؟اگه کمکم کنید ممنون میشم http://j-sim.cs.uiuc.edu/start.html#Unixمرسی
سلام من کلی گشتم ولی نتونستم جوابی پیدا کنم.من یه برنامه دارم که برای اجراش نیاز به اوبونتو وopenjdk  بود که هر دو رو نصب کردم و jsim رو هم دانلود کردم.اما نمیدونم چگونه برنامه رو با jsim درون open jdk ران کنم.ایا لینکی هست چگونگی ران یک برنامه ای مدلی رو توضیح بده؟
چیزی که توی اون صفحه نوشته مربوط به نصب از طریق کامپایل کردن کد مبدأ هست. نسخه‌ی دودویی (Binary) خودش از قبل کامپایل شده و نیازی به این مراحل نداره. از حالت فشرده خارجش کن و مستقیماً اجراش کن. برای اجرای برنامه اول روش کلیک راست کن و ببین اجازه‌ی اجرا داره یا نه. اگه داشت روش دوبار کلیک کن ببین اجرا می شه یا نه. اگه نشد و اسمش بود مثلاً foo و در مسیر home/Downloads بود می‌تونی ترمینال رو باز کنی و این‌جوری عمل کنی:
$ cd Downlads
$ ./foo
« آخرین ویرایش: 10 آذر 1393، 09:26 ق‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن