انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: قابلیت های جدید فایرفاکس ۳۴: چت ویدیویی و نوار جستجوی بهتر  (دفعات بازدید: 4937 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
سلام
جدیدترین نسخه فایرفاکس عرضه شد و این مرورگر قدیمی و محبوب هم به شماره ۳۴ رسید. در این به روزرسانی قابلیت های جدیدی قرار گرفته که از جمله آنها می توان به نوار جستجوی بهتر و ساده تر و همچنین، قابلیت چت ویدیویی بدون نیاز به ثبت نام یا نصب پلاگین خاص اشاره کرد.

در فایرفاکس ۳۴ زمانی که شما در نوار جستجوگر به دنبال مورد خاصی می گردید، با باز شدن یک منوی جدید و کلیک به روی موتور جستجوگر دلخواه تان مستقیما به همان وب سایت هدایت خواهید شد.

اما قابلیت جذاب دیگری که به فایرفاکس اضافه شده، Firefox Hello نام دارد و به شما امکان آغاز گفتگوی تصویری با هر کسی با هر مرورگر دیگری بدون نیاز به نصب پلاگین و ثبت نام را می دهد. برای شروع کافیست به روی دکمه Hello کلیک کنید و لینکی که در اختیار شما قرار می گیرد را برای دوستتان بفرستید. به محض اینکه شخص مورد نظر لینک را باز کند، می تواند گفتگو را با شما آغاز کند.

در حال حاضر این قابلیت با هر مرورگری که از WebRTC پشتیبانی کند (مثل کروم و اپرا) سازگاری کامل دارد. این قابلیت در نوع خود یکی از جدیدترین و بهترین امکاناتی بود که فایرفاکس توانست آن را به مرحله اجرا درآورد.

نیازی به نصب پلاگین یا ثبت نام نیست اما Hello به شما این امکان را می دهد که در صورت ثبت نام در آن، لیستی از مخاطبین خود در این سرویس بسازید.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
ببخشید که این موضوع رو عرض می کنم ، ظاهر فایرفاکس از ورژن ۴ تا ورژن ۳۰ تقریبا هیچ تغییری نکرد ! واین یه نقطه ضعف بزرگه براش که این قدر به راحتی فضای کارش برای کار اهمیت می ده  ;)
نمی خوام از لحاظ امنیتی بگید که خودم عاشقشم ! ولی بهتره این ها رو هم بگیم ! البته تغییرات ظاهری فایرفاکس هم نمی شه گفت تغییر زیادی بود چون دقیقا فایرفاکس دکستاپ رو شبیه فایرفاکس موبایل کرد و از لحاظ تغییر ظاهر هم زیاد کاری نکرد ! پس رابط کاربری همیشه یه نقط ضعف برای فایرفاکس و به طور کلی نرم افزارهای آزاد بوده  :D  مثال دیگش ffmpeg هست که با اون سیستم خفنش هنوز یه رابط کاربری متن باز نداره و من مجبورم از format Factory اونهم تحت wine واسه داشتن یه رابط درست حسابی کمک بگیریم ، (توجه داشته باشید که ffmpeg یک نرم افزار آزاد با پروانه LPGL می باشد و مشکلی از لحاظ ترکیبش با یک نرم افزار غیر آزاد وجود ندارد)
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

سلام

من چند دقیقهٔ پیش سیستم رو آپدیت و آپگرید کردم و نسخهٔ جدید رو نصب و گزینهٔ جستجو تغییر کرد ولی hello رو پیدا نکردم اصلا همچین چیزی نیست !!!
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
ممنون دوست عزیز پست مفیدی بود.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design

سلام

من چند دقیقهٔ پیش سیستم رو آپدیت و آپگرید کردم و نسخهٔ جدید رو نصب و گزینهٔ جستجو تغییر کرد ولی hello رو پیدا نکردم اصلا همچین چیزی نیست !!!
برو تو قسمت customize، میبینیش :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این hello کجاست؟ پیداش نمی‌کنم!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
این hello کجاست؟ پیداش نمی‌کنم!
برو تو قسمت about:config ببین loop.throttled مقدارش false هست یا نه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه. همه‌چیز به صورت پیش‌فرضه
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1393، 05:17 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
نه. همه‌چیز به صورت پیش‌فرضه
اگه false کنی مقدارش رو تو قسمت customize میادش و میتونی اضافش کنی :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نشد. این‌جا نوشته:
If you don't see the Hello button in the Additional Tools and Features drawer, please check back in a few weeks. The feature is being made available to users on a gradual basis to ensure that our server infrastructure is able to keep up with the loa
چاره‌ای نیست، صبر می‌کنم

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
آره واسه این که برای همه بیاد باید صبر کرد ولی راه آوردنش این بود.
برای من هست ولی آیکون نداره.
شاید مال تم باشه :D

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه

سلام به همه

من وقتی سیستم رو آپدیت و آپگرید کردم نسخهٔ جدید رو گرفت و نصب کرد ولی فقط نوار جستجو عوض شد و hello نیومد و حتی در customize هم نبود پس رفتم به about:config و گزینهٔ موردنظر رو ویرایش کردم ولی خرابکاری کردم و یهویی دیدم خیلی چیزارو عوض کردم که اصلا نمیدونم چی بودن !؟ پس زحمت کشیدم ;Dفایرفاکس رو کلا حذف و پوشه‌های مخفی رو هم پاک و دوباره نصب کردم و الان درست شده و همه چی روبراهه .

به امید موفقیت همگان و با تشکر از موسس ;Dتاپیک ;)

فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
سلام
برای اون دوستانی که هنوز آیکون hello به مرورگر شون اضافه نشد برن به قسمت about:config
و خط loop.throttled رو مقدارش رو از true به false تغییر بدین روی خط loop.throttled دو بار کلیک کنید مقدارش تغییر میکنه.
و تو قسمت customize پیداش می کنید.

موفق باشید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام
برای اون دوستانی که هنوز آیکون hello به مرورگر شون اضافه نشد برن به قسمت about:config
و خط loop.throttled رو مقدارش رو از true به false تغییر بدین روی خط loop.throttled دو بار کلیک کنید مقدارش تغییر میکنه.
و تو قسمت customize پیداش می کنید.

موفق باشید.
با این روش هم برای من نیومده. کلّاً مثل این که باید صبر کرد

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
من نسخهٔ firefox developer رو به صورت portable داخِلِ لینوکس دارم. توی اون، آیکُنِ hello به صورت پیش‌فرض، هستش. :)
تارنما:
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/
« آخرین ویرایش: 14 آذر 1393، 05:56 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »