انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک در نصب ubuntu 7.04 از طریق cd دانلود شده از ubuntu.com  (دفعات بازدید: 14684 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdyshr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
من cd اوبونتو رو از سایتش دانلود کردم و اونو عملا روی 2 تا سیستم تست کردم
روی سیستم خودم:
وقتی اوبونتو رو از روی cd بوت می کنم روی هر کدوم گزینه های نصب مثل به صورت عادی یا به حالت graphic safe mode که می زنم یا حتی وقتی که روی گزینه چک کردن cd می زنم اون نوار نارنجی رنگ ظاهر می شه و بعد از چند ثانیه اون نوار نارنجی رنگ گیر می کنه و در واقع کامپیوتر هنگ می کنه.
روی سیستم مجازی که با virtual pc ایجاد کردم:
وقتی اونو به حالت عادی نصب می کنم بعد از مدتی یک سری خطوط زرد و نارنجی رو صفحه ظاهر میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته.
وقتی اونو به حالت safe mode نصب می کنم مدتی بعد صفحه اوبونتو ظاهر میشه ولی نه موس کار می کنه نه کیبرد.
وقتی می زنم cd رو چک کنه میگه که cd یک error داره.با وجودی که من این cd از خود سایت دانلود کردم.
در ضمن من cd رو یه لپ تاپ هم چک کردم و همین error رو میده(یک فایل cd دارای error می باشد. )
حالا نمی دونم مشکل رو چه طوری باید حل کنم؟آیا مشکلی هست که اون فایلی رو که error داره پیدا کنیم و با فایل بدون مشکل جایگزین کنیم؟
ممنون میشم کمک کنید.

آفلاین Reza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
ممکنه دلیلش یکی از این دو مورد باشه:
۱- سی دی رو با سرعت بالا رایت کردید: اوبونتو به این موضوع خیلی حساسه. سی دی رو با سرعت بسیار پایین (۱ یا ۲) رایت کنید.
۲- اوبونتو سی دی درایو شما رو نمیشناسه. راهش اینه که یک سی دی درایو دیگه تهیه کنید. درایو من که مارکش asus هست رو نشناخت.

آفلاین mahdyshr

• Newbie
  • *
ممکنه دلیلش یکی از این دو مورد باشه:
۱- سی دی رو با سرعت بالا رایت کردید: اوبونتو به این موضوع خیلی حساسه. سی دی رو با سرعت بسیار پایین (۱ یا ۲) رایت کنید.
۲- اوبونتو سی دی درایو شما رو نمیشناسه. راهش اینه که یک سی دی درایو دیگه تهیه کنید. درایو من که مارکش asus هست رو نشناخت.
در مورد سرعت رایت من cd رو با virtual pc هم امتحان کردم اگه با این برنامه کار کرده باشید می دونید که یکی از قابلیت های این برنامه استفاده از فایل iso به عنوان cd هست پس عملا من cd رو رایت نکردم بلکه اونو به صورت مجازی mount کردم.
در ضمن چون cd در دسترس نبود اونو رو یه dvd هم رایت کردم که حداکثر سرعتی که میشد روش رایت کرد 2 بود پس احتمال اول منتفیه.
احتمال دوم هم منتفیه چون من cd رو با cd rom asus & sony و cd romی که رو لپ تاپی که در پست قبل اشاره کردم امتحان کردم ولی جواب نداد.
در هر صورت ممنون.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اگه iso که دانلود کردین درت دانلود شده باشه مشکل رایت اون هست
برای چک کردن فایلی که دانلود کردین از این آدرس کمک بگیرین :http://www.delorie.com/gnu/docs/textutils/md5sum.1.html   ;)

آفلاین mahdyshr

• Newbie
  • *
اگه iso که دانلود کردین درت دانلود شده باشه مشکل رایت اون هست
برای چک کردن فایلی که دانلود کردین از این آدرس کمک بگیرین :http://www.delorie.com/gnu/docs/textutils/md5sum.1.html   ;)
با عرض تاسف فراوان من یک کلمه از چیزایی که تو اون سایت نوشته نفمیدم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
دوست عزیز md5sum به شما کمک میکنه تا مطمئن بشید فایلی که دانلود کردید کامل و صحیح دانلود شده... برای استفاده از md5sum تو ویندوز xp اون رو از اینجا دانلود کنید و بعد تو پوشه c:\winnt\system32 کپی کنید و بعد به قسمت کامند ویندوز برید و با cd برید به مسیر اون فایل iso که دانلود کردید و دستور md5sum filename.iso رو بزنید.
به جای filename.iso باید اسم فایل iso که دانلود کردید رو بگذارید! خروجی این دستور یک رشته عددی کاراکتری خواهد بود. اون رو با md5sum نوشته شده تو این فایل مقایسه کنید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mahdyshr

• Newbie
  • *
من همین کارو با استفاده از فایل هایی که https://help.ubuntu.com/community/HowToMD5SUMاین جا بود انجام دادم و عددی که نشان داد
این بود 5292d10de2c541d3b7c32878a8094d06 در صورتی که باید این می بود e296e3468358789904097fc8df29609a
حالا راهی هست که درستش کنم یا باید دوباره دانلود کنم.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
فکر کنم با rsync درستش کنید... یه جستجو کنید برای استفاده از rsync تو ویندوز. من تا حالا این کار رو نکردم!

آفلاین mahdyshr

• Newbie
  • *
من که نتونستم برای rsync در ویندوز چیزی پیدا کنم اگه شما پیدا کردید لینکشو بذارید.ممنون
(پدر ما در اومد تا این ubuntu رو نصب کنیم :P)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اتفاقا خواهر کوچیکه من که راهنمایی می خونه بدون راهنمایی من نصبش میکنه D:

آفلاین mahdyshr

• Newbie
  • *
اتفاقا خواهر کوچیکه من که راهنمایی می خونه بدون راهنمایی من نصبش میکنه D:
من مشکلمو این جا مطرح کردم ولی جوابی نگرفتم تا بتونم ubuntu رو از روی cd بوت کنم و اونو نصب کنم  پس از شما یک خواهشی دارم لطف کنید از خواهرتون مشکل منو بپرسید شاید ایشون حل مشکل منو می دونستن! 

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
راستش مشکل شما اینه که سی‌دی متاسفانه به طور کامل دانلود نشده! راه‌حلش هم اینه که یه جوری سی‌دی تهیه کنید. یا مجددا دانلود کنید و یا اینکه ادامه دانلود سی‌دی ناقص رو با rsync انجام بدید... من متاسفانه کلاینتی نمیشناسم که روی ویندوز این کار رو انجام بده... بد نیست کلمات rsync windows client رو گوگل کنید، حتما نتایج خوبی میگیرید :)

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
راه راحت ترت تهیه دوباره اوبونتو هستش برو توی سایت اوبونتو و سفارش بده برات بفرستن !!!
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین علی ایرانی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 107
    • پی‌سی دیزاین
منم مشکلم یه جورایی شبیه شماست و سی دی رو از سایت اوبونتو دریافت کردم و مشکلم رو اینجا (http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=1113.0) مطرح کردم.
و راه حل تست اون سریال رو هم انجام دادم و سریالم یکی نبود.
یعنی اگه یکی نباشه یعنی خرابه؟
این جواب رو به من داد:
c28935b4e3a29d8f0afcce503139c7d4 *ubuntu-7.04-desktop-i386.isoدر حالی که تو اون سایت این رو نوشته بود:
e296e3468358789904097fc8df29609a *ubuntu-7.04-desktop-i386.isoدر ضمن آقای مهدی پیشگو اگه ممکنه یه سوالی از خواهر کوچیکتون بکنین؟خودتون که کاری نتونستید بکنید؟
خدایا! عقیده‌ام را با عقده‌ام یکی مساز

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
منم مشکلم یه جورایی شبیه شماست و سی دی رو از سایت اوبونتو دریافت کردم و مشکلم رو اینجا (http://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=1113.0) مطرح کردم.
و راه حل تست اون سریال رو هم انجام دادم و سریالم یکی نبود.
یعنی اگه یکی نباشه یعنی خرابه؟
این جواب رو به من داد:
c28935b4e3a29d8f0afcce503139c7d4 *ubuntu-7.04-desktop-i386.isoدر حالی که تو اون سایت این رو نوشته بود:
e296e3468358789904097fc8df29609a *ubuntu-7.04-desktop-i386.isoدر ضمن آقای مهدی پیشگو اگه ممکنه یه سوالی از خواهر کوچیکتون بکنین؟خودتون که کاری نتونستید بکنید؟
دوست عزیز سی دی شما بد دانلود شده
من هم مشکلی مشابه در هما داشتم.
بهتره یه سی دی پستی دریافت کنید.
فکر میکنم درصورت امکان یکی از بچه ها بتونه یکی پستی براتون ارسال کنه.