انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بسیار فوری!!!! F1!! راه اندازی اوبونتو در مدرسه  (دفعات بازدید: 725 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
سلام دوستان , تو مدرسه ما یک دانش اموز یه گندی زد , همه ویندوزا رو 8 کردن . بعد مشکلا شروع شد(خودتون به نوع مشکلاتش عالمید)
قرار شد  بنده برم اوبونتو رو سیستماشون نصب کنم. از اونجایی که کلا به جز سه نفر هیچکس اینجا لینوکس حالیش نیست باید اوبونتو رو شبیه ویندوز کنم!
اولویت:
یکی بهترین نسخه wine که تو اجرای exe ها از همه بهتره لینک دانلود  فایل deb برای اوبونتو 64 بیت رو بده لطفا (aptو اینترنت رو کلا در
محاسباتتون لحاظ نکنید!)

ببینید یک usb tablet خیلی گنده به همراه یک پروجکتور که دسکتاپ رو میندازه روش به لپ تاپ های ما وصله, تو ویندوز برای اینکه بشناسونیمش به کامپیوتر یک برنامه به اسم calibrate (اسمش شاید این نباشه, من زیاد با ویندوزشون کار نمیکنم) باید نصب کنیم بعد چهار گوشه تخته usb رو میزنیم تا لمسش وصل شه

الان اوبونتو میتونه اینو بشناسه یا کار خاصی لازم داره ؟  (تنها اسمی که رو تخته هست تا بگم عبارت iBoard اون گوشه هست , قیافش هم اصلا به جینگیل پینگیل های اپل نمیخوره)

اهمیت کمتر:
چجوری این لانچر یونیتی رو بیارم پایین مطابق عادت ویندوزیا؟

اقا نمیشه xcfe whisker menu رو با دش یونیتی عوض کرد؟

پیشاپیش ممنونم, خیلی ضروریه ها! حتی اگه یکیشونم میدونید بگید اون یدونه حل شه

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
سلام.
به نظرم براشون Kubuntu یا Xubuntu نصب کن.
Wine هم زیاد به دردت نمیخوره... بهرحال تو سایت خودش گفته چجوری نصبش کنی. میتونی بعد از نصبش روی یه سیستم از بسته‌هاش یه بکاپ بگیری و هرجا که خواستی دیگه بدون دانلود نصب کنی.

در مورد صفحه‌های هوشمند داغونی که آموزش پرورش توی مدارس پخش کرد و اکثرا چینی داغونن، چیزی نمیدونم دوستان ان‌شاالله راهنمایی میکنن.
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب طبق تجربه‌ی من بهترین کار اینه که اوبونتو رو شبیه ویندوز نکنی! این‌جوری متوجّه می‌شن که با یه چیز جدید مواجه هستن و سعی می‌کنن اون رو یاد بگیرن به‌جای این که غر بزنن چرا این عین قبلی‌ها کار نمی‌کنه. توصیه‌ام هم اینه که edubuntu نصب کنی به جای اوبونتو که بسته‌های مخصوص مدرسه رو داشته باشه. از قبل. اون iboard رو هم هیچ ایده‌ای ندارم چیه. باید گام به گام به کمک هم ببینیم چه کارش می‌شه کرد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن